سلام
آقایrezarain88
1-شما خبری داری که اینترنت باسرعت بالاتر از 10 مگ ارایه بشه؟ حتی در حد شنیده ها
اصلا مجوز چنین چیزی میدن به اپراتور ها؟
2-مشکل اینتر نت شبانه کی حل میشه؟
3-شبکه ملی در قم کی بهره برداری میشه؟
سلام
آقایrezarain88
1-شما خبری داری که اینترنت باسرعت بالاتر از 10 مگ ارایه بشه؟ حتی در حد شنیده ها
اصلا مجوز چنین چیزی میدن به اپراتور ها؟
2-مشکل اینتر نت شبانه کی حل میشه؟
3-شبکه ملی در قم کی بهره برداری میشه؟
شبکه ملی اطلاعات مثل اینکه تو قم افتتحاح شده ولی نمی خوان اعلام کنند تا مجبور نباشند با تعرفه پایین بفروشند و بتونند با همون تعرفه اینترنت بفروشند یعنی گیگی 3500
به قول ایشون تو شبکه اینترانت هر گیگ 300 می باشه که شرکت ها دارند همون 3500 میفروشند
یعنی چیزی خدود 1100 درصد سود در هر گیگ اینترانت(همون دزدی محترمانه خودمون)
Last edited by khoodet; 24-10-2014 at 16:12.
1- بله ولی با تغییر استاندارد اپراتورها و گوشی ها باید عوض شوند. ما در تابستان با همین سیم کارت معمولی تست 40 مک گرفتیم.
2- هزینه سرسام اور باعث شده رشد شرکت کند شود. شرکت چاره ای ندارد. با افزایش دلار سرمایه شرکت به 1/3 کاهش یافت. هزینه 4g در همه کشور ها حتی در امریکا هم بالااست. هزینه نگهداری زیادی دارد. هر rru به پول خودمان 4 تا5 میلیون است.
3- این مساله فنی است و به طور عامیانه توضیح دادنش سخت است. به نا نوع منطقه وتراکم و شلوغی وبرد هرسایت تعداد ان افزایش مییبابد.
4- خیلی وقته راه افتاده ضریب ادغام ان افزایش مییابد.
1- الان مخابرات و پارس انلاین از اینترنت بالای 10 مگ استفده میکنند. مجوز اخر مرداد داده شده است.
2- قرار است در اینده نزدیک اینترنت شبانه کلا حذف و با تخفیف بسته های شبانه داده شود.
3- 3 ماه است زیر ترافیک است.
چخبره از همه طرف دارن ملتو میچاپن!
ولی همراه اول با این 4 تا بسته که گذاشته اصلا بدرد نمیخوره حالا سرعتش هرچی هم میخاد باشه
باید بسته های بهتر و شبانه بزاره اصلا بدرد نمیخوره،اینجا سرعتش خیلی بالاست ولی من استفاده نمیکنم
[QUOTE=mazdak89;8430693]آقای Reza Rain
ایرانسل قصد ارتقای کیفیت مکالمات صوتی (صدای HD) را نداره !؟؟ خداییش کیفیت صدا تو ایرانسل خیلی بده ![/QUOT
کیفیت صدا در 3g و 4g انصافا خوب است. کیفیت صدا در 2g بیشتر از این نخواهد شد.
کیفیت منطقه تا 10 روز دیگر افزایش مییبابد. سایت منطقه شما در حال تست سایت دیگر جهت لینک دهی است.
این نکته شما رو من چند ماه دارم فریاد میزنم ولی هیچ کی خیالش نیست
چقدر گفتم برید شکایت و اعتراض کنید ولی همه منظرن یکی بره کار ها رو انجام بده
حتی یک تایپک هم براش زدیم ولی دوستان حتی زحمت یک اعتراض کوچیک هم به خودشون ندادند
این است اتحاد ایرانی
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟
سرعت افتضاحه!
آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)