با سلام و خسته نباشید و دمت گرم بزرگ به استاد هدفون Rezaomido که به نظر من جوابهایی که میده واقعا استادانه هست وحالا فعلا دارم با هدفون هایی که از قبل داشتم با ابن j3 سر میکنم ولی تا چند وقت دیگه برای خرید هدفون مزاحمت میشم.
با سلام و خسته نباشید و دمت گرم بزرگ به استاد هدفون Rezaomido که به نظر من جوابهایی که میده واقعا استادانه هست وحالا فعلا دارم با هدفون هایی که از قبل داشتم با ابن j3 سر میکنم ولی تا چند وقت دیگه برای خرید هدفون مزاحمت میشم.
دوستان یک هدست خوب زیر 50 تومن معرفی کنید که کلا خوب باشه.. ترجیحا جمع و جور باشه..
ممنون
ببخشید دوباره مزاحم شدم چنداز مدلهایی که آقا رضا معرفی کردند دیدم و بین اونها AKG K99 و Audio Technica M40 بهترینها بودند(از نظر من) اما پس از کمی تفکر متوجه شدم من به هدفون inear و earbud بیشتر احتیاج دارم تا فول سایز. اگه میشه چندتا inear خوب تا 100 هزار تومان معرفی کنید. (سبک موسیقی مورد علاقه: متال و راک)
با سلام خدمت دوستان
امروز به یه مطلب جالب بر خوردم که گفتم بهتره شما رو هم در جریان بزارم.
هدفون ضد افسردگی
پاییز و زمستان برای کسانی که خیلی سحرخیز نیستند,فصل تاریک و غمگینی است,این هدفون های جالب توجه هنگام استفاده,نورهای مختلفی را از طریق گوش مستقیما به مغز میفرستد و باعث جلوگیری از افسردگی فصلی خواهند شد.
به نقل از کلیک روزنامه جام جم
جالب بود .دوستان متخصص .بالاخص اقا رضا اگه نظری یا توضیحی در این باره دارن خوشحال میشیم ما رو هم مطلع کنن.
و یه سوال اینکه اگه خودمون با نرم افزار jetaudio فایل صوتی رو تبدیل کنیم به فایل flac .این فایل صوتی تبدیلی ما واقعا lossless خواهد بود ؟یا اینکه نرم افزار خاصی داره
سلام
ببخشین من بار اولمه که توی این انجمن پست میدم و اگر جای تاپیک اشتباهه عذر میخوام
من یه مشاوره ی کوچیک با یکی از کار بر های فعال این انجمن داشتم
در مورد خرید یک هدفون خوب برای موزیک با کیفیت مناسب قابل حمل و با بیس و تفکیک بالا
دوستان اکثرا نظرشون رو کریتیو بود قبلا ها یه سری مدل فلیپس هم خودم دیده بودم
اما از اونجایی که اطلاعات تخصصی در مورد محصولات صوتی ندارم و معیار هاشون رو نمی شناسم
نتونستم خودم تصمیم برای خرید بگیرم یه سر به سایت کریتیو زدم تا مدل های برترشو یه مقایسه بکنم اما گفتم که چون اطلاعاتی در مورد معیار های این محصولات از جمله فرکانس و رنج صدا و اینها نداشتم
نتونستم چیزی بفهمم و خب برای کاربر هایی مثل ما که در مورد یه محصول خاص اطلاعات تخصصی ندارن گرونترین محصول یا تمجید شده ترین محصول انتخاب می شه و نسبت کارایی به قیمت رو نادیده می گیریم.
تصمیم گرفتم یه سرچ تو اینترنت بزنم و لیست best 5 سایت cnet رو دیدم
و این هدفون رو:Klipsch Image S4 In-Ear تو قسمت (in-ear headphones) دیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که تو آمازون به قیمت 80 دلار یعنی حدود 120 تومن خودمون برای فروش هست
و چون این نزدیکا مغازه ی صوتی نیست تنها گزینم خرید اینترنتیه
خواستم نظر شما در مورد خرید این هدفون بدونم.
مشخصات هدفون:
DESIGN: Dynamic Moving Coil Micro Speaker
DIMENSIONS: 8.5mm diameter
DRIVE COMPONENTS: Full range KG 25
FREQUENCY RESPONSE: 10Hz – 19KHz
INPUT CONNECTIONS: 3.5mm
NOISE ISOLATION: -16
NOMINAL IMPEDANCE: 18-ohm
SENSITIVITY: 110db SPL/mW
WEIGHT: 11.9 grams
اینکه شاید با قیمت کمتر هم نزدیک به همین تجربه رو با سایر مدلهای بقیه برند ها داشته باشم قبول دارم اما برای خرید بهترین مدل تا این سقف قیمت برام بودجش مهم نیست
Last edited by PersiAndroid; 25-12-2011 at 18:56.
سلام دوستان عزیز وگرامی چند وقت پیش با کمک دوستان یک ep830 خریدم
که ازش راضی بودم' ولی در سرقت لپتاپم این هم مثل بقیه چیزام رفت...:-(
با توجه به تعاریف دوستان الان قصد خرید klipsch 4s رو دارم
میخواستم بببنم گزینه خوبی هست?
بیشتر سنتی و پاپ گوش میدم.
مقاومت سیمهاش هم برام مهمه چون تو
مترو مورد استفاده قرار میگیرد.
و اینکه یک مغازه معتبر برای خرید معرفی کنن ممنون میشم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by moosavi.sm89; 26-12-2011 at 11:57.
چه جالب شما هم که مث منه سوالت...
فعلا هیشکی اینجا جوابگو نیس![]()
سلام خسته نباشید.... من می خواستم هدفون Beats بخرم مدل سولو یا استودیو... خیلی صدای صاف و راحت و بلندی دارد و اصلا اذیت نمیکرد... منتها یکی از دوستان گفت beats پول مارک می گیرد... اگر هدفون با این کیفیت معرفی کنید ممنون می شم... قیمت هم لطف کنید....یک هدفون خوب زیر 100 تومن هم معرفی کنید..
سلام
در مورد ارفون های westone از دوستان کسی می تونه نظری بده
ایا AKG K99 صدایی مانند BEats دارد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)