تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 720 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون. اما نشد که نشد.

شاید روش hotel mode اینا فرق داره.

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بنده قبلا تعمیر کار تلویزیون بوده ام احتمال اینکه مشکل تلویزیون شما سخت افزاری باشد خیلی بعید است نهایتا با دوباره ریختن firmware مشکل شما بر طرف میشود.
    کاراهایی را که میگویم به ترتیب تست کنید شاید یکی از روشها برای hard reset جواب داد:
    دکمه vol - را روی تلویزیون نگه دارید و همزمان دو تا سه ثانیه دکمه menu را نگه دارید
    همان کار را تکرار کنید این بار دکمه info را نگه دارید
    همان کار ها را تکرار کنید دکمه info یا menu را سه بار فشار دهید.
    اگر اینکارها را کردید انجام نشد ببینید تلویزیون وارد سرویس منو میشود یا خیر.
    اگر تلویزیون شما درست شد و از محافظ برق استفاده میکنید محافظ برق را حتما تعویض کنید از اینگونه مشکلات با محافظ برق های ایرانی زیاد پیش می آید چون این محافظها استاندارد نیستند و نوسانات جریان برق را تشدید میکنند که باعث ایجاد باگهای نرم افزاری میشود سعی کنید سر راه برق دستگاهایتان از ترانسهای معتبر ایرانی یا خارجی استفاده کنید که به بردهای دستگاه فشار وارد نشود.

4. 8 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آخ جون آخ جون آخ جون، VT30 ام درست شد

یه روش ابداعی کشف کردم.

دکمه Chanel - روی دستگاه را نگه داشتم و دکمه menu روی کنترل را سه بار زدم. سپس تلویزیون وارد یه صفحه ای میشه که شبیه منو مخفی بود.

بدون ایجاد تغییرات در منو مخفی، تلویزیون را از برق کشیدم.

اینطوری تلویزیون reset factory میشه.

چون وقتی روشن شد از اول رفت روی تنظیم زبان و کانال یابی.

دوباره همه چیزش راه افتاد.

راهنمایی دوست عزیزم ............ در کشف این روش خیلی مفید بود.
    خدا خیرت بده. صد در دنیا و هزار د آخرت نصیبت بشه.

6. 12 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

بنده قبلا تعمیر کار تلویزیون بوده ام احتمال اینکه مشکل تلویزیون شما سخت افزاری باشد خیلی بعید است نهایتا با دوباره ریختن firmware مشکل شما بر طرف میشود.
    کاراهایی را که میگویم به ترتیب تست کنید شاید یکی از روشها برای hard reset جواب داد:
    دکمه vol - را روی تلویزیون نگه دارید و همزمان دو تا سه ثانیه دکمه menu را نگه دارید
    همان کار را تکرار کنید این بار دکمه info را نگه دارید
    همان کار ها را تکرار کنید دکمه info یا menu را سه بار فشار دهید.
    اگر اینکارها را کردید انجام نشد ببینید تلویزیون وارد سرویس منو میشود یا خیر.
    اگر تلویزیون شما درست شد و از محافظ برق استفاده میکنید محافظ برق را حتما تعویض کنید از اینگونه مشکلات با محافظ برق های ایرانی زیاد پیش می آید چون این محافظها استاندارد نیستند و نوسانات جریان برق را تشدید میکنند که باعث ایجاد باگهای نرم افزاری میشود سعی کنید سر راه برق دستگاهایتان از ترانسهای معتبر ایرانی یا خارجی استفاده کنید که به بردهای دستگاه فشار وارد نشود.
    دورت بگردم فدات شم،من پست شما رو دیر دیدم و خودم مشغول انگولک کردن دکمه ها شده بودم.

در حین اینکه شما داشتید پست میدادید من این روش رو خودم کشف کردم!

فکر کردم فقط خودم کشفش کردم. ای بابا، پس این روش قبلاً کشف شده بود!

یه دنیا ازت ممنونم. منو از شر حمل و نقل و تعمیر کار و دردسر راحت کردی.

غلامتم. نوکرتم.
    Last edited by poonel; 15-06-2012 at 14:37.

8. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    هنوز چیزی قطعی نیست چون برای هر برند و هر نوع از وسایل الکتریکی امکان داره از این جور مسائل پیش بیاد و هنوز زوده که با دو مورد بشه نظر قطعی داد که پلاسماهای مونتاژ تایلند خوب از آب در نیومده ، در مورد صحبتهای اون فروشنده هم باید گفت که حتی در اصل صحت گفته های ایشون هم تردید وجود داره و جناب arash_a59 هم جواب قانع کننده ای در اون مورد ندادند و به همین پاسخ بسنده کردند که ( منظورم رو مخاطبین اون پست متوجه شدند ) پس تا الان تو این انجمن که به جرات میشه گفت که یکی از بهترین انجمن ها در بررسی و تبادل نظر راجع به تلویزیونهای پلاسمای پاناسونیک هستش دو مورد مشگل جدی پیش اومده ، برای مثال خود من در حدود سه ماه و نیم هستش کهVT30 دارم و این تلویزیون در روز حدودا 12 ساعت روشن هستش وتا الان خدا رو شکر مشگلی پیش نیومده ، حتی اوایل خرید یه مقداری از بابت IR نگرانی داشتم که اون هم تا الان برام پیش نیومده ، پس برای نتیجه گیری یه مقدار زوده و در نهایت امیدوارم که مشگل بچه ها در مورد تی وی هاشون زودتر حل بشه و هم از جناب mr_rayan و همpoonel عزیز خواهش میکنم که نتیجه و روند پاسخگوئی شرکت گارانتی کننده رو (بانیان الکترونیک) در انجمن منعکس کنند .

قابل توجه بعضی از دوستان هوا خواه شرکتهای . . . لطفا سوء استفاده نکنید ، فعلا یکی از موارد رفع شد ، پس همون طور که در بالا عرض شد برای نتیجه گیری در انجمنی به این بزرگی دو مورد کافی نیست .

با تشکر
    Last edited by sameti; 15-06-2012 at 14:40.

10. 5 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حتی اوایل خرید یه مقداری از بابت IR نگرانی داشتم که اون هم تا الان برام پیش نیومد
    دوست عزیز خدارو شکر که برای شما مشکلی پیش نیومده ولی مشکل ir در صورت به وجود آمدن هم نباید باعث نگرانی شما شود ir یک اثر موقتی هست و به صورت خود به خود بر طرف میشود ممکن است در بعضی موارد کمی طول بکشد اخیرا سایت cnet تستی انجام داده و منوی یک dvd را که تصویری ثابت بوده برای مدت 8 ساعت بدون وقفه روی سه مدل از پلاسماهای جدید رها کرده مدل e6500 سامسونگ که تقریبا ir نداشته البته چون برایتنس پائینی هم دارد محتمل بوده مدلهای gt50 و vt50 هم که برایتنس بسیار بالایی دارند کمی دچار ir شده بودند که همگی بعد از مدتی بر طرف شده اگر مشکل ir برای شما به وجود آمد و خیلی حساس بودید یک صفحه خاکستری تیره را برای مدتی نمایش دهید حتی تا 10 ساعت مطمئن باشید ir برطرف خواهد شد.

12. 5 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

.

دوباره همه چیزش راه افتاد.
    آقای poonel اگه میشه بفرمایید کار خاصی کرده بودین که اون مشکل نرم افزاری بوجود اومده بود؟
    که دوباره تکرار نشه واسه کسی.
    آقای آلوکارد هم همون اول گفتن مشکل نرم افزاریه و با ریست حل میشه.
    Last edited by parham511; 15-06-2012 at 15:53.

14. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مدلهای gt50 و vt50 هم که برایتنس بسیار بالایی دارند

جناب . . . . . . . اطلاع دارید که برایتنس این دو مدل روی چه درجه ای تنظیم شده بوده .

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باسلام
    بنده بعد از کلی تحقیق و سر زدن به اکثر تاپیکهای مدلهای مختلف از جمله همین تاپیک وخواندن تمام 305 صفحه با کلی ذوق وشوق بالاخره ST30گرفیم رو پخش hdبسیار عالی ولی رو شبکه های م ا ه وا ره بد جوری تو ذوقم خورد حلا با توجه به این که ما اکثرا از همین شبکه ها استفاده میکنیم ایا با تعویض ر س یور مشکل برطرف میشود یا باید سوخت و ساخت
    در ضمن اگر استادی یه تنظیم تصویر بده خیلی ممنون میشم
    باتشکر

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باسلامبنده بعد از کلی تحقیق و سر زدن به اکثر تاپیکهای مدلهای مختلف از جمله همین تاپیک وخواندن تمام 305 صفحه با کلی ذوق وشوق بالاخره ST30گرفیم رو پخش hdبسیار عالی ولی رو شبکه های م ا ه وا ره بد جوری تو ذوقم خورد حلا با توجه به این که ما اکثرا از همین شبکه ها استفاده میکنیم ایا با تعویض ر س یور مشکل برطرف میشود یا باید سوخت و ساختدر ضمن اگر استادی یه تنظیم تصویر بده خیلی ممنون میشمباتشکر
    تلوزیون قبلی شما چه مدلی بوده؟ اگر تلوزیون قبلی شما لامپ تصویری بوده که اولین دلیل این تو ذوق خردگی شما تغییر نسبتا تصویر از 4:3 به صفحه واید با نسبت تصویر 16:9 هست میتوانید نسبت تصویر را روی 4:3 قرار دهید تا کشیدگی تصویر شمارا ناراحت نکند این مشکل اکثر کسانی هست که از تلویزیون قدیمی لامپی به یک hdtv هجرت میکنن.

18. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •