تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 602 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من قبلا هدفون فیلیپس 6000 داشتم که الان خراب شده قصد دارم یه ایرفون جدید بخرم.
    والا فیلیپسه تفکیک صدا و شفافیت خیلی خوبی داشت ولی بیس خیلی کمی داشت الان هدفونی می خوام که هم بیسش زیاد باشه (طوری نباشه که گوشو اذیت کنه بیسش لذت بخش باشه) و هم تمام فرکانس های تو اهنگ رو بشنوم.
    حالا من بین 2 تا گزینه به شدت گیر کردم:
    1. هدفون کریتیو ep 630 خیلی خیلی ازش تعریف میکنن مخصوصا از بیسش و اینکه به نظر میرسه قیمتش هم خیلی مناسبه...
    2. یک هدفون urbeats با جعبه و پلمپ هست که ادعا می کنن که کاملا اصلی هستش و چند تا از خارج از کشور اوردن که یه دونش رو خودشون برداشتن و 2 تا دیگش رو می خوان بفروشن من که باهاش صحبت کردم به نظر راست می گفتن و ادم قابل اطمینانی بود حتی حاضر شد تا 150 هم بهم بده هدفون رو. این عکسشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا موندم که ارزش داره 100 تومان بیشتر بدم و بیتس رو بگیرم (اصلا به فرضه اینکه 100 درصد ارجینال باشه) ؟
    یعنی از لحاظ بیس و شفافیت صدا خیلی با کریتیو ep 630 فرق داره؟

خواهش می کنم راهنماییم کنید بدجور گیر کردم.
    خیلی ممنون
    اگه نظر منو میخوای من فقط صدای beats tour رو شنیدم (البته من نظرم رو بیتس به خاطر تبلیغاتی بودن منفیه) اما شک نکن صداش اصلا" ارزش پولش رو نداره... اگه بیس قوی دوست داری همون EP630 یا با کمی افزایش بودجه Panasonic HJE350... اگه تبلیغات و مد بودن و کلاس و اینجور چیزا مهمه من نظری ندارم... بیتس به اندازه ای تقلبی داره که نشه به راحتی تشخیص داد و میتونم به جرات بگم 99 درصد هدفون های بیتس تقلبی هستن...

2. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه نظر منو میخوای من فقط صدای beats tour رو شنیدم (البته من نظرم رو بیتس به خاطر تبلیغاتی بودن منفیه) اما شک نکن صداش اصلا" ارزش پولش رو نداره... اگه بیس قوی دوست داری همون EP630 یا با کمی افزایش بودجه Panasonic HJE350... اگه تبلیغات و مد بودن و کلاس و اینجور چیزا مهمه من نظری ندارم... بیتس به اندازه ای تقلبی داره که نشه به راحتی تشخیص داد و میتونم به جرات بگم 99 درصد هدفون های بیتس تقلبی هستن...
    خيلي ممنون بابت راهنماييتون
    پس بيخيال بيتس ميشم
    فقط يه سوال هدفون ep٦٣٠ از لحاظ شفافيت صدا و اينكه همه ي صدا هاي توي اهنگ رو بشه شنيد چجوريه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خيلي ممنون بابت راهنماييتون
    پس بيخيال بيتس ميشم
    فقط يه سوال هدفون ep٦٣٠ از لحاظ شفافيت صدا و اينكه همه ي صدا هاي توي اهنگ رو بشه شنيد چجوريه؟
    از EP-630 به اندازه قیمتش باید انتظار داشته باشید ولی این رو میتونم بگم ارزش پولی رو که پرداخت میکنید داره... بیس قوی داره که یه جورایی بقیه فرکانس ها رو محو میکنه ولی این چیز عجیبی نیست و اکثر مدلهای این رده قیمتی همین مشکل رو دارن... پس با خیال راحت خرید کنید.
    ضمنا" این مدل تقلبی زیاد داره فقط با گارانتی شاب خرید کنید... سریال روی برگ گارانتی هم با سریال جعبه چک کنید.
    Last edited by metalhead_forever; 21-08-2014 at 23:52.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از EP-630 به اندازه قیمتش باید انتظار داشته باشید ولی این رو میتونم بگم ارزش پولی رو که پرداخت میکنید داره... بیس قوی داره که یه جورایی بقیه فرکانس ها رو محو میکنه ولی این چیز عجیبی نیست و اکثر مدلهای این رده قیمتی همین مشکل رو دارن... پس با خیال راحت خرید کنید.
    ضمنا" این مدل تقلبی زیاد داره فقط با گارانتی شاب خرید کنید... سریال روی برگ گارانتی هم با سریال جعبه چک کنید.
    توی نت از کجا بخرم دوست عزیز میشه برام پخ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تونستی لینکشو با این کوتاه کن همینجا برام بزار

شما با پنجاه تومن کمتر بیشتر هدفون بهتری سراغ داری که از نظر کیفیت صدا ارزش خرید داشته باشه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام، من یه هدست واسه گیم میخواستم. چند جا خوندم که میگن هدستای گیمینگ کیفیت بالایی ندارن بهتره که یه هدفن خوب با یه کارت صدا بگیری جاش.حالامی خوام نظر دوستان رو بدونم و اینکه یه هدفن با کیفیت معرفی کنن. بودجم هم ۵۰۰ حالا یه ذره بالا پایین. درمورد گیمینگم اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی نت از کجا بخرم دوست عزیز میشه برام پخ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تونستی لینکشو با این کوتاه کن همینجا برام بزار

شما با پنجاه تومن کمتر بیشتر هدفون بهتری سراغ داری که از نظر کیفیت صدا ارزش خرید داشته باشه

گذاشتن لینک از سایت های فروش اینجا ممنوعه... فقط پیغام خصوصی...

سلام، من یه هدست واسه گیم میخواستم. چند جا خوندم که میگن هدستای گیمینگ کیفیت بالایی ندارن بهتره که یه هدفن خوب با یه کارت صدا بگیری جاش.حالامی خوام نظر دوستان رو بدونم و اینکه یه هدفن با کیفیت معرفی کنن. بودجم هم ۵۰۰ حالا یه ذره بالا پایین. درمورد گیمینگم اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم
    خوب ببینید صدای هدفون گیمینگ واسه کاربرد خودش مناسبه و ضمنا" اکثر این هدفون ها میکروفون هم دارن تا در بازی های انلاین و multiplayer استفاده بشه...
    خوب با 500 هزار این مدل ها به ذهنم میرسه:
    Superlux HD668B - صدای طبیعی - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا به بیرون دارد
    AKG K99 - صدای طبیعی و فلت.... اگر دنبال بیس قوی هستی بی خیال این مدل بشین - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا دارد
    Audio-Technica M30 - صدای گرم با بیس قوی
    Sony XB920 (در مورد موجود بودن نظری ندارم) - صدای گرم با بیس قوی... این مدل با بیسش قوی و عمیقی که تولید میکنه طرفدارای بیس رو راضی نگه میداره فقط یه خورده بیس باعث میشه قسمت های دیگه صدا محو بشن...
    Sennheiser HD449 - بیس نسبتا" خوب ولی قوی نیست اما صدا نسبتا" شفاف و غیر تهاجمی (یعنی حس نمیکنید صدا توی صورتتون کوبیده میشه و به نظر میرسه خواننده کمی با شما فاصله داره)

مدلهایی که معرفی شد هدفون های فول سایز بودند با این فرض که شما با کامپیوتر استفاده میکنید. اگه میخواین یه خورده پرتابل تر و جمع و جور تر بشه مدلهای زیر مناسب هستن:
    V-Jyas : نشت صدای شدید به علت پشت باز بودن اما بسیار سبک و راحت
    AKG Q460: بیس خوب( اما انتظار بیس قوی نداشته باشید) صدای شفاف... قابلیت تعوض کابل
    Sony XB600: بیس قوی که ممکنه باعث محو شدن بعضی قسمت های دیگه صدا هم بشه
    Last edited by metalhead_forever; 22-08-2014 at 17:32.

8. این کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من خودم از beyerdynamic dt 770 pro استفاده می کنم . واقعا معرکه است . یکبار امتحان کنید ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون. دوستان کسی تو هدستای گیمینگ با Razer kraken 7.1 کار کرده؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گذاشتن لینک از سایت های فروش اینجا ممنوعه... فقط پیغام خصوصی...

خوب ببینید صدای هدفون گیمینگ واسه کاربرد خودش مناسبه و ضمنا" اکثر این هدفون ها میکروفون هم دارن تا در بازی های انلاین و multiplayer استفاده بشه...
    خوب با 500 هزار این مدل ها به ذهنم میرسه:
    Superlux HD668B - صدای طبیعی - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا به بیرون دارد
    AKG K99 - صدای طبیعی و فلت.... اگر دنبال بیس قوی هستی بی خیال این مدل بشین - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا دارد
    Audio-Technica M30 - صدای گرم با بیس قوی
    Sony XB920 (در مورد موجود بودن نظری ندارم) - صدای گرم با بیس قوی... این مدل با بیسش قوی و عمیقی که تولید میکنه طرفدارای بیس رو راضی نگه میداره فقط یه خورده بیس باعث میشه قسمت های دیگه صدا محو بشن...
    Sennheiser HD449 - بیس نسبتا" خوب ولی قوی نیست اما صدا نسبتا" شفاف و غیر تهاجمی (یعنی حس نمیکنید صدا توی صورتتون کوبیده میشه و به نظر میرسه خواننده کمی با شما فاصله داره)

مدلهایی که معرفی شد هدفون های فول سایز بودند با این فرض که شما با کامپیوتر استفاده میکنید. اگه میخواین یه خورده پرتابل تر و جمع و جور تر بشه مدلهای زیر مناسب هستن:
    V-Jyas : نشت صدای شدید به علت پشت باز بودن اما بسیار سبک و راحت
    AKG Q460: بیس خوب( اما انتظار بیس قوی نداشته باشید) صدای شفاف... قابلیت تعوض کابل
    Sony XB600: بیس قوی که ممکنه باعث محو شدن بعضی قسمت های دیگه صدا هم بشه
    پیغام خصوصی ازشما نیومد
    نمیدونم چرا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا شرمنده من لینک رو نمی تونم باز کنم. پس شما هم یه هدفن با یه کارت صدا رو پیشنهاد می کنید. تو این مدلها فکر کنم sennheiser بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •