فردا صبح میرم سرویس تغییر میدم . بهشون هم برای این سیستم مسخرشون میگمفردا حالشون جا میارم
شما هم اگه حضوری نمیرید زنگ بزنید بگید . اخه چه مسخره بازی !!
فردا صبح میرم سرویس تغییر میدم . بهشون هم برای این سیستم مسخرشون میگمفردا حالشون جا میارم
شما هم اگه حضوری نمیرید زنگ بزنید بگید . اخه چه مسخره بازی !!
اینو بیشتر واسه دوستانی که میخوان isp انتخاب کنن و دائم فروم رو نگاه میکنن میگم . من اگر الان رای بگیرن مخابراتو به عنوان بهترین isp خوزستان انتخاب میکنم . مشکلات داشته اما خداییش برای من که دانلودرم همیشه بهترین بوده .
اینترنت تو ایران توسط مسئولین درست درک نشده .
دائما سعی دارن محدودش کنن که کاملا با مفهوم اینترنت تضاد داره چطور ؟ فیلترینگ که خودش 100 تا راه داره . محدود کردن سرعت . قطع کردن در مواقع خاص . قرار دادن موانع قانونی برای توسعه دهندگان . این از محدود کردن !!! اینترنت تو ایران یک منبع درامده برای دولت در صورتی که توی بسیاری از کشور را روی این نهاد هزینه زیادی میکنن که با سرعت بسیار بالا بدست همه برسه .
اینارو بعد از تعریفم از مخابرات گفتم که یه وقت فکر نکنید از وضع موجود راضیم
اگه این دختره بود که جلو مانتوش تو 2 تا جیبش موبایل بود سلام برسون. بحث نکن باش اعصاب نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ین قضیه تغییر سرویس بخاطر مدارک نیست بیشتر بخاطر جنبه مالی و قیمت سرویسه که سیستمشون تو این قضیه خیلی ضعیفه و حتی نمیتونیم اونجا کیف پول هم داشته باشیم .. در این حددددد.... . حتما باید توسط اپراتور انجام بشه .
سرعت رو حتما اعلام کن
سرعتش 60-70 است پسرخالم داره خودمم 1مگ دارم 110 هستش
منم 256 دارم 30-32
فعلا واقعی شدن
از این کمتر نشه خوبه![]()
بي ربط: احتمالا نت ما از اين نوع پيشرفته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش سرعتت کم شد دیگه ؟ منم همون روز که شما گفتین زدم سرعت رو 300 بود 256 نامحدود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)