آسیاتک بدک نیست سرعتش واقعیه
آسیاتک بدک نیست سرعتش واقعیه
دوست عزیز تنها شرکتی که گویا نامحدود هاش نزدیک به واقعی ان فن اواست با قیمت مخابرت بقیه استان ها که نامحدود می دن بقیه همشون تا یک حجم مشخصی رو تضمین می کنند مثلا پارس انلاین 128 رو تا 15گیگ تضمین می ده با سرعت 120بعد می یاد رو همون واقعی 128 که 16هستش که البته قیمتشم 28 تومانه
اسیاتک هم تا یک ماه قبل خوب بود که یکهو گند زد به همه چی اونم مثلا برای 512برنزی تا12گیگ رو تضمین می ده بعد سرعت شما بعد600مگ دانلود درروزمی یاد رو 20واین چرخه تا اخرماه ادامه داره
کلا نامحدود خوبی بین شرکت ها فعلا موجود نیست
اره عزیز شبانه داره مودمم گفتن تا 72ساعت بعد می فرستن
سلام
تذکر
دوستان قوانین رو رعایت کنید
از این پست به بعد شاهد مسائل بی ارتباط با تاپیک نباشیم
با تشکر
سلام
من از مخابرات مشهد اینترنت طرح کمپین طلایی 2 مگ با ترافیک ماهی 8 گیگ به مدت یک سال به قیمت 31 گرفتم.دانلود شبانه هم داره اما در روز بالای 250 دانلود می کنم و در شب با 90 تا.
بدونید که میزان ترافیک شما به سرعت دانلود ربطی نداره و این اشتباه شما تکرار نکنید.
مخابرات مشهد هم اصلا در حدی نیست که من بیام بهش ناسزا بگم.
دوستان امیدوارم در انتخاب طرح ها موفق باشید.
دیشب بعد یه مدت از اکسپرس لیچ گذاشتم رو دان سرعتش به 250 رسید تونستم 4.4گیگ بگیرم
سلام نمی دونم شماره منو این مخابرات چطور به شرکت های دیگه داده
از شرکت اینترنتی زحل زنگ زدن می گن ماهی 5 تومان
با شبانه رایگان
شماره اش هم:8468003[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدیر عامل مخابرات به احتمال زیاد یک سپاهی هستش
الان که دولت می خواد مخابرات رو از سپاه بگیره لجشون گرفته دارن دست و پا می زنند
این سپاه انگار خودش یادش نیست که با هزار تا دوز و کلک سهام مخابرات رو برای خودش خرید
که اون موقع هم به خاطره این کاره زشتش سر و صدا ها بلند شد ولی میدونید که تو دولت قبلی هر کس هر کاری میخواست بکنه می کرد هیچ کس هم حق شکایت نداشت
الان هم که می بینید مخابرات انقدره بده نصفش به خاطره سپاهه با اون سیاست های کثیفشون
بعد تازه جالبه که اسم خودشون رو هم میزارن خصوصی سازی![]()
دوستان قیمت ماهیانه این طرحی که مودم میدن باهاش چ قدره؟ مودمش چی هست؟ ماهی چند گیگ ؟
مخابراتو بزودی پس میگیرن صبر کنین!
امین جان خدایی می صرفه ازبچه های مازندران که مودم رو گرفته بودن zyxel چهارپورت که وای فای هم داره قیمتش تو بازارحدود 120هستش من که بیارن سریع می فروشمش هزینه اینترنت هم که برام فرقی نکرد فقط می یاد رو قبض
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)