تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 973 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این هم مراحلی که برای 100% تموم کردن بازی طی کنید :
    Missions (68%): Complete all 90 main story and procedural missions.
    Car Thefts (2%): Deliver all 30 vehicles to the garage.
    Friends (10%): Unlock all unique abilities and complete all activities for all five friends (except Roman and Dwayne).
    Activities (5%): Defeat the CPU or an in-game friend at all activities at least once.
    Random Characters (5%)
    : Find all 14 random characters and complete their encounter missions (except Jeff, Cherise, Clarence, and Ivan).
    Most Wanted (2.5%)
    : Kill all 30 pedestrians on the list.
    Vigilante (2.5%): Complete all 20 vigilante crimes.
    Flying Rats (2.5%)
    : Find and kill all 200 pigeons.
    Unique Stunt Jumps (2.5%)
    : Complete all 50 jumps.
    موفق باشید

2. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان ممنون میشوم اگر چند تصویر از تصادف با موتور و ماشین وانسان بزارید چون فعلا که ما نمیتونیم بازی کنیم.

من این دو تا زن رو به جرم اینکه تمام پولهامو به باد دادند مجازات کردم.
    حجم عکسش کمه اکشالی نداره.

یه بار رفتم با چوب بایسبال مردمو نفله کردم. آخر کار دیدم تمام صورتم خونی شده. کلی کف کردم.
    راستی دیدین تو ماشین رادیو روشن باشه بعد موبایل زنگ بخوره رو رادیو نویز میده.

4. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من تو فروم یاهو انسورس خوندم کاربرها از تفاوت قیمت و سانسور در دو نسخه امریکایی و اروپایی صحبت میکردند.سانسور در بار .در سوار کردن{hichhike}ودر date به معنای گردش با دوست دختر نیکو.که دوربین صابت و فقط سر و صدا میاد!!وگرنه در روند داستانی بازی سانسور وجود نداره
    در مورد جواب دومت هم خیر چیزی بجز خرید نسخه امریکایی نمیتونه
    مگس , نسخه آلمانی 10 گیگ کمتره , مال ما چند گیگه ؟ 14 گیگ . پس نسخه آلمانی نیست . اما نسخه اصل آمریکاییم نیست . ایران اومده از نت دانلود کرده . و تو نتم هیچ وقت نسخه اصلی یه بازی نمیاد !
    در اينكه اين نسخه اي كه ما داريم بازي ميكنيم نسخه كامل و بدون سانسور بازي است هيچ شكي نيست

1- اگه يادتون باشه بعد از اومدنhot coffeeبراي san andreasتقريبا تماميه كشورها براي فروش اين بازي قوانين بسيارشديدي گذاشتن و يا حتي ممنوع كردنش كه حتي صداي راك استار رو هم در اورد كلي ضرر مالي هم براشون داشت حالا
    راك استار مغز خر نخورده كه از همون ابتداي عرضه بازي (هات كافي چند ماه بعد از عرضه بازي اومد) كاري كنه فروش بازيش پايين بياد

2 - نكته بعدي اينه كه با يك سرچ كوچولو ميتونيد بفهميد كه هيچ عكس مورد داري از نيكو در اينترنت نيست در صورتي كه همه عكسايي كه از cj تو اينترنت هست رو ديدن

3 - اينو ميدونيم كه اين بازي با نسخه ايكس باكسش هيچ فرقي نداره ميتونيد از اونها هم بپرسيد

4 - نسخه اروپايي اگر وجود داشته باشه نسخه ايي ارزونتر و بسيار ناقصه ولي همونطور كه تو چند صفحه قبل يكي از بچه ها قيمت gta رو در امازون usa و uk گذاشته بود تقريبا هم قيمت بودن(با توجه به نرخ پوند و دلار)

5 - اصولا بازي و فيلم و نرم افزارهايي كه عزيزان فروشنده از اينترنت دانلود ميكنند تا به ما بفروشند سعي ميكنند تا بهترين نسخه رو دانلود كنند نه نسخه سانسور شده(اصلا ميتونيد كل تورنت رو زيرو رو كنيد نسخه ي سانسور شده يا سانسور نشده اي وجود نداره)

6 - تا حالا تو دنيا بغير از يك خالي بند تو تاپيك خودمون كسي نگفته نسخه بدون سانسور بازي رو داره

پس با توجه به اين نكات==>بازي اي كه ما ميكنيم سانسور نشده است

6. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من این دو تا زن رو به جرم اینکه تمام پولهامو به باد دادند مجازات کردم.
    حجم عکسش کمه اکشالی نداره.

یه بار رفتم با چوب بایسبال مردمو نفله کردم. آخر کار دیدم تمام صورتم خونی شده. کلی کف کردم.
    راستی دیدین تو ماشین رادیو روشن باشه بعد موبایل زنگ بخوره رو رادیو نویز میده.
    درسته كه توي اين بازي به نكاته خيلي ريز هم توجه شده ولي متاسفانه يكسري نكات خيلي مهم از قلم افتاده

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

باز تو چیز نخورده داری پسرخاله می شیا .(یه کم حواست به زبونت باشه.)
    این که نسخه ی آمریکایی رو نمی شه گیر آورد هم یه حرف خنده داره.کمیاب هست، ولی نایاب نیست.
    در کل چیزی که واضحه اینه که نسخه ای که در حال حاضر اکثر دوستان دارن، نسخه ی سانسور شدست و نسخه ی سانسور شده، یعنی نسخه ی دستکاری شده.پس احتمال اینکه نسخه ی دست کاری شده فریم ریت کمتری داشته باشه زیاده.
    (راستی منظور از چیز تو جمله ی اول همون چایی بود.)
    آقا تمام حرف شما قبول جز اون قرمزاش.
    نسخه رو تو ایران که سانسور نکردن. اگر هم سانسور شده خود Rockstar اینکار رو کرده. به خاطر اینکه قانونهای کشورهای اروپایی سفت و سخت تره و به بازیها گیر میدن دو نسخه ای کردنش.
    Sanandreas هم دو نسخه بود و انگلیسی و آمریکایی داشت. باور ندارید من پچ های رسمی دو نسخشو دارم که خود Rockstar برای رفع مشکلات بازی داد.
    اما مهم اینه که واقعا نسخه ی آمریکایی سانسور نداره؟؟؟؟ من شک دارم. لطفا کسی که نسخه ی آمریکایی داره تو پیام های عمومی خودش لینک عکس رو بزاره. عکس از قسمتهای بدون سانسور بزارید لطفا ولی نه تو تاپیک. همون پیامهای عمومی بهتره.
    موافقید؟؟؟

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یک سری عکسهای جالب از بازی گرفتم و براتون اپلود کردم.تو یک فایل با پسوند RAR و حجمش هم 1.19 مگابایت.
    فقط خواهش میکنم افراد زیر 18 سال بی خیال دیدن این عکسها بشند.
    در ضمن تشکر یادتون نره......

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان.
    این هم Benchmark سیستم من

Statistics
    Average FPS: 34.24
    Duration: 37.53 sec
    CPU Usage: 63%
    System memory usage: 71%
    Video memory usage: 100%
    Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
    Texture Quality: Low
    Render Quality: Very High
    View Distance: 3
    Detail Distance: 100
    Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GTS
    Video Driver version: 178.13
    Audio Adapter: Speakers (2- Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    File ID: Benchmark.cli

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر قراره بازي سانسور شده اي وجود داشته باشه فقط توي اروپا و كشورهاييه كه كپي رايت دارن نه ايران

البته اينو مطمئن باشيد كه بازي سانسور نشده به معني نشون دادن توي خونه نيست

سلام دوستان.
    من یک سری عکسهای جالب از بازی گرفتم و براتون اپلود کردم.تو یک فایل با پسوند rar و حجمش هم 1.19 مگابایت.
    فقط خواهش میکنم افراد زیر 18 سال بی خیال دیدن این عکسها بشند.
    در ضمن تشکر یادتون نره......

لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين ها كه عكسهاي جديدي نيست چون همه ديدن

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اين ها كه عكسهاي جديدي نيست چون همه ديدن

من ندیده بودم

به قول یکی از بچه ها ، اسلام به خطر افتاد

الاناست که ارشاد بشیم

دیگه چی باید سانسور بشه ؟!!!! این که همه چیو نشون داده

از این هم باز تر باید باشه ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا تمام حرف شما قبول جز اون قرمزاش.
    نسخه رو تو ایران که سانسور نکردن. اگر هم سانسور شده خود rockstar اینکار رو کرده. به خاطر اینکه قانونهای کشورهای اروپایی سفت و سخت تره و به بازیها گیر میدن دو نسخه ای کردنش.
    Sanandreas هم دو نسخه بود و انگلیسی و آمریکایی داشت. باور ندارید من پچ های رسمی دو نسخشو دارم که خود rockstar برای رفع مشکلات بازی داد.
    اما مهم اینه که واقعا نسخه ی آمریکایی سانسور نداره؟؟؟؟ من شک دارم. لطفا کسی که نسخه ی آمریکایی داره تو پیام های عمومی خودش لینک عکس رو بزاره. عکس از قسمتهای بدون سانسور بزارید لطفا ولی نه تو تاپیک. همون پیامهای عمومی بهتره.
    موافقید؟؟؟
    4 قسمت از صحبتتون رو قرمز کردم که به ترتیب حواب می دم :
    1-به هر حال سانسور یعنی دستکاری و با دستکاری کردن به بازی ضرر وارد می شه (هرچند کم.)
    2-باور دارم.
    3-من هم شک دارم واسه همین تو اون پست چندین جا گفتم(( احتمالا ))یا(( اما)) و ((اگر)) اوردم.
    4-موافقم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من ندیده بودم

به قول یکی از بچه ها ، اسلام به خطر افتاد

الاناست که ارشاد بشیم

دیگه چی باید سانسور بشه ؟!!!! این که همه چیو نشون داده

از این هم باز تر باید باشه ؟
    منظور من از اينكه همه ديدن اين بود كه كسايي كه بازي رو تا يك جايي رفته باشند(تقريبا 30 درصد)
    حتما اين صحنه ها رو ديدن چون هم رومن زنگ ميزنه ميگه بريم استريپ كلاب هم يكي از مرحله ها توي اين مكان انجام ميشه

در اينكه اين نسخه اي كه ما داريم بازي ميكنيم نسخه كامل و بدون سانسور بازي است هيچ شكي نيست

1- اگه يادتون باشه بعد از اومدنhot coffeeبراي san andreasتقريبا تماميه كشورها براي فروش اين بازي قوانين بسيارشديدي گذاشتن و يا حتي ممنوع كردنش كه حتي صداي راك استار رو هم در اورد كلي ضرر مالي هم براشون داشت حالا
    راك استار مغز خر نخورده كه از همون ابتداي عرضه بازي (هات كافي چند ماه بعد از عرضه بازي اومد) كاري كنه فروش بازيش پايين بياد

2 - نكته بعدي اينه كه با يك سرچ كوچولو ميتونيد بفهميد كه هيچ عكس مورد داري از نيكو در اينترنت نيست در صورتي كه همه عكسايي كه از cj تو اينترنت هست رو ديدن

3 - اينو ميدونيم كه اين بازي با نسخه ايكس باكسش هيچ فرقي نداره ميتونيد از اونها هم بپرسيد

4 - نسخه اروپايي اگر وجود داشته باشه نسخه ايي ارزونتر و بسيار ناقصه ولي همونطور كه تو چند صفحه قبل يكي از بچه ها قيمت gta رو در امازون usa و uk گذاشته بود تقريبا هم قيمت بودن(با توجه به نرخ پوند و دلار)

5 - اصولا بازي و فيلم و نرم افزارهايي كه عزيزان فروشنده از اينترنت دانلود ميكنند تا به ما بفروشند سعي ميكنند تا بهترين نسخه رو دانلود كنند نه نسخه سانسور شده(اصلا ميتونيد كل تورنت رو زيرو رو كنيد نسخه ي سانسور شده يا سانسور نشده اي وجود نداره)

6 - تا حالا تو دنيا بغير از يك خالي بند تو تاپيك خودمون كسي نگفته نسخه بدون سانسور بازي رو داره

پس با توجه به اين نكات==>بازي اي كه ما ميكنيم سانسور نشده است
    دوستان اگه كسي ميتونه اين دلايل رو براي سانسور نبودن بازي اي كه ما ميكنيم رد كنه
    تا هم منو هم همه بچه هاي اين تاپيك رو از شك در اره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •