تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 639 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این صفحه خبر تو سایت رادیو فرداست که تاریخ خبر 6 بهمن 1394 یعنی تقریبا یک سال پیش است که خوب زیاد زمان دوری نیست و 77 درصد شرکت کنندگان تو این نظر سنجی بانکها رو فاسدترین سیستم و نهاد می دونند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر شخصی من در مورد همین پیامک به کاربر و مشتری بانک اینه که بیان بگن مثلا نرخ هر پیامک 20 تومن. هر تعداد که مشتری تراکنش داشت و اس ام اس گرفت محاسبه بشه و کارمزد بگیره. نه اینکه همه با هر تعداد تراکنش یه مبلغ دریافت بشه. حالا مصوبه دولت یا هر جایی باشه دلیل بر درستی و تایید نیست چون خود کسایی که مصوبه و قانون واسه این تنظیم کردن صاحب بانک و تشکیلات سرقت و مافیا هستن.

2. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این صفحه خبر تو سایت رادیو فرداست که تاریخ خبر 6 بهمن 1394 یعنی تقریبا یک سال پیش است که خوب زیاد زمان دوری نیست و 77 درصد شرکت کنندگان تو این نظر سنجی بانکها رو فاسدترین سیستم و نهاد می دونند.

نظر شخصی من در مورد همین پیامک به کاربر و مشتری بانک اینه که بیان بگن مثلا نرخ هر پیامک 20 تومن. هر تعداد که مشتری تراکنش داشت و اس ام اس گرفت محاسبه بشه و کارمزد بگیره. نه اینکه همه با هر تعداد تراکنش یه مبلغ دریافت بشه. حالا مصوبه دولت یا هر جایی باشه دلیل بر درستی و تایید نیست چون خود کسایی که مصوبه و قانون واسه این تنظیم کردن صاحب بانک و تشکیلات سرقت و مافیا هستن.
    اصلا نتیجه نظرسنجی دور از انتظار نیست. خب وقتی یک نفر وام ازدواج مفت میگیره بعد میخواد کارمزد نده و زورش میاد عصبانی میشه تو همچین نظرسنجی میاد میگه بانک . از طرفی تا جایی که من میدونم تقریبا تمام جای دنیا ذهنیت عمومی روی اینه که بانکدارا و فعالای بازارهای بورس فاسدترین ها هستن. تو امریکا هم این هست کاملا واضحه. یه بخشی از اون درسته تو سطوح بالا این افراد توانایی بیشتری برای دست داشتن تو فساد مالی دارن ولی بخشیش هم همونطور که گفتم مسئله روانشناختیه یعنی چون ما اون قدرت و پول رو نداریم فحششون میدیم، جای اونا باشیم صدامون در نمیاد!! وقتی کاربر همین فروم میاد میگه باید مفت و مجانی به من وام بدن خب دیگه از این صریح تر چی میخوایم که طرف هم میخواد مثل مابقی دور بزنه؟!

باید دقت کنیم که با خودمون منصف باشیم اول با بقیه دنیا در درجه دوم. اولا که اگر من بخوام وامی بگیرم میرم شرایطش رو میبینم و اگر حس کنم نرخ سودش زیاده یا جایی به نفع من نیست خب وام رو نمیگیرم. بعدشم بیخود اعصاب خودمو خورد نمیکنم که همه رو بکشم به فحش!! کسی هم بخواد میوه بخره اگه بره تره بار میوه خراب باشه خب نمیخره. اگر فحش بده اون یه مشکل درونی خودشه. اگر هم بخره هم فحش بده دیگه واقعا باید اون آدم رو به حال خودش سپرد (مصداق برخی که پشتک میزنن واسه یه حساب با سود بالا بعد از اونور فحش میدن به بانک که ای بی ناموسای ربا خوار). حالا خدمات پیامک بانک هم یه سرویسه براش قیمت تعیین شده و قیمت ثابت. من میرم بانک میگم فعال کنید میگن کارمزدش اینه. اگه میزان تراکنشم بالائه و میصرفه برام خب فعال میکنم. اگر نه میبینم دسترسیم به موبایل بانک خوبه خب فعال نمیکنم. دیگه چه بحثیه. الان رستوران ها و فست فودهایی هستن که شما میتونید با یه ورودی ثابت مثل 70تومن هرچی دلت خواست بخوری خودو خفه کنی. منطقیه یکی بگه دزدای بی شرف چرا 70 تومن میگیرن خب هرکی هرچی خورد بگیرن!!! خب طرف قیمت خدمتی که ارائه میده رو اینطور گذاشته شما برات نمیصرفه نمیری دیگه...
    دزدی تعریف مشخصی داره... من اگه چیزی رو از شما بدون اجازه بگیرم میشه دزدی. خلاف قراردادمون باشه میشه دزدی. تمام سرویس هایی که بانک فعال میکنه و کارمزدهایی که میگیره تمامشون تو همون برگه هایی که 99درصد افراد نمیخونن اورده شده.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بر چه مبنایی این حرف رو می‌زنید؟
    با نظام‌های پرداخت بانکی آشنائید یا همینجوری حدس می‌زنید!!
    مقایسه پول با آب یکم عجیب بود!!
    سلام
    1- در مثال و مَثَل یک قدرتِ تفهیم زیادی وجود داره
    گاهی یک مثال یا مَثَلِ به جا باعث میشه شما از یک ساعت حرف و توضیح بی نیاز بشید
    2- همه چیز در جهان هستی تابع یک سری قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر هست
    این قوانین بسیار زیاد هست و بشر تا حالا مقدار بسیار بسیار کمی از اون رو کشف کرده
    حساب (ریاضیات , هندسه , جبر , مثلثات و غیره ) , فیزیک , شیمی , معماری , مهندسی , آیرودینامیک , خیاطی , آشپزی , برق , , مدیریت , منطق و فلسفه و غیره فقط جزء بسیار بسیار کوچکی از علم و دانشهای نهفته در جهان هستی هست که انسان موفق به کشف اونها شده

وقتی به کسی که 3 تا زن یا 3 تا ماشین داره میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر , علتش اینه که همه ی اینها تابع یکی از مهمترین قانونهای جهان هستی هست که اینه:
    هیچ چیزی در این جهان مجانی و بی مقابل نیست بلکه برای به دست آوردنش و حفظ کردنش باید وقت , پول و انرژی و غیره صرف کرد و از راحتی و آسایش و سلامتی مایه گذاشت برای به دست آوردنش و حفظش
    ===========================================
    اگر مثال آب و زمین و استخر برای شما واضح نبود , حقیقتِ کار بانکها اینه:
    تمام پولهایی که میخواد از حساب یک مشتری به حساب مشتری دیگه منتقل بشه , اول وارد حساب بانک بشه بعدش منتقل میشه به حسابِ مشتری [/b]
    هر بانک یک یا چند حساب داره که تلاش همه ی بانکها و موسسه ها اینه که تا میتونند موجودی این حسابها رو بالا ببرند
    [b]هر پولی واریز بشه به این حسابها , تلاش میکنند که تا میتونند نگهش دارند چون با کمک همین پولهاست که معاملات بسیار بزرگ انجام میدند , وام میدند و غیره
    روشهای زیادی دارند تا این حسابها موجودیش زیاد باشه مثل:
    بعضی بانکهای اونطرف آب قانون دارند که اگر مبلغی واریز شد به حساب جاری , تا 24 ساعت قابل برداشت نیست
    بعضیهاشون قانون دارند که پول حقوق کارکنانِ یک شرکت باید حداقل 24 ساعت قبل از واریز به حسابِ پارکنان , به حساب شرکت در بانک واریز بشه
    پول یارانه ها رو هم ظاهراً 24 ساعت بعد از واریز از طرف دولت قابل برداشت هست
    عملیات کارت به کار با چند دقیقه تاخیر انجام میشه که ممکنه به 15 تا 30 دقیقه هم برسه تا پول مشتریها مدت بیشتری در حساب بانک بمونه .
    اینها فقط چند نمونه از کارهاشون برای بالا بردن موجودی حسابهاشون بود
    پول مردم (آب توی جدول ) , زمین (بانک ) , استخر (حسابهای خود بانکها ) , آب توی استخر (پولهای مردم که به روشهای مختلف معطل میشه و با تاخیر به دست گیرنده میرسه )
    بانکها با پول مردم زنده اند و سود میبرند . یا هر روشی که بتونند کاری میکنند که پول بیشتری جذب کنند چه راههای قانونی چه غیر قانونی
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-03-2017 at 18:31. دليل: تصحیح

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوست عزیز خودت رو خسته نکن
    عده ای کاسه لیس اینها هستند و در واقع نونشون از اینا میاد و بنابراین نمیتونن حقیقت رو تایید کنن وگرنه مطمین باشین بهتر از من و شما از این گند کاری ها و کثافت کاری ها اگاه هستن. یک نمونه ساده: مثلا بنده هر بانکی که بودم به هیچ وجه حرفی از فعال کردن اس ام اس نزدن. خب وقتی بگم اس ام اس رو فعال کنین اون موقع 10 تومان کم میکنن. هیچ قراردادی هم در کار نیست. وقتی سال بعد شد حق ندارن خود به خود دست بزنن سال بعد. غیر فعال بشه تا مردم خود برن دوباره اگه خواستن فعال کنن. خوشبختانه من اجازه کوچکترین کارمزد گرفتن زوری رو از بانک نمیدم.
    وقتی به نفر نظر 80 درصد مردم رو قبول نداره فکر میکنید مصداق کی هستش؟ اصلا میشه با چنین کسایی حرف زد؟! اگر دنیای واقعی بود اینها قمه میکشیدند به روی مردم! در طول تاریخ ببینید این افراد چه کسانی بودند و چه کثافت هایی در تاریخ به بار اوردند.
    بانک وظیفشه به مردم وام بده خوبشم بده همین بی نا...ها به رییس و کارمندای خودش وام بی بهره 10 ساله میده دزدهای سرگردنه
    همین نظرسنجی ها هست که مشخص میکنه چه کسانی اینجا شدن کاسه لیس دولت ها و بانکها. نگران نباشید به حول قوه الهی ما پیروزیم
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 18:57.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حالا سود بیشتر دادن دیگه نمیشه دزدی و تا باشه از این گند کاریه،بنفع مشتری!
    اما جدای از شوخی کاملا درست میگین؛بانک اگه از سود مصوب بیشتر بده تخلف کرده؛حالا برخورد با تخلف که کار بانک مرکزی اما مشتری بانک اینجا یک انتخاب داره که سپرده گذاری بکنه یا نکنه؛که خوب سپرده گذاری کردن هیچ ایراد قانونی نداره؛
    یک نمونه این سود ها که پرداخت میشه همین بانک ملی هست که یه ۱۰درصد میریزه و یک ۸ درصد؛

در مورد قسمت دوم فرموده شما،باید مخالفت کنم،چون خیلی از بانک هادولتی نیستند و بانک تجاری دولتی فقط سه تاست(۵ تا هم تخصصی) که خوب سود بالایی هم نسبت به بقیه نمیدن؛
    همین بانک شهر دولتی نیست و وابسته به شهرداری هست؛
    اغلب بانک ها یا خصوصی و سهامی هستند یا وابسته به نهاد های غیر دولتی؛
    و اینکه سود بیشتر دادن در صندوق غیرقانونی نیست چون بازده صندوق میتونه بیشتر هم بشه(بعلت نوع سرمایه گذاری)
    وا؟!! کسی مگه در مورد سود بانکی حرف زد؟! بحث من کلا چیز دیگری بود.
    بله در ظاهر به نفع مشتری ولی در باطن چی!؟ ایا سود بیشتر دادن واقعا در نهایت به نفع مردم هست!؟ ایا بانکها باعث این همه نقدینگی نشدن؟! ایاهای دیگر که به نظرم بهتره بحث نشه در موردش چون واقعا در این تاپیک نمیگنجه!
    من واقعا نمیخوام بحث رو از تاپیک منحرف کنم چون اگر بحثی دگر راه بندازیم که ایا سود بانکی زیاد به نفع مردم هست یا نه در نهایت و ریشه این زیاد شدن سود چی هست و باعث بیکاری شده و تولید رو نابود کرده اصلا چه کرده چه بدی داره بحث واقعا به درازا میکشه.
    دوست من من منظورتون رو از فرموده بخش دوم متوجه نشدم ولی هر چی گفتم رو از همون کارمند بانک کشاورزی گفتم. من بخش خصوصی رو در ایران اصلا قبول ندارم. محاله یک بانک به طور خصوصی اداره بشه قطعا بدنه اصلیش دولته. بیایید یک روز بریم تمام بانکهای به اصطلاح خصوصی تحقیق کنیم با هم ببینیم چطور و از کجا دارن اب میخورن

در ضمن تکرار میکنم نقل قولهایی رو که در جواب کاربران دیگر میگذارم رو فورا مصداق توهین قرار ندید و اصلا خطابم به شما نیست چون شما نوعی از دزدیهای بانک دفاع نمیکنید. اونی که باید میدونه. من وظیفم فقط ایستادن در مقابل نا حقه
    Last edited by shangil; 10-03-2017 at 19:01.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    این قوانین بسیار زیاد هست و بشر تا حالا مقدار بسیار بسیار کمی از اون رو کشف کرده
    حساب (ریاضیات , هندسه , جبر , مثلثات و غیره ) , فیزیک , شیمی , معماری , مهندسی , آیرودینامیک , خیاطی , آشپزی , برق , , مدیریت , منطق و فلسفه و غیره فقط جزء بسیار بسیار کوچکی از علم و دانشهای نهفته در جهان هستی هست که انسان موفق به کشف اونها شده

وقتی به کسی که 3 تا زن یا 3 تا ماشین داره میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر , علتش اینه که همه ی اینها تابع یکی از مهمترین قانونهای جهان هستی هست که اینه:
    هیچ چیزی در این جهان مجانی و بی مقابل نیست بلکه برای به دست آوردنش و حفظ کردنش باید وقت , پول و انرژی و غیره صرف کرد و از راحتی و آسایش و سلامتی مایه گذاشت برای به دست آوردنش و حفظش
    تمام پولهایی که میخواد از حساب یک مشتری به حساب مشتری دیگه منتقل بشه , اول وارد حساب بانک بشه بعدش منتقل میشه به حسابِ مشتری [/b]
    هر بانک یک یا چند حساب داره که تلاش همه ی بانکها و موسسه ها اینه که تا میتونند موجودی این حسابها رو بالا ببرند
    [b]هر پولی واریز بشه به این حسابها , تلاش میکنند که تا میتونند نگهش دارند چون با کمک همین پولهاست که معاملات بسیار بزرگ انجام میدند , وام میدند و غیره
    بعضی بانکهای اونطرف آب قانون دارند که اگر مبلغی واریز شد به حساب جاری , تا 24 ساعت قابل برداشت نیست
    بعضیهاشون قانون دارند که پول حقوق کارکنانِ یک شرکت باید حداقل 24 ساعت قبل از واریز به حسابِ پارکنان , به حساب شرکت در بانک واریز بشه
    عملیات کارت به کار با چند دقیقه تاخیر انجام میشه که ممکنه به 15 تا 30 دقیقه هم برسه تا پول مشتریها مدت بیشتری در حساب بانک بمونه .
    پول مردم (آب توی جدول ) , زمین (بانک ) , استخر (حسابهای خود بانکها ) , آب توی استخر (پولهای مردم که به روشهای مختلف معطل میشه و با تاخیر به دست گیرنده میرسه )
    بانکها با پول مردم زنده اند و سود میبرند . یا هر روشی که بتونند کاری میکنند که پول بیشتری جذب کنند چه راههای قانونی چه غیر قانونی
    به نظرتچرا دولت دادن سوپسیت رو از 20 ام هر ماه در این چند سال کشید اورد به 26 ام؟
    اره افرادی که چیزی از خزانه و صورت حسابهای ملی و تراز های مالی صوری نمیدونن فک میکنن مثلا نگه داشتن این پولها سودی نداره یا بانک ملی هیچ سودی از نگهداشتن پول سانتا نمیبره! این گونه افراد فقط به خاطر به هم ریختن جو ابراز وجود میکنند وگرنه مطمین باشید بهتر از همگان به گفته خودشان کوچکترین اعتقادی ندارند و میدانند چی به چیه
    هیچ یادم نمیره برادرم قرار داد یکسالش با صادرات تمام شده بود. میخواست پولش رو ببره به یه بانک دیگه
    پول کمی هم نبود. داستانهایی شد که ایشون چندین و چند بار در طول روز رفتن بانک مبدا و مقصد. میدونید اخرش چیکار کردن. روز بعد صبح رفتن بانک گفتن همه این پول رو نقد میخوام و تمام همین الان ساعت 7.5 صبح. همه کارمندا با تعجب گاه میکردن و رییس بانک فک میکرد بحث 5 میلیونه و نیش خند میزد از دور. برادرم رفت پیش رییس بانک گفته بود تا چند دقیقه پول رو میخوام همش شمرده بشه وگرنه مستقیم فاکس به بانک مرکزی. پول رو با ماشین اوردن اون شعبه
    8 و نیم شد و ایشون پول رو نقدا بردن جای دیگه. بانک مبدا خیلی عصبی بود. بهش گفتم مواطب باش پولا رو دزد نزنه اگر هم بزنه اولین انگشت اتهام به سوی بانکه
    همین!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان یک نفر که اطلاع داره لطف میکنه شرایط گرفتن تسهیلات رو توضیح بده.
    الان از برج 11 به هر بانکی مراجعه کردم که میگن حداقل تا برج 2 سال آینده تسهیلات نداریم.
    یکی به لحاظ زمانی دقیقا چرا از 2 ماه قبل عید تا 2 ماه بعد عید همچین وضعیتی هست؟
    مبلغی که مدنظرم هست 15-20 تومن هست به نظرتون از چه بانکی میتونم راحت تر بگیرم؟ وثیقه هم ملک هست.
    بانک مسکن رفتم گفت جعاله میتونی بگیری 10 تومن اولش هم 1.6 میلیون باید اوراق بخری و از اون ور 15 میلیون 5 ساله پس بدی.
    پیشنهادتون چیه؟ کارم عجله ای هست و نهایتا بعد از تعطیلات عید تا انتهای برج 1 زمان دارم.
    ممنون
    این هم یک نمونه دزدی که پول رو میدن به کارمندا و رییس برمیداره از خرانه و به شما با وثیقه ملکی پول نمیدن!! وثیقه ملکی دیگه بهتر از این چه ضامنی!
    بهونه میارن پول ندارن یک ماه قبل عید و یک ماه بعد عید. اره پول رو فقط به سرگردنه ها میدن و خودشون برمیدارن. این شده بهونه بانکها در این چند سال. اره دوست من
    با این حال ضامن شما خیلی خوبه. من جای شما باشم 10 تومان رو میتونید وام خرید کالا فوری بگیرید. حالا هر بانکی همه شعبات سربزنید و کمی هم سربالا صحبت کنید بگید من به بانک مرکزی شکایت میکنم. بزار بگن برو بکن. نترسید بعدا کوتاه میان. کمی اون طوری تهدید لازمه مثل خودشون که یه روز قسط ندی تهدیدت میکنن این اتفاق برا من افتاده. البته اسم بانک مرکزی خودش یه تهدیده وگرنه ...بابای بانک مرکزی.
    وام خرید کالا میتونید بگیرید. وام دیگر رو چون دیگه سال جدید میاد شاید سخت بدن بهتون بدون اشنا!

10. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

1. بله. ولی برای هدف مغلطه هم میتونه به خوبی استفاده بشه و گمراه کننده باشه!!

2. بر منکرش لعنت!!

به نظر میرسه شما صرفا میخواد هر اتفاقی که در نظام پرداخت میافته رو یجوری وصل کنید به سودهای پشت پرده بانک!! بدون اینکه اطلاع دقیق از مسائل نظام پرداخت داشته باشید.

بانکی که حقوق تعداد زیادی افراد رو میده بعد از روز واریز حقوق با تقاضای بالای نقدینگی مواجه میشه. برای اینکه این تقاضا مشکلی ایجاد نکنه بانک باید تامین نقدینگی لازم رو بکنه. فرضا از بانک مرکزی درخواست اسکناس بکنه. نهاد مورد نظری که تو بانک به کارمنداش حقوق میده خودش تو بانک حساب داره و سود پولش هم براش پرداخت میشه طبق موجودی روز حسابش.

در مورد محدودیت های واریز و برداشت متعدد مسائل پولشویی و کنترل سرعت گردش پول مطرح هست.

پول حتی اگر بلوکه هم بشه سود براش محاسبه میشه طبق موجودی حساب. بنابراین یارانه رو یک روز که خوبه ده روز هم بلوکه کنند اگر در حساب سپرده باشه سودش روز شمار محاسبه میشه.

سامانه سحاب (کارت به کارت با شبکه شتاب) آنیه و اصلا امکان نداره تاخیر داشته باشه بخاطر نوع بسترش.
    اونی که تاخیر داره پایا و سانتا هستن که تاخیرش رو هم وقتی بدونید این دو سامانه چطور کار میکنن درک میکنید. درخواست های ساتنا بصورت دسته ای ارسال میشن به بانک مرکزی و از حساب بانک اونجا منتقل میشه بانک مقصد. زمان ارسال درخواست ها بازه های مشخصه و مثل سحاب نیست که انی ارسال بشه درخواست. باید تائید بانک مرکزی بشه و بدهکار بستانکارهای حساب ها انجام بشه و حساب ها تسویه بشن بعد وارد بانک مقصد میشه پول. چون ساتنا زمان بر میشد اومدن پایا رو قرار دادن که برای مبالغ کمتری کار میکنه و درخواست زودتر ارسال میشه برای تسویه.

برسیم به مثال آب روان شما!! چیزی که شما میگید باید برای همه در همه زمان ها اتفاق بیافته، یعنی اگر همه ی ساتناها 24 سالعت گم بشن اونوقت باید شک کرد... ولی این موارد فقط موردی اتفاق میافتن بخاطر مشکلات حساب بانک مبدا و مقصد تو بانک مرکزی یا مشکلات سامانه که الکترونیکی هست. هر وقتی هم ساتنا زدید تاخیر داشت میتونید زنگ بزنید به شماره مشخصی پیگیری کنید چرا تاخیر رخ داده.

دوما این مخزن آبی که شما میگی مال بانک مرکزیه نه بانک مبدا یا مقصد... پول به واسطه بانک مرکزی منتقل میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان یک نفر که اطلاع داره لطف میکنه شرایط گرفتن تسهیلات رو توضیح بده.
    الان از برج 11 به هر بانکی مراجعه کردم که میگن حداقل تا برج 2 سال آینده تسهیلات نداریم.
    یکی به لحاظ زمانی دقیقا چرا از 2 ماه قبل عید تا 2 ماه بعد عید همچین وضعیتی هست؟
    مبلغی که مدنظرم هست 15-20 تومن هست به نظرتون از چه بانکی میتونم راحت تر بگیرم؟ وثیقه هم ملک هست.
    بانک مسکن رفتم گفت جعاله میتونی بگیری 10 تومن اولش هم 1.6 میلیون باید اوراق بخری و از اون ور 15 میلیون 5 ساله پس بدی.
    پیشنهادتون چیه؟ کارم عجله ای هست و نهایتا بعد از تعطیلات عید تا انتهای برج 1 زمان دارم.
    ممنون
    من اینو میگم دزدی
    بانک سپه خودش کارمنداش و رییسش اخر سال هر قدر دوس دارن وام صوری بر دارن شما یا منی که خوش حسابیم و چند ساله کوچکترین ریالی نخوردیم و چک بدگشت شده نداریم وام ندن و حتی دسته چک هم ندن!
    شاید باید دزد بود تا وام رو راحتتر گرفت. مثل همون اختلاص ها و تازگیا تعاونی فرهنگیان با همکاری بانکهایی که میدونیم هممون
    این کار بدتر از دزدیه. درد شرافت مندانه دزدی میکنه ولی اینا چی!
    این از حقیقت
    شما میتونی وام خرید کالا بدون داشتن حساب و قبضه کردن پولت بگیری منتهی 18 درصد هست اسمی! تمام بانکها وامهاشون تقریبا مثل همه. حساب کنید 18 درصد. حتی اونایی که نوشتن 2 درصد مگر وامهای خاص مثل ازدواج که خب اون جداست بحثش. البته اینها وامهایی که به من و شما میدن نه اون وامهایی که به دزدها میدن!
    یکی هم بانک گردشگری هست منتهی باید پول بزارید همون لحژه 20 الی 70 درصدش رو وام میده با سود تک رقمی. رقمش هم زیر 10 باشه مبتونی با چونه زدن 6 یا 7 درصد بکنی سود تسهیلا رو. منتهی بحث روی 20 الی 70 درصد سپرده هست. مثلا اگر 70 درصد رو بدن خیلی خوبه. بعنی بدا 30 تومن سپرده ث تومان وام میدن. منتهی اگر 20 درصد باشه چرته!یعنی برا 30 تومان 6 تومان میدن. طرح یکتا هست و البته سود پول رو 15 درصد هم میده همون پول بلوکه شده رو ضامن هم همون پوله و البته باز بعید میدونم به نفع مشتری باشه به خصوص اگر کمتر از 60 درصد بده.
    شما ضامنت قویه فک کنم خیلی سخت نباشه پول رو گرفتن از بانک منتهی کمی بانکها حرف زور دوس دارن

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من قبلا از اطلاعات شما استفاده کردم و با بعضی از حرفهای شما موافقم
    اما اینکه کارمزد پیامک رو هم دزدی می دونید یا کارمزد کارت از غیر خود بانک رو هم میارید تحلیلهای شما رو با تشکیک مواجه می کنه
    اینکه به شما اعلام می کنن ارایه این خدمت سالانه ده هزار تومن کارمزد داره دزدیه؟ بانک ملت تا درخواست مجدد نکنی برات فعال نمی کنه. خلاصه بعضی از حرفهای شما خیلی از انصاف به دوره
    به هر حال بانکها هزینه هایی دارن و غیردزدی ترین کارشون همینه که میان اعلام سراسری می کنن و خدمات میدن. البته همه بانک ها شرایط رو به نفع خودشون تغییر میدن و از دست من و شما کاری برنمیاد مگر اینکه اطلاعاتمون رو بالا ببریم و گرفتار تله های اونها نشیم.

ضمنا شما که اینقدر تحلیلهای آنچنانی می کنید نمی دونم چرا اختلاس رو اختلاص می نویسید و سوبسید رو هم سوپسیت
    اصلا اشکال سیستم بانکی ما از نظر من اینه که بر اساس خرید و فروش پوله و تنزیل های کلان بانک مرکزی و امثال طرح اخزا که دوستمون گفتن همش معاملات ظاهری پوله
    در حالی که در قوانین اولیه اسلام معاملات پولی فقط به شکل نقدی مجازه و به اصطلاح فقها تقابض در مجلس معامله لازمه. یعنی اگر این نظریه دوباره در بین فقهاء تقویت بشه عرض می کنم اصل و اساس روشهای بانک مرکزی خلاف شرعه همش تنزیل دین هست حالا یا دین واقعی یا دین ظاهری

اساسا برخی از فقهای متقدم ما صریحا فروش دین به شخص ثالث رو به غیر ممنوع اعلام کردن و طلبکار فقط می تونه دین رو به خود بدهکار زیر قیمت طلبش بفروشه نه شخصی غیر از بدهکار که میشه شخص ثالث
    Last edited by ak313; 10-03-2017 at 20:17.

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •