تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 4105 اولاول ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    منظورتون از تکمیلی کفایتی است ؟
    شما اگه باغرود بیای و کفایتی باشی فقط یک شب مهمان اونجا هستی مثلا اگه بعد از ظهر برسی اینا و فرداش تا بعد از ظهر کارت سبزت رو صادر میکنه بخش آموزش و میری...
    یادش بخیر دوره ی پیش و پذیرش نیرو و کفایتی ها.... و اون بیدارخوابی و....
    خدمت خیلی زود میگذره ؟ خیر عٌمر....
    بله فک کنم همون کفایتی هست . توی گرمای تابستون 35 روز کلاس میرفتیم و 4 روزم پادگان امام علی نجف اباد مورد عنایت قرار گرفتیم اما واقعا ارزش داره .
    اگه 1 روز باشه که واقعا عالیه ... من فک میکردم 3-4 روزی نگهمون میدارند . از اوضاع و شرایط اونجا میگید ؟
    مثلا سرمون رو با چند باید بتراشیم و بریم ؟
    اگر مهمان باشیم که توی این 1 روز پوتین و لباس تحویل نمیدند ، نه ؟ پس از کجا باید بگیریم ؟
    از روز بعدش باید بریم محل خدمت ( مثلا اونجایی که پذیرش گرفتیم ) ؟

2. این کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله فک کنم همون کفایتی هست . توی گرمای تابستون 35 روز کلاس میرفتیم و 4 روزم پادگان امام علی نجف اباد مورد عنایت قرار گرفتیم اما واقعا ارزش داره .
    اگه 1 روز باشه که واقعا عالیه ... من فک میکردم 3-4 روزی نگهمون میدارند . از اوضاع و شرایط اونجا میگید ؟
    مثلا سرمون رو با چند باید بتراشیم و بریم ؟
    اگر مهمان باشیم که توی این 1 روز پوتین و لباس تحویل نمیدند ، نه ؟ پس از کجا باید بگیریم ؟
    از روز بعدش باید بریم محل خدمت ( مثلا اونجایی که پذیرش گرفتیم ) ؟
    آقا اینا سوالای منم هست
    من با برگه تکمیلی برای سپاه کرج پذیرش گرفتم تو برگه سفیدم زده سپاه امام حسن استان البرز
    اونجا که آموزشی نداره باید چیکار کنم؟

4. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

mehdi_vsgh و pouya_2008_hh
    آقا مهدی و پویا جان، خیلی ممنون از توضیحاتتون، البته این سوالایی که پرسیدم مربوط به دوستمه که اول آبان 90 داره میره بیرجند.(این اکانتم واسه اونه که بعدا بتونه پیگیر باشه، واسه همین پستم یکم با تاخیز میاد تو صفحه)

خودم هنو دفترچه پست نکردم! واسه 2-3 ماه دیگه میخوام برم. البته چون من غیبت دارم فکر کنم اولین اعزام بفرستنم درسته؟

راستی کسی میدونه اگه من مثلا 15 آذر پست کنم، با توجه به اینکه غیبت دارم، احتمالا کی اعزام میخوره واسم؟ اگه بخوام 18 دی اعزام شم، فکر میکنید کی بفرستم دفترچه رو احتمالش بیشتره، من دانشجوی انصرافیم، فکر کنم مدرکم دیپلم میشه!

و یه سوال دیگه اینکه، تو دوره آموزشی و یگان(اصل دوره خدمت!!) میشه کتاب و متن برد؟ میشه دفتر برد و نوشت چیزی؟ اونوقت که دارم دفترو میارم بیرون بررسی میکنن که چی توشه؟ بیشتر متن هایی که میگم هم انگلیسیو فرانسه هستن. گیر خاصی وجود نداره؟ یه وقت به عنوان جاسوس یا سی آی ای نگیرنم!!
    در ضمن من کلا کارم دیزاین و گرافیکه(تبلیغات و سایت و کلا همه چی!)، بدرد میخوره اونجا؟ اصلا اونجا میپرسن که کی چیا بلده یا جایی هست که مثه بچه آدم خودمون بریم بگیم؟ اگه در این مورد هم کسی کمک کنه ممنون میشم.
    سوالارو که توی تاپیکه درستی میپرسم دیگه آره؟ تاپیک خاص دیگه ای هم هست واسه این جور سوالا؟
    با تشکر قبلی،
    سلام
    والا جواب سوالایی رو می دم که بلدم
    میشه کتاب برد ولی تو اموزشی مطمین باشیند تا ازادتون بذارند میخوابیند
    موقع ورود برسی میکنند چیا اوردیند اما کتاب و این چیزا مشکلی نداره ولی موقع خروج نه نمی گردند ( البته به اینکه انگلیسیه نمی دونم گیر بدند یا نه )
    تجربه شخصی خودم رو میگم
    تو اموزشی اگه فرمانده از گروهان پرسید کیا دست خطشون خوبه یا مدرکشون چیه بگو دست خطم خوبه و دانشجو لیسانسم ( چون شما به احتمال زیاد دیپلمه حساب میشی ، منم دیپلمه حساب شدم با اینکه دانشجو لیسانس بودم )
    موفق باشیند ،دعا یادتون نره

6. 2 کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا ممنون که جوابمو دادی، کلی خیالم راحت شد. فقط در این مورد که میگی، چه وقتی هست این تقسیم تو یگان؟
    قبل از تقسیم خودم باید برم نیروی انسانی؟ یعنی اصلا کجا تقسیممون میکنند، توی اتاق یا بخش خاصی اینکار انجام میدن؟ بهمون فرمی چیزی میدن که پر کنیم؟ چجوریاس دادا؟
    thnx
    اگه نيروي انتظامي بيفتيد ، 2 بار تقسيم ميشيد
    يك بار بين استان هاي مختلف ،كه اون توسط سيستم جامع نيروي انساني ناجا (و بعضا با بند پ) انجام ميشه و برگه تقسيمتون رو روز آخر آموزشي ميدن دستتون!
    يك بار هم بعد از آموزشي ،توي ستاد فرماندهي انتظامي استان تقسيم ميشيد كه اون تقسيم، بصورت دستي انجام ميشه و اگه زرنگ باشيد ميشه جاهاي خوبي افتاد و همچنين اگه مهارتي هم داريد همونجا بايد اعلام كنيد

ولي در مورد ارتش و سپاه ، دقيقا نميدونم به چه صورته
    Last edited by Mahdi.p30; 14-10-2011 at 01:40.

8. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از بحثاتون استفاده کردم دمتون گرم.

بچه ها منم یه سوال دارم. آیا دفترچه ای چیزی هست که توش همه ی شرایط معافی رو نوشته باشه؟ هیچ چیز از قلم نیفتاده باشه؟
    آخه چندتا دلیل تو ذهنم دارم که جدی هم هستن اگه بدونم دقیقا معافیت شامل چه مواردی میشه بهتر میتونم تصمیم بگیرم.
    اگه کسی در این مورد میدونه بی نصیبمون نزاره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا ممنون که جوابمو دادی، کلی خیالم راحت شد. فقط در این مورد که میگی، چه وقتی هست این تقسیم تو یگان؟
    قبل از تقسیم خودم باید برم نیروی انسانی؟ یعنی اصلا کجا تقسیممون میکنند، توی اتاق یا بخش خاصی اینکار انجام میدن؟ بهمون فرمی چیزی میدن که پر کنیم؟ چجوریاس دادا؟
    thnx
    ببین عزیز بعد از اینکه شما دوره آموزشی رو به پایان میرسونید بهتون یه برگه میدن که همون حکمتون هست و معلوم میشه که یگان خدمتیت توی کدوم شهر میشه......مثلا برام زده بودن فرماندهی انتظامی استان قم!
    یعنی باید برم قم بقیه خدمتم رو بگذرونم!!!
    وقتی میرین ستاد فرماندهی شما اول باید همگی برین نیروی انسانی بهتون یه برگه میدن مشخصاتتون رو توش مینوسین اونجا توی همون برگه یه قسمت داره که شما میتونید توانایییهاتون رو بنویسید داخلش!!!
    از طرفی حتی به همون شخصی که مسئول تقسیمتون هست هم میتونید بگین که من مثلا فلان کارها رو بلدم
    اگه به توانایییهاتون نیازی داشته باشن شما رو احتمال داره یه جایی بندازن که از این کاراتون استفاده ای ببرن وگرنه مثه بقیه به صورت تصادفی تقسیم میشین و میرین سر یگان!

11. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام شما بچه اصفهان هستیند ؟
    اگه از اصفهان هستنید که شهرضا نزدیکه ( من دانشگاه ازاد شهرضا درس میخونم )
    بله از اصفهان هستم ولی مشکل اینجاست که خود شهرضا نیوفتادم،افتادم روستاهای اطراف شهرضا(اسفرجان).منطقه ی خوش وآب وهواییه ولی خوب تا خود شهرضا 30 تا 45 دقیقه راهه چون رفتم میدونم کجاست.مزیتی که هست اینه که خونه ی دایی و فامیلای دیگم شهرضاست میتونم برم اونجا وپنج شنبه و جمعه ها رو بیام اصفهان.به هر حال خدا رو شکر.
    شما هم از اصفهانی؟؟دانشگاه چطور بود؟؟از آشناییتون خوشبختم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام اقا مجتبی ...
    شما تاریخ اعزامتون 1.10 هست ، چجوری از الان میدونید که نیشابور اعزامید ؟
    منم تکمیلی دارم و 1.10 اعزامم ... احتمال زیاد میافتم نیشابور چون یکی از دوستامم که زودتر از من پست کرده بود نیشابور افتاد .
    نمیدونید چند روز نگهمون میدارند ؟ من شنیدم فقط چند تا کلاس عقیدتی میزارن واسمون و یه امتحان میگیرند و تمام ! راسته ؟
    سلام دوست عزیز
    من هفته پیش رفتم جهاد مدارکمو تکمیل کنم بعد پرسیدم بالاخره معلوم نشد کجا میوفتیم گفتند احتمال زیاد نیشابور،اسم پادگانش رو هم گفت (شهید هاشمی نژاد)
    در مورد تکمیلی ها چیزی نمیدونم شرمندم
    Last edited by mojtaba6682; 14-10-2011 at 10:34.

داره خودمونی میشه lio messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها منم دریابید. نمیدونم معاف میشم یا نه! :(

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

از بحثاتون استفاده کردم دمتون گرم.

بچه ها منم یه سوال دارم. آیا دفترچه ای چیزی هست که توش همه ی شرایط معافی رو نوشته باشه؟ هیچ چیز از قلم نیفتاده باشه؟
    آخه چندتا دلیل تو ذهنم دارم که جدی هم هستن اگه بدونم دقیقا معافیت شامل چه مواردی میشه بهتر میتونم تصمیم بگیرم.
    اگه کسی در این مورد میدونه بی نصیبمون نزاره
    والا تا اونجایی که میدونم خود دفترچه نظام وظیفت رو که میگیری یه بخشش درمورد معافیت توضیحاتی داده و شرایطش رو گفته!

16. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •