من هم یه دست رفتم لگ کمی بود اما dc نداشت و میشد بازی کنی اگر همینجوری هم بمونه خوبه![]()
من هم یه دست رفتم لگ کمی بود اما dc نداشت و میشد بازی کنی اگر همینجوری هم بمونه خوبه![]()
بله داداش از مخابرات دارم dns رو تغییر بده بهتر میشه
بله کاملا درست شده پسر خالم مخابرات 512 داره این 2 تا dns هم ست کرد:
8.8.8.8
4.2.2.4 یا 4.2.2.2
پینگش الان تو بازی 60 هست
خودمم مبین نت 512 دارم dns ست کردم پینگم 220 ایناهست و راحت می تونم بازی کنیم الان چند ساعت پیش با singed یه دست زدم 20 تا کیل و 4 تا death ولی باختیم این xin zhao بد میزد منو البته twitch نامرد اسلو میکرد از اون ور هم leblanc استان یارامم که 1 فیدر بود و 1 لیور کلا 3 نفر بودیم که یه نفرشون آیتم بلد نبود بره رفته بود twitch رو ap کرده بوداون یکی دیگه بازیش عالی بود هیروش هم heca بود واقعا با من مچ بود میرفتیم همرو گنگ می کردیم 3 نفری میرفتیم 4 نفر رو میزدیم یه نفر می موند که اونم leblanc بود اینقدر فید شده بود که نمیشد بزنیش فقط رفته بودیم مجیک ریس ببندیم !
دیدین گفتم درست می کنن !![]()
همینه دیگه ... مخابراتی ها مشکلشون لگ نیست چون قبلا کمو بیش لگ داشتن الان هم دارن و براشون با قبل فرقی نداره و عملا قضیه حله ... اینو برای این میگم که یه رفیقی دارم (30morgh : west server) خیلی بازیش خوبه و همیشه با لگ (مخابرات) بازی میکرد الانم میگه هیچ مشکلی نداره عادت داره به لگ.
ببین داداش اینطوری صحبت نکن خودت خوب میدونی گنده کلکل ایرانیا هستن من ادد میکنمت باهات بازی هم میکنم اما یکم اخلاق خوبه من میدونم ماشاالله همه ایرانیا پرو هستن اما این ادعا همه چیز رو به گند میکشه....![]()
دوستان این dns که میگید چجوری میشه ست کرد ؟![]()
همه ی ایرانیا پروان بجز من
آخه من خیلی قاعده مند بازی نمیکنم
با teemo جانگل رفتم ( می تونم بگم بهترین جانگل جهان)
با xin ap رفتم ( 1به 1 tower رو میزدم )
با thresh .... ای دی سی رفتم
با ashe هم ap رفتم که البته یه کم سخت بود ....
در کل اعتقادی به states خود بازی ندارم![]()
اقا تو اصلا win داری ؟ دیگه به این حد تا حالا ندیده بودم![]()
به win چی؟ اعتقاد داری؟![]()
Thresh ای دی سی خیلی قوی هست اتک میده در حد لالیگا
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)