تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 1783 اولاول ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به این میگن اینترنت پر سرعت:

دوست عزیز اینا رو از کجا آوردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز آقا یا خانم Sabanet - Support مثل اینکه شما مرتبط با صبا هستی
    چرا جواب پست من رو ندادی؟
    صادقانه جواب بده آیا دزدی صبا نت از پهنای باند کاربرهاش حقیقت داره؟
    قطعا نداره چون اینهمه اعتراض کاربران احمقانه ست و هیچ کس سر در نمیاره ، نه برنامه تست پهنای باند وجود داره و نه آدم میفهمه چقدر دان کرده و چقدر دان نکرده اصولا ما یه عده ... هستیم که از شما اکانت گرفتیم درسته؟
    با پشتیبانی حرف میزنم میگه شما حساس شدی!!! میخواستم سرم رو بکوبونم به دیوار بهش 4 ساعت توضیح دادم که کلا 2.5 گیگ دان کردم حجم 9 گیگی تو 1.5 ماه تموم شده میگه ویروس داری میگم به این علت ها ندارم میگه برنامه ها خودشون رو آپ کردن میگم همه غیر فعالن میگه وی پی ان حجم کم میکنه ( آخه لامذهب واسه چی باید حجم کم کنه ) میگم استفاده نکردم میگه :حتما تلویزیون اینترنتی و فایلهای فلش و غیره رو نت دیدی ( آخه مگه اینتر نت رو واسه چی میگیرن پس؟)میگم عزیز من نگاه نکردم میگه اینجا ثبت کرده شما با مودم خودت رفتی و کس دیگه ای نرفته !!! مگه قراره ننه بزرگ من بره با کابل تلفن مناستفاده کنه و وایرلس نیست که شما داری با باز کردن هر پیج حجم زیادی از پهنای باند من رو میدزدی تازه میگی کسی نرفته و دست آخر هم گفت پس اینهمه مشترک که داریم چرا اعتراض نمیکنه!!! آخه چرا اعتراض نمیکنه پس اینهمه اعتراض رو نت و دفتر های ارائه تون چیه ؟ مگه چند وقت پیش نبود که کلی کاربر نزدیک بود باهاتون درگیری فیزیکی پیدا کنن؟
    حجم رو دوباره شارژ کردم کامل پارتیشن فرمت کردم ویندوز ریختم مودم رو نصب کردم و NET WORX رو واسه بررسی پهنای باند و تمام آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم و برنامه باز بود و نشون میداد حجم کم نمیشه و من گوگل رو باز کردم و دیدم حجم به صورت عجیبی داره کم میشه ( اونطور که همه میدونیم صفحه ابتدایی گوگل نه عکس حجیم داره و نه فایل فلش و غیره و تازه اگه داشته باشه هم مگه یه عکس باید چقدر کم کنه ) بعد واسه اطمینان یه فایل 2 مگی پی دی اف دان کردم 6 مگ کم کرد و رفتم 10 تا صفحه توی سایت گل باز کردم و بعد دیدم حجم کلی دانلود با اون 2 مگ شده 110 مگابایت!!!!به فاطمه زهرا اگه کار دیگه ای کرده باشم و 110 مگ نشون دادن حساسیت منه و بقیه چون دنبالش نرفتن یا نفهمیدن کاملا راضی هستن
    آخه ISP های دیگه 2 گیگ میدن اما این دزدی ها رو نمیکنن شما 3 گیگ میدید و این دزدی ها رو میکنید و حجم نامحدودتون هم که سرعتش یک سوم محدودتونه شبانه هم که زمانیه که سگ رو با لانچیکو بزنی بیدار نمیمونه و سرعتش هم افتضاح و هر 1 ساعت هم قطع میکنید که حتما یوزر بیدار باشه !!!
    فکر نکنم این پولها خوردن داشته باشه اگه باز هم خواستی بگو از معایب این نت مذخرف بگم و اون بار بگو برو اکانتت رو حذف کن چون ما همه کاربرانمون راضی هستن و فقط تو هستی که گله داره دم شما گرم

3. این کاربر از KHOFASH681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز آقا یا خانم Sabanet - Support مثل اینکه شما مرتبط با صبا هستی
    چرا جواب پست من رو ندادی؟
    صادقانه جواب بده آیا دزدی صبا نت از پهنای باند کاربرهاش حقیقت داره؟
    قطعا نداره چون اینهمه اعتراض کاربران احمقانه ست و هیچ کس سر در نمیاره ، نه برنامه تست پهنای باند وجود داره و نه آدم میفهمه چقدر دان کرده و چقدر دان نکرده اصولا ما یه عده ... هستیم که از شما اکانت گرفتیم درسته؟
    با پشتیبانی حرف میزنم میگه شما حساس شدی!!! میخواستم سرم رو بکوبونم به دیوار بهش 4 ساعت توضیح دادم که کلا 2.5 گیگ دان کردم حجم 9 گیگی تو 1.5 ماه تموم شده میگه ویروس داری میگم به این علت ها ندارم میگه برنامه ها خودشون رو آپ کردن میگم همه غیر فعالن میگه وی پی ان حجم کم میکنه ( آخه لامذهب واسه چی باید حجم کم کنه ) میگم استفاده نکردم میگه :حتما تلویزیون اینترنتی و فایلهای فلش و غیره رو نت دیدی ( آخه مگه اینتر نت رو واسه چی میگیرن پس؟)میگم عزیز من نگاه نکردم میگه اینجا ثبت کرده شما با مودم خودت رفتی و کس دیگه ای نرفته !!! مگه قراره ننه بزرگ من بره با کابل تلفن مناستفاده کنه و وایرلس نیست که شما داری با باز کردن هر پیج حجم زیادی از پهنای باند من رو میدزدی تازه میگی کسی نرفته و دست آخر هم گفت پس اینهمه مشترک که داریم چرا اعتراض نمیکنه!!! آخه چرا اعتراض نمیکنه پس اینهمه اعتراض رو نت و دفتر های ارائه تون چیه ؟ مگه چند وقت پیش نبود که کلی کاربر نزدیک بود باهاتون درگیری فیزیکی پیدا کنن؟
    حجم رو دوباره شارژ کردم کامل پارتیشن فرمت کردم ویندوز ریختم مودم رو نصب کردم و NET WORX رو واسه بررسی پهنای باند و تمام آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم و برنامه باز بود و نشون میداد حجم کم نمیشه و من گوگل رو باز کردم و دیدم حجم به صورت عجیبی داره کم میشه ( اونطور که همه میدونیم صفحه ابتدایی گوگل نه عکس حجیم داره و نه فایل فلش و غیره و تازه اگه داشته باشه هم مگه یه عکس باید چقدر کم کنه ) بعد واسه اطمینان یه فایل 2 مگی پی دی اف دان کردم 6 مگ کم کرد و رفتم 10 تا صفحه توی سایت گل باز کردم و بعد دیدم حجم کلی دانلود با اون 2 مگ شده 110 مگابایت!!!!به فاطمه زهرا اگه کار دیگه ای کرده باشم و 110 مگ نشون دادن حساسیت منه و بقیه چون دنبالش نرفتن یا نفهمیدن کاملا راضی هستن
    آخه ISP های دیگه 2 گیگ میدن اما این دزدی ها رو نمیکنن شما 3 گیگ میدید و این دزدی ها رو میکنید و حجم نامحدودتون هم که سرعتش یک سوم محدودتونه شبانه هم که زمانیه که سگ رو با لانچیکو بزنی بیدار نمیمونه و سرعتش هم افتضاح و هر 1 ساعت هم قطع میکنید که حتما یوزر بیدار باشه !!!
    فکر نکنم این پولها خوردن داشته باشه اگه باز هم خواستی بگو از معایب این نت مذخرف بگم و اون بار بگو برو اکانتت رو حذف کن چون ما همه کاربرانمون راضی هستن و فقط تو هستی که گله داره دم شما گرم
    سلام
    دوست عزیز در برنامه اکانتینگ جدید صبانت هیچ مشکلی بابت کسر شدن حجم وجود نداره
    شما برای دانلود کردن فایل ها از برنامه های تورنت استفاده میکنی یا لینک مستقیم ؟
    لطفا نام کاربری خودتان و تاریخ و ساعتی که از شما حجم زیاد کم شده را برای من در پیغام خصوصی ارسال کنید
    تا بررسی شود.

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان چند وقتیه که وقتی یک سری لینک های آپلودباز رو توی اینترنت دانلود منیجر میزارم برای دانلود ، اکثر لینک ها میسوزن و باید دوباره به دانلود منیجر لینک بدم !
    که همین موجب شده که مقدار دانلود شبانم خیلی کم بشه !(شبی یک گیگ )

معمولا لینک ها هر موقع دلشون بخواهد وصل میشن و شروع میکنن به دانلود و هر وقت نخواهن وصل نمیشن ! وقتی هم که بخواهن وصل بشن معمولا یکذره طول میکشه !!!

حالا میخواهم ببینم کسی راه حلی داره ؟
    مثلا آپلود سنتری باشه که بشه توش لینک های مدیافایر رو ریموت کرد و با خیال راحت لینک ها رو به دانلود منیجر داد تا طی 2 یا 3 روز دانلود کنه

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من مودم dlink2640uدارم
    الان 3سالی میشه adslدارم به خاطرشبانه که پسوردش تغییر می کنه از کانکشن بریج استفاده میکنم
    چه طور می توانم هم از wifiاستفاده کنم هم از حالت بریج
    اگر امکانش هست با توضیحات کامل لطف کنیدفقط نمی خوام زمانی که pc روشن wifiرا شیر کنم
    می خوام زمانی که pc خاموش هست از wifiاستفاده کنم
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا نام کاربری خودتان و تاریخ و ساعتی که از شما حجم زیاد کم شده را برای من در پیغام خصوصی ارسال کنید
    تا بررسی شود.
    عزیز من نزدیک 6 تا کارت شارژ 5 هزاری مصرف کردم (پس پول اکانت مهم نیست ) تا به پشتیبانی بفهمونم که داره اکانت کم میشه و اون هم نه به اندازه جزیی بلکه کلی و آخرش گفت شما حساس شدی و حالا شما داری میگی زمان بگو؟ تو زمان میخوای من علاوه بر زمان خودم زمان همه کسایی رو که از صبا اکانت دارن و ازشون پهنای باند دزدیده میشه رو بهت میدم و اون زمان دقیقا از زمانی شورع میشه که اکانت رو شارژ میکن و میرن تو نت

این اعداد مال روز اول آخرین شارژ منه و به فاطمه زهرا فقط یه فایل 2 مگابایتی پی دی اف رو واسه امتحان دان کردم و نزدیک 1 ساعت و نیم کانکت بودم و نزدیک 10 تا پیج توی سایت گل باز کردم و بعد هم فقط گوگل رو روی موزیلا باز گذاشتم ببینم حجم چقدر کم میکنه و بعد دی سی کردم و گفتم الان نامردی میکنه و واسه یه فایل 2 مگی 8 مگ کم میکنه یعنی 4 برابر و وقتی نتیجه رو دیدم ری.. به خودم !!!نزدیک 60 مگ از پهنای باند کم کرد یهنی بیش از 30 برابر عزیز دلبند!!!!

تاریخ شروع زمان شروع تاریخ پایان زمان پایان بايت ارسالي بايت دريافتي کيلوبايت کل
    90/10/06 13:03:00 90/10/06 1400 4141084 53342057 56140

حالا خوبه میگی با برنامه جدید دیگه دزدی نمیشه ،اگه بگم تورنت یه بامبول در میاری و اگه بگم لینک مستقیم یه چیز دیگه میگی چون این برنامه رو قبلا پخش کردن برادر گفتم که اینها رو پشتیبان عزیزتون گفت و دست آخر هم دقیقا همین جمله رو گفت که با برنامه جدید دیگه دزدی نمیکنیم نه ببخشید گفت الکی کم نمیشه. من اکثر دانلود هام لینک مستقیمه و الان هم که هنوز بیست روز نشده 3777662 کیلو بایت از دانلودم کم شده و من دانلود هام فقط توی یک پوشه به نام اینترنت انجام میشه که حجمش الان دقیقا 317 مگابایت هست و همه ببینید چند برابر کم شده!!!
    من بنا به دلایلی فعلا مجبورم از این ای اس پی استفاده کنم حالا سوال:
    با توجه به گفته هام و اینکه قسم حضرت زهرا رو هم خوردم و بالا هم گفتم پولش تخمم هم نیست و فعلا مجبورم از صبا نت بگیرم به اعدادی که در بالا گذاشتم توجه کن و بگو کیلوبایت ارسالی من چرا باید اینقدر بالا باشه ؟کلا من چی آپلود کردم؟ اون ابلهی که توی قسمت پشتیبانی باهاش حرف زدم گفت که همه اعمال که چه سایت هایی میری و چه حرکتی میکنی اونجا ثبت میشه البته چون من بعدا نخوامش گفت ما پاکش میکنیم و به همین دلیل میتونی بری و ببینی که من شعر نمیگم هر چند مطمئنا میدونی توی اون دزد خونه چی میگذره

2 )چرا برای پیج باز کردن هم پهنای باند کم میکنید؟آقا کم میکنید اما چرا اینقدر ؟اگه کل صفحه رو توی یه فایل زیپ کنن و دان کنی هم اینقدر حجم کم نمیشه !!!! اصلا مگه 9 گیگ دانلود ندارم کجای دنیا پیج باز کردن شده دانلود؟(کلاس جدید کامپیوتر : داری چکار میکنی ؟ دارم دانلود میکنم!!! پس کو لینک دانلودت؟ همین پیجی که باز کردم دانلوده دیگه!!!)

3 ) چرا فکر میکنید یوزر هاتون یه مشت احمق هستن که از نت سر در نمیارن و کلا .....؟اگه شما بلدی ما هم درسش رو خوندیم حالا دلیل نمیشه چون بعضی سراغش نمیرن یا متوجه نمیشن بگی همه راضی هستن و شما و یه عده دیگه الکی میگید. چند تا پیج رو نت بیارم که توی فروم ها همه گفتن نا راضی هستن از قعطی های زیاد و جواب احمقانه پشتیبانی که از مرکزتون قطعه ،فقط شما نیستی کل ایران قطعه،به خاطر شلوغی های انتخاباته و ... و بهترین راه حلش اینه که مودمت رو خاموش کن و یک ربع دیگه روشن کن!!!بابا دمت گرم راهنمایی دمت گرم پشتیبانی قوی
    این بابایی که ازش این نت رو 2 سال پیش گرفتم ( اوایل سه ماه که تموم میشد 3 گیگ هم اضافه می اومد و میرفتم روزهای آخر فول آلبوم دان میکردم ) الان بهش میگم فلانی بگذار نامحدود بگیرم اینقدر نگاهم به چیزی نباشه میگه تو که غریبه نیستی این سرعت مال اینه که زود تر اکانتت تموم شه بری شارژ کنی وگرنه نامحدود مادرش گا.. میشه میخواد یه پیج رو باز کنه!!!! میگم رو نت خودت بیا تست کنیم میگه میدونم بابا چه میشه کرد
    بی خیال با گفتن من چیزی درست نمیشه ،نمیخوام حرکتی بکنی فقط مرد باش و بگو داداش همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه ،ما سه ماهه با حجم 9 گیگمون که اون هم گیگی 1024 نیست و گیگی 1000 هست فقط میشه ازش دو یا خیلی مرد باشه نهایتا 3 گیگ دان کرد تازه من 20نفر بدبخت دیگه رو هم معرفی کردم که همشون الان میگن فلانی حجممون اینطوری کم میشه و من جای شما حد اقل از اونها عذر میخوام

این متن رو پیام خصوصی نکردم تا همه بخونن و اگه کسی هست که خلاف این رو میگه بهش چند تا برنامه معرفی کنم بره خودش تست کنه اگه گفت اینطور نیست پول اکانت همه اعضای سایت رو نقدی میریزم تو حسابشون چون غیر خودم روی چندین اکانت دیگه هم تست کردیم و جواب یکیه :
    صبا نت یا صبا گستر یا هر کوفت دیگه ای دزد ترین آی اس پی ایران
    اگه جاهایی تند رفتم از همه عذر میخوام قصدم بی ادبی نبود فقط این رو بدونید که همین الان که این متن رو داشتم تایپ میکردم 2 مگ از پهنای باندم رو از دست دادم میشه بگید چی دان کردم؟؟؟؟؟!!!!!!

8. 3 کاربر از KHOFASH681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    تا بررسی شود.
    جوابتون رو دادم اما مثل اینکه پست نمایش داده نشد و رفت واسه تایید مدیر !!! تا به حال به همچین موردی بر نخورده بودم
    امیدوارم بگذارن جواب شما و سوال هایی که از شما کردم نمایش داده بشه تا دوباره مجبور به تایپشون نشم!!!!

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز اقای KHOFASH681 چرا اعصاب خودتو به هم میریزی من هم دو سال از صبانت اکانت میگرفتم هر دفعه یه بازی جدید راه میندازن اخرشم هم فقط یه جوری میخوان کلاه سر مشتریهاشون بذارن یه مدتی رو خوب سرویس میدن ولی بعدش اینقدر اونو دبه در میارن که بدرد فقط خودشون میخوره من سرویس مخابرات و شاتل رو هم دیدم باز از صبا خیلی بهتره خدا منو ببخشه که قبلا به همه میگفتم صبا بگیرن چقدر دعام میکنن ولی الان به همه میگم یا شاتل از اون گذشت مخابرات شاتل حداقلش اینه که به کاربراش احترام میذاره خدایی حجم هدیه خوب میده به مناسبتای مختلف یک گیگ دو گیگ یه روز اگه مشکل داشته باشن یک گیگ به حجمت اضافه میکنن ..... اکثر اونایی که مثل من دانلود دارن از سرویس شبانه استفاده میکنن حالا صبا از 2 تا 7 شاتل از 1 تا 8 صبح صبانت مثل اینایی که عقده دارن انگار داره به زور ازش سرویس گرفتن هر یه ساعت قطع میکنه (حالا با اون سرعتای اشغالشون) شاتل نههههه شما idm رو تنظیم کن راحت بگیر بخواب تا صبح حداقل 2.5 تا 3 گیگ دانلود داری خدا شاهده امروز خونه خونه یکی از فامیلا بودم از مخابرات اکانت گرفته بود 128 محدود سرعت دانش بین 300 تا 350 بود حالا شما بیطرفانه خودتون قضاوت کنین مگه ادم مجبوره پولشو بریزه به جیب کسی که این جوری رفتار میکنه
    Last edited by hamid1002; 15-01-2012 at 04:29.

11. 2 کاربر از hamid1002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوست عزیز اقای KHOFASH681 چرا اعصاب خودتو به هم میریزی من هم دو سال از صبانت اکانت میگرفتم هر دفعه یه بازی جدید راه میندازن اخرشم هم فقط یه جوری میخوان کلاه سر مشتریهاشون بذارن یه مدتی رو خوب سرویس میدن ولی بعدش اینقدر اونو دبه در میارن که بدرد فقط خودشون میخوره من سرویس مخابرات و شاتل رو هم دیدم باز از صبا خیلی بهتره خدا منو ببخشه که قبلا به همه میگفتم صبا بگیرن چقدر دعام میکنن ولی الان به همه میگم یا شاتل از اون گذشت مخابرات شاتل حداقلش اینه که به کاربراش احترام میذاره خدایی حجم هدیه خوب میده به مناسبتای مختلف یک گیگ دو گیگ یه روز اگه مشکل داشته باشن یک گیگ به حجمت اضافه میکنن ..... اکثر اونایی که مثل من دانلود دارن از سرویس شبانه استفاده میکنن حالا صبا از 2 تا 7 شاتل از 1 تا 8 صبح صبانت مثل اینایی که عقده دارن انگار داره به زور ازش سرویس گرفتن هر یه ساعت قطع میکنه (حالا با اون سرعتای اشغالشون) شاتل نههههه شما idm رو تنظیم کن راحت بگیر بخواب تا صبح حداقل 2.5 تا 3 گیگ دانلود داری خدا شاهده امروز خونه خونه یکی از فامیلا بودم از مخابرات اکانت گرفته بود 128 محدود سرعت دانش بین 300 تا 350 بود حالا شما بیطرفانه خودتون قضاوت کنین مگه ادم مجبوره پولشو بریزه به جیب کسی که این جوری رفتار میکنه
    من کاملا رد میکنم.شما معلوم نیست جایی که هستی خیلی خاصه یا چیز دیگه ای هست!!
    من خودم صبانت دارم شبی 2 3 گیگ دانلود دارم.(جهت اطلاع)
    شاتل فوق العاده افتضاح هست.شبانه که هیچی.روزانش هم بدتر از صبانته.دوست خودم شاتل داره دیگه.
    مخابرات هم که همش میگن قطع میشه و پشتیبانی چرتی داره.(حداقل باز پشتبانی صبا به خورده بهتره.گرچه زیاد میپیچونن)
    خدا شاهده امروز خونه خونه یکی از فامیلا بودم از مخابرات اکانت گرفته بود 128 محدود سرعت دانش بین 300 تا 350 بود
    لااقل صبانت شبانه داره که اونم برای یک عده ای خیلی خوبه.(روزانه مخبرات خیلی باشه به چه درد میخوره؟؟ زمانی که حجمی هست!؟ ولی بذاری شب دانلود کنه هم پول برق کمتری میدی هم مجانی هست)
    دوستان من نمیخوام بگم صبانت عالیه.نه بلکه همه ی سرویس دهنده ها افتضاح هست.ولی بین بد بدتر میشه بد رو انتخاب کرد.من خودم مدت کمی نیست صبانت داره.تمام بازی هاشون رو دیدم.سرعت روزانه پایین آوردن گرفته تا پایین آودن شبانه.

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرعت آپلود سرویس یک مگ چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •