بازم بد نيست كه! 18گيگ 512 ماهي 26؟ همين حدود قيمت مخابرات ور داري ميشه 24تومن اما 10گيگ! حالا نميدونم قضيه چيه. چون شنيدم 1مگش شد 35 گيگ 40 تومن و 2مگ 70 گيگ! راستي اونجام گيگي 3 تومنه؟
بازم بد نيست كه! 18گيگ 512 ماهي 26؟ همين حدود قيمت مخابرات ور داري ميشه 24تومن اما 10گيگ! حالا نميدونم قضيه چيه. چون شنيدم 1مگش شد 35 گيگ 40 تومن و 2مگ 70 گيگ! راستي اونجام گيگي 3 تومنه؟
کاملاً اشتباه متوجه شدی!
این محدودیت برای سرویس نامحدود 1به 10 هست نه سرویس محدود !
محدود ها شبانه رایگان دارن و بالاتر بسته میشن ولی این سرویس نامحدود الان برای یه ماه کلا در همه ساعات 18 گیگ داره فقط!
اما اینا به اسم نامحدود میگن مثلاً در یک ماه میتونی کلاً با سرعت دانلود 60 در حد 18 گیگ دانلود کنی!!
تقریباً مشابه همون سرویس پارس انلاین و شاتله با این فرق که اونا 28 تومن میگیرن برای 128 ولی اونو روی 1 مگ میبندن ... (در واقع burst داره نامحدودش)
یعنی دزد واقعی تازه یه روش دزدی دیگهشونم تازه دیدم که تا الان چک نکرده بودم شارز اینترنتی هست که برای من مثلا 29 اتمام شارز بوده من 27 شارز کردم سری بعد تاریخ اتمام رو همون 27 گزاشتن تا اینجا که چک کردم حدود 9 روز کلاه گزاشتن سرم
همه سرویس ها از یک بستر عبور میکنن و تایم اوت مربوط به بستر میشه و ربطی به شیرینگ نداره
و اما در مورد شیرینگ
با یکی از دوستان که Quad CCIE هستش (یکی از 56نفر در دنیا) راجب شیرینگ صحبت میکردم. اصلاً نمیدونست چیه! تا حالا به گوشش نخورده بود.
این شیرینگ رو فقط توی ایران داریم...
شیرینگ هم اینطوری نیست که 10نفر 10نفر مشترک هارو گروه بندی کنن! مجموع پهنای باند سرویس ها رو بر ضریب اشتراک تقسیم میکنن و مقدار بدست اومده رو به عنوان حداکثر پهنای باند برای مشترکین قرار میدن.
مثلاً کلاً 50مگابایت اشتراک یک به ده فروخته میشه و حداکثر پهنای باند برای این یوزرها میشه 5مگ
تاریخ اتمام اشتراک رو میشه بر اساس رابطه های مختلف تایین کرد و هر شرکتی ممکنه یه مدل تعیین کنه.
یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...
شما باید اینو از isp بپرسی که کلاه سرت نره
من یه خط روی آسیاتک داشتم بعد از تعویض اکانتینگ 10روز شارژ نکردم. روز دهم که اینترنتی تمدید کردم مدت باقیمانده رو زده بود 20روز!
Last edited by sc@ry; 18-12-2012 at 19:12.
من الان 10گیگ حجم دیگه دارم؟
scary جان تو جواب بده![]()
دوستان شنیدم توی این وضع درب و داغون ارز، یکی دو شب پیش توی تلویزیون خودمون ( من تحریمش کردم و برنامه هاشونو نمی بینم)، شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت گفتند باید تغییراتی در قیمت یا کیفیت پهنای باند سرویس ها مون بدیم آیا حقیقت داره؟
سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم
![]()
اين ديگه خيلي بده براي نامحدود! اما كاش مخابراتم از اينا داشت! اون وقت اولين نفر من ميگرفتم! فعلا كه سرويس 3ماهم 1 ماه و 5 روزش گذشته اما حتي 1مگ حجم رو تو ساعات رايگان نگرفتم! آقاي SC@RY كاش جاي اون 1ب10 ها كه متاسفانه اشكال دارن، اين سرويس رو ارائه بدين و بدون ساعت رايگان اما سرعت درست و فيكس شده! انشالا واسه آيندگان! من يكي كه اجبارا تا 22 بهمن هستم مگه فرجي بشه و راحت شم از دست مخابرات!
جالبه اينو كه از دوستم پرسيدم گفتش كه ما اينجا يه چيزي داريم شبيه اين! مثلا خودشو مثال زد كه اشتراكش 64Mbpsه و سرعت دانلودش 8mb. گفت كه شبكه ما به عنوان هديه يا هرچي كه در نظر ميگيري، تو ساعاتي كه خلوته سرعتمونو بالاتر ميبره اما مينيمم سرويس 64 مگابيته
بله درست شنیدی
اعلام کردن فعلا فروش کاملا که نه ولی خیلی کم کردن تا تکلیف قیمت مشخص بشه می خوان گرون کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)