تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 1124 اولاول ... 144144645045105115125135145155165175185245646141014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بازم بد نيست كه! 18گيگ 512 ماهي 26؟ همين حدود قيمت مخابرات ور داري ميشه 24تومن اما 10گيگ! حالا نميدونم قضيه چيه. چون شنيدم 1مگش شد 35 گيگ 40 تومن و 2مگ 70 گيگ! راستي اونجام گيگي 3 تومنه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بازم بد نيست كه! 18گيگ 512 ماهي 26؟ همين حدود قيمت مخابرات ور داري ميشه 24تومن اما 10گيگ! حالا نميدونم قضيه چيه. چون شنيدم 1مگش شد 35 گيگ 40 تومن و 2مگ 70 گيگ! راستي اونجام گيگي 3 تومنه؟
    کاملاً اشتباه متوجه شدی!

این محدودیت برای سرویس نامحدود 1به 10 هست نه سرویس محدود !

محدود ها شبانه رایگان دارن و بالاتر بسته میشن ولی این سرویس نامحدود الان برای یه ماه کلا در همه ساعات 18 گیگ داره فقط!

اما اینا به اسم نامحدود میگن مثلاً در یک ماه میتونی کلاً با سرعت دانلود 60 در حد 18 گیگ دانلود کنی!!

تقریباً مشابه همون سرویس پارس انلاین و شاتله با این فرق که اونا 28 تومن میگیرن برای 128 ولی اونو روی 1 مگ میبندن ... (در واقع burst داره نامحدودش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حسابگره دیگه! اگه سرویس نامحدوده چطور حجم مصرفی داره؟ و بعد اون 18 گیگ چه اتفاقی میفته؟ احتمالاً بعد 18 گیگ سرویس شما قطع میشه! ..... تا شارژ مجدد وقتی میگیم حسابگر دزده نگید چرا
    یعنی دزد واقعی تازه یه روش دزدی دیگهشونم تازه دیدم که تا الان چک نکرده بودم شارز اینترنتی هست که برای من مثلا 29 اتمام شارز بوده من 27 شارز کردم سری بعد تاریخ اتمام رو همون 27 گزاشتن تا اینجا که چک کردم حدود 9 روز کلاه گزاشتن سرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یعنی در این حد بی سواد مگه میشه؟ اگه یک به یک باشه پس این تایم اوت چیه که فقط برای دوستان مخابراتی وجود داره و برای ما نیست؟ بعید میدونم اشتراک یک به یک باشه و تایم اوت بده
    در ضمن فکر نمیکنم توی حسابگر به صورت علمی بین ده نفر تقسیم بشه... چون در حالت علمی یک سیستم آنالیزور باید نرخ اتصال کاربران مختلف رو با هم بررسی کنه و یه تعداد مشترک کم مصرف رو با یه تعداد مشترک پر مصرف روی یک پهنای باند به اینترنت متصل کنه به طوری مشکل تایم اوت برای هیچ مشترکی پیش نیاد... متاسفانه این سیستم های اتوماسیون رو سرویس دهنده ها به کار نمیبرند ... حالا دلیلش گرانی ، تحریم ، نبود اطلاعات و تجهیزات ، یا خیلی عوامل دیگر میتونه باشه ... انتقاد ساده ست اما راه حل چیه؟ راه حل اینه که یک سرمایه گذار بیاد یه عده متخصص (به معنای واقعی) در زمینه شبکه رو استخدام و یه شرکت جدید که فاقد این مشکلات باشه رو راه اندازی کنه چون شرکت های موجود همه بر اساس روابط فامیلی بوجود آمدند نه بر اساس ضوابط مهندسی
    امیدوارم این پستمو مثل قبلیا حذف نکنن ... آقای ناظری که اینو داری میخونی من نه به کسی اهانت کردم نه اسم سازمانی رو آوردم فقط مشکل و نظرمو برای حلش گفتم لطفا بی خود حذفش نکن
    اگر بعد از پست من یکی میاد و به زمین و زمان فهش میده به پست من ربطی نداره
    همه سرویس ها از یک بستر عبور میکنن و تایم اوت مربوط به بستر میشه و ربطی به شیرینگ نداره
    و اما در مورد شیرینگ
    با یکی از دوستان که Quad CCIE هستش (یکی از 56نفر در دنیا) راجب شیرینگ صحبت میکردم. اصلاً نمیدونست چیه! تا حالا به گوشش نخورده بود.
    این شیرینگ رو فقط توی ایران داریم...
    شیرینگ هم اینطوری نیست که 10نفر 10نفر مشترک هارو گروه بندی کنن! مجموع پهنای باند سرویس ها رو بر ضریب اشتراک تقسیم میکنن و مقدار بدست اومده رو به عنوان حداکثر پهنای باند برای مشترکین قرار میدن.
    مثلاً کلاً 50مگابایت اشتراک یک به ده فروخته میشه و حداکثر پهنای باند برای این یوزرها میشه 5مگ

یعنی دزد واقعی تازه یه روش دزدی دیگهشونم تازه دیدم که تا الان چک نکرده بودم شارز اینترنتی هست که برای من مثلا 29 اتمام شارز بوده من 27 شارز کردم سری بعد تاریخ اتمام رو همون 27 گزاشتن تا اینجا که چک کردم حدود 9 روز کلاه گزاشتن سرم

تاریخ اتمام اشتراک رو میشه بر اساس رابطه های مختلف تایین کرد و هر شرکتی ممکنه یه مدل تعیین کنه.
    یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...
    شما باید اینو از isp بپرسی که کلاه سرت نره
    من یه خط روی آسیاتک داشتم بعد از تعویض اکانتینگ 10روز شارژ نکردم. روز دهم که اینترنتی تمدید کردم مدت باقیمانده رو زده بود 20روز!
    Last edited by sc@ry; 18-12-2012 at 19:12.

5. این کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من الان 10گیگ حجم دیگه دارم؟
    scary جان تو جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان شنیدم توی این وضع درب و داغون ارز، یکی دو شب پیش توی تلویزیون خودمون ( من تحریمش کردم و برنامه هاشونو نمی بینم)، شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت گفتند باید تغییراتی در قیمت یا کیفیت پهنای باند سرویس ها مون بدیم آیا حقیقت داره؟

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم

9. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کاملاً اشتباه متوجه شدی!این محدودیت برای سرویس نامحدود 1به 10 هست نه سرویس محدود !محدود ها شبانه رایگان دارن و بالاتر بسته میشن ولی این سرویس نامحدود الان برای یه ماه کلا در همه ساعات 18 گیگ داره فقط!اما اینا به اسم نامحدود میگن مثلاً در یک ماه میتونی کلاً با سرعت دانلود 60 در حد 18 گیگ دانلود کنی!! تقریباً مشابه همون سرویس پارس انلاین و شاتله با این فرق که اونا 28 تومن میگیرن برای 128 ولی اونو روی 1 مگ میبندن ... (در واقع burst داره نامحدودش)
    اين ديگه خيلي بده براي نامحدود! اما كاش مخابراتم از اينا داشت! اون وقت اولين نفر من ميگرفتم! فعلا كه سرويس 3ماهم 1 ماه و 5 روزش گذشته اما حتي 1مگ حجم رو تو ساعات رايگان نگرفتم! آقاي SC@RY كاش جاي اون 1ب10 ها كه متاسفانه اشكال دارن، اين سرويس رو ارائه بدين و بدون ساعت رايگان اما سرعت درست و فيكس شده! انشالا واسه آيندگان! من يكي كه اجبارا تا 22 بهمن هستم مگه فرجي بشه و راحت شم از دست مخابرات!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همه سرویس ها از یک بستر عبور میکنن و تایم اوت مربوط به بستر میشه و ربطی به شیرینگ ندارهو اما در مورد شیرینگبا یکی از دوستان که Quad CCIE هستش (یکی از 56نفر در دنیا) راجب شیرینگ صحبت میکردم. اصلاً نمیدونست چیه! تا حالا به گوشش نخورده بود.این شیرینگ رو فقط توی ایران داریم...شیرینگ هم اینطوری نیست که 10نفر 10نفر مشترک هارو گروه بندی کنن! مجموع پهنای باند سرویس ها رو بر ضریب اشتراک تقسیم میکنن و مقدار بدست اومده رو به عنوان حداکثر پهنای باند برای مشترکین قرار میدن.مثلاً کلاً 50مگابایت اشتراک یک به ده فروخته میشه و حداکثر پهنای باند برای این یوزرها میشه 5مگ
    جالبه اينو كه از دوستم پرسيدم گفتش كه ما اينجا يه چيزي داريم شبيه اين! مثلا خودشو مثال زد كه اشتراكش 64Mbpsه و سرعت دانلودش 8mb. گفت كه شبكه ما به عنوان هديه يا هرچي كه در نظر ميگيري، تو ساعاتي كه خلوته سرعتمونو بالاتر ميبره اما مينيمم سرويس 64 مگابيته

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان شنیدم توی این وضع درب و داغون ارز، یکی دو شب پیش توی تلویزیون خودمون ( من تحریمش کردم و برنامه هاشونو نمی بینم)، شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت گفتند باید تغییراتی در قیمت یا کیفیت پهنای باند سرویس ها مون بدیم آیا حقیقت داره؟
    بله درست شنیدی
    اعلام کردن فعلا فروش کاملا که نه ولی خیلی کم کردن تا تکلیف قیمت مشخص بشه می خوان گرون کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •