منم بازی رو دوباره نصب کردم ولی DLC رو آپدت نکردم و پچ کار کرد، حالا نمی دونم آپدیت کنم کار می کنه یا نه؟
منم بازی رو دوباره نصب کردم ولی DLC رو آپدت نکردم و پچ کار کرد، حالا نمی دونم آپدیت کنم کار می کنه یا نه؟
کدوم ادیت فایل رو ؟؟؟
چجوری ؟؟؟
لطفا یکم راهنمایی کنید.من مبتدی هستم![]()
دوستان سلام
من به اندازه شما بلد نیستم
اگر میشه یک پچی ، اپشن فایلی چیزی بذارید که جای بازیکنان رو درست کنه
ممنون میشم
ادیت فایلی که در پوشه کونامی در my Documents قرار داره .بعد دوباره شروع به اپدیت کنید
سلام دوست عزیز این پچو دانلود کن نقل و انتقالات رو هم درست میکنهدوستان سلام
من به اندازه شما بلد نیستم
اگر میشه یک پچی ، اپشن فایلی چیزی بذارید که جای بازیکنان رو درست کنه
ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک برنامه افزایش پول در مستر لیگ میخواستم
لطفا یه برنامه ای بذارید که دیگه با نرم افزار
Microsoft .NET Framework
نیاز نداشته باشه
دوست عزیز تو رجیستری چیکار باید کرد که بازی رو تو یه درایو دیگه نصب کردی با تعویض ویندوز نیاز به نصب دوباره بازی نباشه؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
من از adbords selector استفاده مکنم وقتی میریزم تو درایو c مسیر بازی فایلهارو کپی نمیکنه copy faild میده ولی تو درایو دیگر کپی میشه! ویندوزم 7 چرا؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
کسی خبر نداره پچ pes edit جدید که پچ 1.3 روش نصب باشه کی میاد؟
سلام
مسرلیگ بازی کردم میخوام مربی رو عوض کنم
البته هنوز اولین بازی رو انجام ندادن !!!
چه موقع میتونم تعویض مربی انجام بدم !!!
دوست عزیز وقتی بازیو نصب میکنید یه شاخه تو رجیستری ایجاد میشه که مربوط به بازیه .وقتی ویندوز عوض میکنید این رجیستری پاک میشه و به همین دلیل نمیتونید بازیو اجرا کنید .برای همبن قبل از ویندوز عوض کردن سعی کنید از اون رجیستری بکاپ بگیرید تا نیازی به نصب دوباره بازی نباشهدوست عزیز تو رجیستری چیکار باید کرد که بازی رو تو یه درایو دیگه نصب کردی با تعویض ویندوز نیاز به نصب دوباره بازی نباشه؟
برای بکاپ گرفتن هم regedit رو در run تایپ کن و وارد رجیستری شو بعد به این ادرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI
بعد رو کونامی کلیک راست کن و export رو بزن و این فایلو یه جا نگهدار .بعد از نصب ویندوز این فایلو اجرا کن تا بشه بازیو اجرا کرد![]()
سلام
هميشه توي اول فصل ميتوني انجام بدي از گزينه personnel/hire staff
هم مربي تيم،هم مربي دروازبان.مربي تمرين.دكتر تيم و كارشناس مبالات بازيكن
موفق باشي
سلام بچه ها
یه پچ پدر و مادر دار میخوام که همه چی داشته باشه
حجمش هم اصلا مهم نیست(2-3 گیگ)
فقط چند تا پچ با هم نباشه، یه دونه باشه که کارم راحت تر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)