نه. برای همه سرویس های جدید اینطوریه. ایشون (hhh111) احتمالاً طرح قدیمی دارن که جمعه ها هم براش رایگانه و سرعت آپلودش هم کامله.
نه. برای همه سرویس های جدید اینطوریه. ایشون (hhh111) احتمالاً طرح قدیمی دارن که جمعه ها هم براش رایگانه و سرعت آپلودش هم کامله.
سلام
من سرویسم رو انلاین تمدید کردم
باید بهشون مشخصات رو ایمیله م بزنم؟
به کدام ادرس؟
درحقیقت اون کاری که میکنید فقط واریز پول هستش.. باید باهاشون تماس بگیرین و درخواست بدین حالا
طرح من قدیمی است برای برج 4
میتونستی هنگام پرداخت اینترنتی در همان بخش توضیحات درخواست سرویس مورد نظرت رو بدی. در غیر اینصورت باید با پشتیبانی تماس بگیری ولی راه اول آسانتره.
لیچ کردن یه فایل توی ویستا آپلود و گرفتن لینک مستقیمش ودیدن صفحه ی اول tv world چقدر حجم داره
مبین نت بابت این 35 مگ از حساب من کم کرده !!!!!! این که می گم مطمین هستم
نکنه ساعات رایگان 2 تا 7 شده
سلام.
من ميخوام امروز طرح يكسال شو ثبت نام كنم كسي نظري پيشنهادي نداره؟
كلا از سرويس دهيش راضي هستين؟
نه !!!!
واقعا نه !!
اگر کیفیت برات مهمه ، ایرانسل بگیر
شما تو كدوم شهري؟ اگه تو تهران كدوم محل؟ ممكنه اون محلي كه شما استفاده مي كني خوب نباشه؟
دوستان يه سول. من ديشب از نمايندگي اومدن برام مودم رو نصب كردن . اوني كه اومده بود گفتش فعلا موقتا سرعتتون روي 2 مگه تا سرويس اصلي وصل بشه . اما من يه فايل گذاشتم واسه دانلود سرعت تا 190 بيشتر نرفت. مگه 2 مگ نبايد سرعت 256 باشه؟
نكنه منطقه ما مشكل داره براي وايمكس؟ اون يا رو كه اومده بود چك كرد گفت كيفيت و قدرت سيگنال خوبه مشكلي نيست. نظر شما چيه؟ ممكنه اين سرويسي كه گرفتم هم همنيطوري همينقدر افت داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)