تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 1291 اولاول ... 144144645045105115125135145155165175185245646141014 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم. ولی من نمیخوام یه مودمی بگیرم که پشیمون بشم. نه اینکه دانلود زیاد نداشته باشم در حال حاضر دانلودم کم بوده وگرنه بعضی اوقات من دانلود زیادی دارم. کلیپ از یوتوب زیاد دانلود میکنم. این پورت Voip دقیق برای چیه؟؟؟ یعنی از نظر کارکرد و سخت افزار خوب هر 2 مودم یکی هستن؟؟؟ من الان برم برای درخواست چه مودم وای فایی رو درخواست بدم؟؟؟ چون ایمان میگفت که خوب نیست من که شناختی رو مودم های وایمکس ندارم.
    دو مدل BM632W و WIXFBR105 خیلی با هم دیگه تفاوت دارن. هر جفتشون یک پورت Lan و یک پورت VoIP دارن.
    اما مدل BM632W از استاندارد WiFi 802.11 b/g/n پشتیبانی میکنه یعنی نرخ تبادل اطلاعات تا 300 مگابیت روی WiFi داره اما مدل FBR105 استانداردش WiFi 802.11 b/g هست و برد WiFi کمی داره و نهایت سرعت انتقال دیتا 54 مگابیت در ثانیه داره.
    BM632W ساخت شرکت Huawei چین هست اما FBR-105 کاملا اختصاصی ایرانسله و ساخت شرکت BROWAN با Certificate از Huawei.
    گیرندگی FBR105 حدود 20% از BM632W بیشتره و قابلیت نصب رو دیوار یا استفاده به طور ایستاده یا خوابیده هم داره و حجمش بیشتر ه.
    BM632W هم قابلیت اتصال به آنتن خارجی یا همون آنتن روتر برای تقویت امواج تا 6dB داره که FBR105 نداره
    مدل WIXFMM130 هم هنوز به بازار نیومده و فقط در حد حرفه

شما اگر FBR105 هم بخری برات مشکلی پیش نمیاد اما چون من هر جفتش رو استفاده کردم میگم که BM632W بهتره و پوشش WiFi عالی داره

2. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ecare بازم بالا نمیاد درسته؟
    آره..یه چند ساعتی کار میداد آلان دوباره بالا نمی آد

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ecare بازم بالا نمیاد درسته؟
    برو سایت خود ایرانسل از اونجا بازش کن
    برای من با Firefox مشکل داره اما با Chrome راحت باز میشه

5. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای من با Firefox مشکل داره اما با Chrome راحت باز میشه
    واس من با firefox که خیلی وقته باز نمیشه،ولی الآن امتحان کردم با chrome هم باز نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان...من ميخوام وايمكس ايرانسل بگيرم...ميخواستم نظر دوستاني كه از اين سرويس استفاده ميكنند رو بدونم....
    1.آيا سرويسش نسبت به هزينه اي كه پرداخت ميكنيد خوبه؟؟؟
    2.و آيا بايد حتما مودم رو از خودشون بگيريم؟؟؟و در اين صورت گرونتر برامون حساب نميكنن؟؟؟
    3.قيمت سرويس ها و مودمهاش همونه كه تو سايتشه؟
    4.آيا من به عنوان كاربر خونگي ميتونم سرويس 256 بگيرم؟؟؟اگه نه چطوري ميشه 256 گرفت؟؟؟
    ممنون از راهنماييتون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان...من ميخوام وايمكس ايرانسل بگيرم...ميخواستم نظر دوستاني كه از اين سرويس استفاده ميكنند رو بدونم....
    1.آيا سرويسش نسبت به هزينه اي كه پرداخت ميكنيد خوبه؟؟؟
    2.و آيا بايد حتما مودم رو از خودشون بگيريم؟؟؟و در اين صورت گرونتر برامون حساب نميكنن؟؟؟
    3.قيمت سرويس ها و مودمهاش همونه كه تو سايتشه؟
    4.آيا من به عنوان كاربر خونگي ميتونم سرويس 256 بگيرم؟؟؟اگه نه چطوري ميشه 256 گرفت؟؟؟
    ممنون از راهنماييتون...
    1-کیفیت سرویس خوبه و افت سرعت یا قطع شدن به ندرت پیش میاد ولی قیمت ها زیادی بالاست در کل وایمکس برای کسانی مناسبه که جابجایی زیاد دارن و یا نمیتونن ADSL تهییه کنند اگر زیاد جابجایی براتون مهم نیست و امکان تهییه َADSL رو هم دارید پس تهییه وایمکس توجیه اقتصادی نداره

2- بله مودم رو فقط باید از خودشون تهییه کنید

3-بله قیمتها همونه البته تو بعضی مناسبت های خاص قیمت مودم رو نصف میکنن

4-خیر به خانگی فقط 128 میدن و اگه بالاتر میخواید باید شرکتی ثبت کنید که اونم نامه میخواد و البته تهییه نامه هم کاری نداره(من نامه رو خودم درست کردم و یه مهر هم پیدا کردم ردم زیرش)

9. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دو مدل BM632W و WIXFBR105 خیلی با هم دیگه تفاوت دارن. هر جفتشون یک پورت Lan و یک پورت VoIP دارن.
    اما مدل BM632W از استاندارد WiFi 802.11 b/g/n پشتیبانی میکنه یعنی نرخ تبادل اطلاعات تا 300 مگابیت روی WiFi داره اما مدل FBR105 استانداردش WiFi 802.11 b/g هست و برد WiFi کمی داره و نهایت سرعت انتقال دیتا 54 مگابیت در ثانیه داره.
    BM632W ساخت شرکت Huawei چین هست اما FBR-105 کاملا اختصاصی ایرانسله و ساخت شرکت BROWAN با Certificate از Huawei.
    گیرندگی FBR105 حدود 20% از BM632W بیشتره و قابلیت نصب رو دیوار یا استفاده به طور ایستاده یا خوابیده هم داره و حجمش بیشتر ه.
    BM632W هم قابلیت اتصال به آنتن خارجی یا همون آنتن روتر برای تقویت امواج تا 6dB داره که FBR105 نداره

شما اگر FBR105 هم بخری برات مشکلی پیش نمیاد اما چون من هر جفتش رو استفاده کردم میگم که BM632W بهتره و پوشش WiFi عالی داره
    ایمان جان ممنون از توضیحاتت. به نظرت تا کی باید صبر کنم تا این مودم Bm632W رو بیاره؟؟؟؟ آمار نداری؟ ازشون نپرسیدی؟؟؟ به کجا باید زنگ بزنم بپرسم کی میارن مودم رو؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان ممنون از توضیحاتت. به نظرت تا کی باید صبر کنم تا این مودم Bm632W رو بیاره؟؟؟؟ آمار نداری؟ ازشون نپرسیدی؟؟؟ به کجا باید زنگ بزنم بپرسم کی میارن مودم رو؟؟؟
    BM632W امسال دومین باره غیب میشه
    نوروز امسال هم غیب شد اما 20 روز بیشتر طول نکشید. من که کارمند ایرانسل نیستم نمیدونم کی دوباره موجود میشه
    احتمالا هنوز وارد نکردن یا fbr105 رو دستشون باد کرده

12. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این نکته رو فراموش نکنید که مودم 632W روی استاندارد n مشکل داره و عملا نمیشه ازش استفاده کرد. مشکلشم هم اینه که بعد از یه مدت استفاده ( زمانش برای آدم های مختلف متفاوت بوده .. از یه ربع تا نیم ساعت ) یهو لیمیت اکسس میشه و عملا باید یه بار ریکانتکت کنید وای فایتون رو .... من خودم این مسئله رو به ایرانسل گفتم و کارشناسش که بهم زنگ زد گفت بله مشکل داره و احتمال داره فریم ویر جدیدش رو ارائه کنن ... اما کلا من از این مودم خیلی راضیم .. آنتن دهی خوبی داره در مقایسه با 105

14. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این نکته رو فراموش نکنید که مودم 632W روی استاندارد n مشکل داره و عملا نمیشه ازش استفاده کرد. مشکلشم هم اینه که بعد از یه مدت استفاده ( زمانش برای آدم های مختلف متفاوت بوده .. از یه ربع تا نیم ساعت ) یهو لیمیت اکسس میشه و عملا باید یه بار ریکانتکت کنید وای فایتون رو .... من خودم این مسئله رو به ایرانسل گفتم و کارشناسش که بهم زنگ زد گفت بله مشکل داره و احتمال داره فریم ویر جدیدش رو ارائه کنن ... اما کلا من از این مودم خیلی راضیم .. آنتن دهی خوبی داره در مقایسه با 105
    این مشکل رو من با کارت وایرلس D-Link داشتم روی PC. خیلی اذیت میکرد تا جایی که مجبور میشدم با کابل وصلش کنم
    اما هیچ موقع روی گوشی یا لپ تاپ اینطوری نشد
    هنوز هم که دست یکی از اقوام بنده هست مشکلی نداشته. فکر کنم با بعضی وایرلس ها مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •