ناظر جان دستت درد نکنه
اما اینکه گفتی یعنی چه
در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
تلوزیون چه گزینه ای داشته باشه تا بتونم بعدا دانگل وصل کنم اصلا دانگل چی هست از کجا باید تهیه بشه
ناظر جان دستت درد نکنه
اما اینکه گفتی یعنی چه
در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
تلوزیون چه گزینه ای داشته باشه تا بتونم بعدا دانگل وصل کنم اصلا دانگل چی هست از کجا باید تهیه بشه
فقط محض اطلاع دوستان :
![]()
دوست عزیز حرف شما درست ولی اینجا صحبت کیفیت تصویره و مصرف برق یه مقوله دیگس مثل این که شما بگید چون پراید تو صد کیلومتر 6لیتر بنزین مصرف میکنه پس از مثلا آزرا بهتره - خوب طبیعیه کسی که اون ماشینو میخره به مصرفش هم فکر کرده ولی چون میخواد حالشو ببره میخره![]()
-عزيز بايد يك فروند دانگل مجزا كه مشابه فلش هاي امروزي هست رو تهيه كنيد وبه usb پنل بزنيد
با مشخصات و قيمت هاي متفاوت
-برند هاي مختلف وجود داره بايد از همون برند تهيه كنيد از نمايندگيهاي فروش و يا سنتر ها
قبول دارم چیزی که می گی...منم اگه مجبور باشم بین کیفیت و مصرف برق یکی انتخاب کنم قاعدتا کیفیت رو انتخاب خواهم کرد... اگه گفتم که باید دنبال خرید اجناسی باشیم که انرژی کمتری مصرف می کنن به این خاطر بود که مصرف بهینه باعث پیشرفت می شه... از طرف دیگه کمپانی هایی، قادر به کاهش مصرف انرژی هستن که از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار باشن... در مورد همون مثال پراید و آزرا مثال بهتری هم می شه زد... اونم اینکه یه مرسدس سی کلاس با وزن تقریبی 2 برابر پراید مصرف ترکیبی 7/5 لیتر داره! هم کیفیت بالا و هم مصرف انرژی پایین...! حالا اگه تو تلویزیون هم همچچین چیزی پیدا بشه خیلی عالی هست.... تو یکی از تی وی های جدیدی که فیلیپس زده اگه اشتباه نکنم سری 6 هزار... مصرف انرژی رو که چک کردم زده بود 48 وات برای سایز 40.... در مورد کیفیت تصویرش چیزی نمی دونم چون از نزدیک ندیدم ولی انصافا مصرف برق خیلی پایینی داره....
سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
من این led را جایگزین پلاسمای v80 پاناسونیک کرده ام ولی اصلا راضی نشدم.
سلام
من مانیتور می خوام که بشه به عنوان تلویزیون هم ازش استفاده کرد یعنی کابل انتن رو بهش وصل کنی و شبکه ها رو ببینی.چنین چیری هست؟
بودجه زیر250 تومن. امکاناتی مثل یو اس پی و .... هم داشته باشه بد نیست
بعد از توضیحات اخیر دوستان نظرم داره از LED به پلاسما برمیگرده کم کم... حالا میخوام دربارش قبل خرید تحقیق کنم و مطمئن بشم. یه سؤال میپرسم اگه بی ربط بود مسخره نکنیدچند سال پیش که ال سی دی اینا زیاد رونق نداشت من شنیده بودم پلاسما ها یه گازی توشون که بعد از مدتی باید شارژ بشه. راسته؟!
راستی این تبلیغ الجی منظورش از تلویزیون بزرگ چند اینچه؟!
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید یه ال ای دی داریم چیزی هم که مهمه فقط کیفیتش فول اچ دی باشه نیازی هم به سه بعدی نداریم اندازش هم ۴۰تا ۴۲اینچ باشه نهایت قیمت هم حدود 1.5باشه با این مشخصات ممنون میشم بهترین رو بهم معرفی کنید.با توجه به تعریفای دوستان ترجیحا سونی یا پاناسونیک باشه
با تشکر
Last edited by ali_phd71; 16-05-2011 at 21:26.
آقا سوال قبلی مارو که کسی جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی با این قیمت واقعا عالی میشه
میخواستم بدونم همهٔ اون مزیتهایی که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)