تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 773 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ناظر جان دستت درد نکنه
    اما اینکه گفتی یعنی چه
    در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
    تلوزیون چه گزینه ای داشته باشه تا بتونم بعدا دانگل وصل کنم اصلا دانگل چی هست از کجا باید تهیه بشه

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

فقط محض اطلاع دوستان :

3. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من که در خرید هر دستگاهی اعم از TV یا هر وسیله ی دیگه ای که برق مصرف می کنه باید مصرف انرژی رو مد نظر قرار داد شاید به قول این دوستمون اختلاف هزینه مصرف انرژی یه پلاسما با یه ال ای دی دو یا سه هزار تومن در هر قبض برقی بشه ولی نکته اینه که تو خونه هر کدوم از ما ها ده ها دستگاه وجود داره که برق مصرف می کنن و اگه این دستگاه ها مصرف انرژی معقولی داشته باشن اونوقت باعث صرف جویی از اون مهم تر مانع افزایش تصاعدی هزینه برق می شه.... و یه نکته ی دیگه که شاید دونستن بد نباشه اینه که (با توجه به اینکه فصل گرما هم داره فرا می رسه) هر دستگاهی که مصرف برق بیشتری داره اتلاف انرژی بیشتری داشته و در نتیجه تولید گرمای بیشتری می کنه...!
    دوست عزیز حرف شما درست ولی اینجا صحبت کیفیت تصویره و مصرف برق یه مقوله دیگس مثل این که شما بگید چون پراید تو صد کیلومتر 6لیتر بنزین مصرف میکنه پس از مثلا آزرا بهتره - خوب طبیعیه کسی که اون ماشینو میخره به مصرفش هم فکر کرده ولی چون میخواد حالشو ببره میخره

5. این کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ناظر جان دستت درد نکنه
    اما اینکه گفتی یعنی چه
    در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
    تلوزیون چه گزینه ای داشته باشه تا بتونم بعدا دانگل وصل کنم اصلا دانگل چی هست از کجا باید تهیه بشه
    -عزيز بايد يك فروند دانگل مجزا كه مشابه فلش هاي امروزي هست رو تهيه كنيد وبه usb پنل بزنيد
    با مشخصات و قيمت هاي متفاوت

-برند هاي مختلف وجود داره بايد از همون برند تهيه كنيد از نمايندگيهاي فروش و يا سنتر ها

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما درست ولی اینجا صحبت کیفیت تصویره و مصرف برق یه مقوله دیگس مثل این که شما بگید چون پراید تو صد کیلومتر 6لیتر بنزین مصرف میکنه پس از مثلا آزرا بهتره - خوب طبیعیه کسی که اون ماشینو میخره به مصرفش هم فکر کرده ولی چون میخواد حالشو ببره میخره
    قبول دارم چیزی که می گی...منم اگه مجبور باشم بین کیفیت و مصرف برق یکی انتخاب کنم قاعدتا کیفیت رو انتخاب خواهم کرد... اگه گفتم که باید دنبال خرید اجناسی باشیم که انرژی کمتری مصرف می کنن به این خاطر بود که مصرف بهینه باعث پیشرفت می شه... از طرف دیگه کمپانی هایی، قادر به کاهش مصرف انرژی هستن که از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار باشن... در مورد همون مثال پراید و آزرا مثال بهتری هم می شه زد... اونم اینکه یه مرسدس سی کلاس با وزن تقریبی 2 برابر پراید مصرف ترکیبی 7/5 لیتر داره! هم کیفیت بالا و هم مصرف انرژی پایین...! حالا اگه تو تلویزیون هم همچچین چیزی پیدا بشه خیلی عالی هست.... تو یکی از تی وی های جدیدی که فیلیپس زده اگه اشتباه نکنم سری 6 هزار... مصرف انرژی رو که چک کردم زده بود 48 وات برای سایز 40.... در مورد کیفیت تصویرش چیزی نمی دونم چون از نزدیک ندیدم ولی انصافا مصرف برق خیلی پایینی داره....

9. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
    من این led را جایگزین پلاسمای v80 پاناسونیک کرده ام ولی اصلا راضی نشدم.

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من مانیتور می خوام که بشه به عنوان تلویزیون هم ازش استفاده کرد یعنی کابل انتن رو بهش وصل کنی و شبکه ها رو ببینی.چنین چیری هست؟
    بودجه زیر250 تومن. امکاناتی مثل یو اس پی و .... هم داشته باشه بد نیست

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بعد از توضیحات اخیر دوستان نظرم داره از LED به پلاسما برمیگرده کم کم... حالا میخوام دربارش قبل خرید تحقیق کنم و مطمئن بشم. یه سؤال میپرسم اگه بی ربط بود مسخره نکنید چند سال پیش که ال سی دی اینا زیاد رونق نداشت من شنیده بودم پلاسما ها یه گازی توشون که بعد از مدتی باید شارژ بشه. راسته؟!

راستی این تبلیغ الجی منظورش از تلویزیون بزرگ چند اینچه؟!

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    قصد خرید یه ال ای دی داریم چیزی هم که مهمه فقط کیفیتش فول اچ دی باشه نیازی هم به سه بعدی نداریم اندازش هم ۴۰تا ۴۲اینچ باشه نهایت قیمت هم حدود 1.5باشه با این مشخصات ممنون میشم بهترین رو بهم معرفی کنید.با توجه به تعریفای دوستان ترجیحا سونی یا پاناسونیک باشه
    با تشکر
    Last edited by ali_phd71; 16-05-2011 at 21:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا سوال قبلی مارو که کسی‌ جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی‌ مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی‌ با این قیمت واقعا عالی‌ می‌شه
    می‌خواستم بدونم همهٔ اون مزیت‌هایی‌ که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی‌ غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •