حسین جان.
میشه بری از سایت های معتبر و خود کنامی ببینی که آِیا نسخه ی 360 منتشر شده و پی سی آیا فردا میاد؟
تا کاملا مطمین شیم.
ممنون.
حسین جان.
میشه بری از سایت های معتبر و خود کنامی ببینی که آِیا نسخه ی 360 منتشر شده و پی سی آیا فردا میاد؟
تا کاملا مطمین شیم.
ممنون.
سهراب جان نظر خیلی خوبی دادی ممنون . پس دوستان نظرات خودتونو از این بازی و فیفا 10 توی پیام خصوصی بدین و یا اصلا همینجا ( البته اینجا درمورد فیفا 10 مطلبی ننویسین تا دوباره تاپیک منحرف نشه ) .
هدف ما محکوم کردن کسی نیست فقط میخوایم شناخت بیشتری نسبت به این دو بازی پیدا کنیم .
اما اگه چند نفر بودیم خیلی بهتر بود مسعود عزیز هم قبول کرد چند نفر باشیم من فکر میکنم این بحث ما خیلی طولانی میشه و ابعاد زیادی به خودش میگیره .یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟
من هم منظورم همین بود...سرعت دریافت فایل از اینترنت در کره 20 مگابات در ثانیه استمنظور ایشون پهنای باند بود
سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه
در ضمن بهتره این بحث رو دیگه تمومش کنیم...تاپیک منحرف میشه
ممنون
قبلش باید تعریف دو اصطلاح آرکید و سیمیلاتور مشخص بشه.یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟
قیمتش حدود 50 هزار تومنه که واقعا برای ما خیلی زیاده . توی ایران نسخه اصلی هست اما من شنیدم شماره سریالشو بر میدارن که اینجوری خیلی سر آدم کلاه میره .
من نمیدونم این سایتها چطوری به بازی نهایی دست پیدا کردن ( شاید این ریتیل کد باشه که به تازگی در اختیار رسانه ها قرار گرفته ) .
اما تاریخ انتشار بازی همچنان همون 22 اکتبره در مورد این قضیه هم اصلا توی سایتهای تخصصی صحبتی نشده . اونجا کوچک ترین خبر مثل بمب توی سایت صدا میکنه اما اصلا در مورد این مساله هیچ خبری وجود نداره حالا اگه خبر موثقی شنیدم حتما اطلاع میدم .
خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .
سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟
دوستان اگه لینک دانلود اومده بدید دانلود کنم
خبری نیست ؟؟؟؟؟
برو بچ pes باز دمشون گرم بعد از شش ماه دوری از سایت به دلیل اختار و ... می خواستم بدونم pes 2010 دارای becom a legend هست یا نه.
من پیشنهاد میکنم به حسین جان
اگه خود آرمین جان (krauser) قبول کرد حتما برای تایپک جدید تو گروه pes باشه
چون اطلاعاتش به نظر من بالاست
البته هرجور خودت صلاح بدونی پیشنهاد بود
راستی این تایپک جدید کجا هست
یعنی الان وجود داره یا هنوز حرفشه
100%
به نظر من become a legend بهترین بخش بازیه
وقتی بازی منتشر شد یک آدم خیری زحمت بکشه و با این نرم افزارهایی که فشرده میکنند بازی رو فشرده کنه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)