آقا من با این ورژن ویندوزم مشکل دارم . نمیدونم مشکل منم یا نه. تو گیم یا بازی الکی وسطش میاد بیرون!!!
بهترین نسخه کدومه؟ آیا نسخه ی جدید اومده!؟
آقا من با این ورژن ویندوزم مشکل دارم . نمیدونم مشکل منم یا نه. تو گیم یا بازی الکی وسطش میاد بیرون!!!
بهترین نسخه کدومه؟ آیا نسخه ی جدید اومده!؟
نسخه از کدوم نسخه استفاده میکنید؟
هر بازی یا بازیه خاصی ؟
هیچ نسخه ای نباید همچین مشکلی داشته باشه
این مشکل معمولا در اثر خرابی پاور و یا کاهش برق اتفاق میافته
و برق کافی با کارت گرافیک نمیرسه و از بازی خارج میشه
کلیک راست پروپرتیس
compatibility
کادر مستعطیل پایین change settings for all users
احتمالا باید گزینه run this program as an administrator
تیک داشته باشه تیکشو بردار و اوکی کن
![]()
دوستان اگه ممکنه جواب منو بدید.
میشه کاریش کرد؟؟![]()
لطفا به این دوقسمت برید و ببنید اصلا سی دی رمی وجود داره؟
disk manengement , divice manenger
سلام ازینکه به جمع P30 world اومدم خوشحالم
من به یه مشکل عجیب برخورد کردم که نمی دونم مطرح کردنش در این قسمت درسته یا نه چون واقعا نمیدونم کجا بنویسم.
مشکل من اینه که وقتی یه حافظه ی فلش به کامپیوترم وصل میکنم ویندوزم بالا نمیاد ولی وقتی قطعش میکنم ویندوز بالا میاد و مشکلی نداره
حدس میزنم کامپیوترم اون حافظه رو بعنوان هارد درایوم میشناسه و میخواد ویندوزو ازون load کنه در ضمن من از ویندوز 7 استفاده میکنم ولی در مورد XP هم همین مشکل رو دارم
حسابی غلط املایی داشتم انگار!!!
منظورم بازی و برنامه های خاص هست.
یه سری برنامه رو که بلکل اجرا نمیکنه!!!! یه سری برنامه ها رو اجرامیکنه ولی تا میای استفاده کنی پیغامStop working میده . دقیقا همین مشکل تو اجرا بازی هم هست!!!
با اینکه من ویندوز رو عوض کردم ولی هنوز هم بااین مشکل رودر رو میشم در حدی که دوباره میخواستم ویندوز عوض کنم یا ویستا یا اکس پی نصب کنم ولی خوب امکانش خیلی کمه که مشکل همگانی باشه!! من مشکل دارم!!!
من گرافکم Gforce 8600 512 هست. احتمال پاور رو خیلی میدونستم!!! که البته تو دنیای کامپیوتر چیزای عجیب زیاد دیده میشه!!!
پاورم فکر کنم 350 باشه و واسه سیستم های معمولی طراحی شده!!! اگه واقعا میتونه مشکل از ارسال برق باشه من یه مشورت کنم واسه تعویضش!!!
آیا تو 7 میشه تعیین کرد که سیستم فلان ساعت خاموش بشه یا احتیاج به نرم افزار هست؟
اگه میشه چه جوری ؟
ویرایش شد.....
Last edited by Dew Drop; 12-05-2010 at 09:20.
کسی نیست جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)