مموری منم یکی دوبار قاط زد...اما فرمت که کردم تا حالا که گیر نکردم
8گیگ هم هست!!نمیشه به سادگی ازش گذشت!!!
شما هم یه بار فرمت کن...ببین چی میشه
مموری منم یکی دوبار قاط زد...اما فرمت که کردم تا حالا که گیر نکردم
8گیگ هم هست!!نمیشه به سادگی ازش گذشت!!!
شما هم یه بار فرمت کن...ببین چی میشه
امروز مموری رو چک کردم توی یکی از فولدر هایی که 2 شب قبل توی گوشیم ریخته بودم تعداد زیادی فولدر و فایل با اسامی نامفهوم ساخته شدند،درست مثل زمانی که فلش مموریم ویروسی میشد.فایل هام برام مهم هستند فعلا باهاش سر میکنم ببینم به طریقه دیگه میشه پاکشون کرد یا نه،چون پاک نمیشند
میگم رضا جان خوب یه کپی ازش رو کامپیوتر بگیر ببعد فرمت کن برن خونشون
نمیشه؟
خیلی معمولی گوشیم خاموش کردم بعد از 5 دقیقه که روشن کردم LCD کاملا سفید شد بعد رنگاش قاطی شد و بعد خاموش شد!!!
حالا چیکار کنم؟!!!
5800
سلام دوست عزیز
دکمه ی دوربین + دکمه ی سبز + دکمه ی قرمز رو بگیر و نگهدار در همون حال گوشی رو روشن کن. (گوشی خاموش باشه وقتی دکمه رو می گیری!) این طوری گوشی هارد ریست می شه!
ببین درست می شه یا نه اگه نشد گوشی باید فلش بشه!
اگه خواستی فلش کنی از امضای من استفاده کن.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
سلام دوست عزیز
منم یک بار مموریم بهم ریخت دقیقا همین طوری شد و فولدر هایی با اسم های عجیب ایجاد شده بود!
من با کامپیوتر فرمت کردم درست شد! منم احتمال می دم که مشکل مموری باشه به نظر من ویروس نیست چون هنوز که ویروس شناسایی نشده برای این سیستم عامل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
یعنی LCD گوشی نسوخته؟
سلام.اینطوری که معلومه و شما دوستانا راهنمایی کردید راهی جز فرمت ندارم
آره مثل اینکه مشکل از مموری گوشیمه آخه با انتی ویروس آپدیت شده هم چیزی پیدا نکرد.مرسی
مال من هم یک بار اینطوری شد با فرمت 3 دکمه ای اومد بالا. امیدوارم مشکلی برای ال سی دی گوشیت پیش نیومده باشه
ممنون از دوست خوبم.
گوشیم درست شد با سه دکمه
گوشی خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم خریداری کنید
میگم یه سواله مبتدیمال من هم یک بار اینطوری شد با فرمت 3 دکمه ای اومد بالا. امیدوارم مشکلی برای ال سی دی گوشیت پیش نیومده باشه
این هارد ریست کلا چی کار میکنه؟ اطلاعات کانتکت و setting و .... رو هم میپرونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)