تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 514 از 1759 اولاول ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

محلیه ،شهرستانم
    2-TP-LINK
    3-اصلا نمیره تو هیچ سایتی اینجا هم معجزه شده...
    تست گرفتی؟
    -------------------------
    ایول... من یک هفته پیش از نمایندگی البته فامیل پرسیدمasus wl-600g ‎ چنده گفت زیر ۱۰۰ بهت می فروشم. گفت وارد کننده ها خیلی کمتر میارن... یعنی این همه می کشن روش؟! خیلی ستمه.
    دم فامیلتون گرم ، شجره نامتون رو بگو شاید با هم فامیل شدیم ، به ما هم زیر قیمت بده.
    asus-wl600g مثل اين كه توليدش متوقف شده و asus كم كم اين مدل را داره بازنشست مي كنه.
    كلاً فرقش wl-am604g
    اينكه printserver ودوتا پورت usb براي اتصال printer
    واتصال هاردديسك براي filesharing درشبكه ولي متاسفانه asus download master نداره.
    دوتا آنتن داره يكي داخلي ويكي خارجي ولي wlam604g يك آنتن داره.
    طبق مشخصات مندرج در خود سايت asus برد داخلي حدود 25 متر برد فضاي باز 150 متر.
    ممنون از توضیحات ، یکی از خوبی های دیگه wl-600 هم Firmware جدیده (v.3) که واقعا زیبا طراحی شده و من تا بحال تو هیچ مدل دیگه ای ( تو این رنج و توانائی) مثلشو ندیدم.
    - توی وصل شدن اتومات ، خیلی راحت و عالی تنظیمات رو از ISP میگیره و خودش همه چیز رو تنظیم میکنه. تا بحال یکبار هم مشکلاتی رو که خیلی از دوستان مطرح کردن رو احساس نکردم. مثل نشستن پشت ماشین دنده اتومات و دستیه.

- مخصوصا همونطورکه تو عکس می بینین ، میشه به راحتی برای افرادی که به شبکه مودم وصل هستن سطح دسترسی و اهمیت تعیین کرد. ( تو اینجا سه تا لپ تاپ وصله)
    - همینطور وضعیت usb ها مشخصه (الآن printer خاموشه و فلش هم وصل نیست، وگرنه اطلاعات توی فلش رو بصورت نمودارهای درختی نشون میده)

2. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تست گرفتی؟

دم فامیلتون گرم ، شجره نامتون رو بگو شاید با هم فامیل شدیم ، به ما هم زیر قیمت بده.
    ممنون از توضیحات ، یکی از خوبی های دیگه wl-600 هم Firmware جدیده (v.3) که واقعا زیبا طراحی شده و من تا بحال تو هیچ مدل دیگه ای ( تو این رنج و توانائی) مثلشو ندیدم.
    - توی وصل شدن اتومات ، خیلی راحت و عالی تنظیمات رو از ISP میگیره و خودش همه چیز رو تنظیم میکنه. تا بحال یکبار هم مشکلاتی رو که خیلی از دوستان مطرح کردن رو احساس نکردم. مثل نشستن پشت ماشین دنده اتومات و دستیه.

- مخصوصا همونطورکه تو عکس می بینین ، میشه به راحتی برای افرادی که به شبکه مودم وصل هستن سطح دسترسی و اهمیت تعیین کرد. ( تو اینجا سه تا لپ تاپ وصله)
    - همینطور وضعیت usb ها مشخصه (الآن printer خاموشه و فلش هم وصل نیست، وگرنه اطلاعات توی فلش رو بصورت نمودارهای درختی نشون میده)

منم 2ماه پیش آپدیت کردم همین شکلیه خیلی باحاله

4. این کاربر از ramtin_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    من الان دو هفته است مشکل زیر را دارم:
    خط من رانژه شده و به مسئول مخابرات منطقمون هم تماس گرفتم چک کرد و گفت رانژه شده اما چراغ status مودم روشن نمی شود(Asus am602)!حتی سرخط هم تست کردم با یک مودم دیگر هم تست کردم اما چراغ روشن نشد!مخابرات می گوید از شرکت ISP است!!
    با شرکت ISP که تماس می گیرم می گوید ما پیگیر رفع مشکل شما هستیم!ابتدا کارشناسان ما رفتن خود مخابرات و چک کردن که خط رانژه شده باشد و .... 2 هفته است من را کاشتن!!
    سوال من این است که الان مشکل از کجاست؟از ISP یا خط یا مخابرات؟
    ممکن است کارشناسان شرکت بیان و تنظیمات مودم را انجام دهند و آیدی پسوردو تعریف کنند و اینترنت وصل شود؟یا حتماً اول باید اون چراغ ADSL روشن شود بعد این کارها انجام شود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    من الان دو هفته است مشکل زیر را دارم:
    خط من رانژه شده و به مسئول مخابرات منطقمون هم تماس گرفتم چک کرد و گفت رانژه شده اما چراغ status مودم روشن نمی شود(Asus am602)!حتی سرخط هم تست کردم با یک مودم دیگر هم تست کردم اما چراغ روشن نشد!مخابرات می گوید از شرکت ISP است!!
    با شرکت ISP که تماس می گیرم می گوید ما پیگیر رفع مشکل شما هستیم!ابتدا کارشناسان ما رفتن خود مخابرات و چک کردن که خط رانژه شده باشد و .... 2 هفته است من را کاشتن!!
    سوال من این است که الان مشکل از کجاست؟از ISP یا خط یا مخابرات؟
    ممکن است کارشناسان شرکت بیان و تنظیمات مودم را انجام دهند و آیدی پسوردو تعریف کنند و اینترنت وصل شود؟یا حتماً اول باید اون چراغ ADSL روشن شود بعد این کارها انجام شود؟
    وقتی یه ISP می خواد یه منطقه رو تحت پوشش adsl خودش قرار بده ، تو مرکز مخابرات اون محله یک سری تجهیزات کار میذاره. وقتی شما باهاشون قرارداد میبندی ، بعد از طی مراحل بین ISP و مرکز ، سیم های خط شما رو تو مخابرات وصل میکنن به تجهیزات اون ISP . عملا مخابرات کار دیگه ای انجام نمیده. اگه میگه رانژه شده ، خوب شده حتماً!!!
    خودشون مگه واسه راه اندازی نیومدن؟ پول راه اندازی زو گرفتن؟

7. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها از نظری که نسبت به مودما دادین ممنون .
    راستش من اصفهانم واینجا متاسفانه چون 5شنبه بود فقط 604 و602 گیر اوردم ولی راستش از 500 و 700 بیشتر خوشم اومده تا 600 اگه گیر بیاد از اصفهان کسی مدل 500 و700 سراغ نداره ؟
    ممنون

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

باز نشد اما این رو بزارم نگاه کنید از 30اومد به این ختم شد بعدش هم که دیگه 0.0شد:

میانگینی هم که گرفته چون از 30اومده به 5 14زده ها وگرنه موقعه ی 0اونم میشه 0:

محتوای مخفی: این 
    Last edited by ardavan_2008; 12-11-2009 at 17:35.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی برای اپدیت 604 کدوم گزینشو باید بگیرم واسه اپدیت
    1- frimware
    2- others
    3- manual
    در ضمن از کدوم کشور از چین یا جهانی یا یه دونم داره جهانیDLM اصلا اینا باهم فرقیم دارن.
    ممنون
    Last edited by mohsen_mn80; 12-11-2009 at 17:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

بچه ها از نظری که نسبت به مودما دادین ممنون .
    راستش من اصفهانم واینجا متاسفانه چون 5شنبه بود فقط 604 و602 گیر اوردم ولی راستش از 500 و 700 بیشتر خوشم اومده تا 600 اگه گیر بیاد از اصفهان کسی مدل 500 و700 سراغ نداره ؟
    ممنون
    متاسفانه WL-500g و WL-700g مودم ندارن و فقط Router هستن و در سایت Asus هم در قسمت ADSL در کنار wl-600g نیومده و در زیر شاخه Router اومده. تو عکس زیر هم مشخصه که نیاز به یک مودم adsl داره.

-------------------------------------------------------------

باز نشد اما این رو بزارم نگاه کنید از 30اومد به این ختم شد بعدش هم که دیگه 0.0شد:

میانگینی هم که گرفته چون از 30اومده به 5 14زده ها وگرنه موقعه ی 0اونم میشه 0:

محتوای مخفی: این 

تو FlashGet برو تو Option قسمت Connection . ببین قسمتی که تو عکس نشون دادم عدد 0 باشه (حالت Umlimit ).تا سرعت رو محدود نکنه.

اگه نشد من تنها (وبهترینراه رو) ریختن 2 باره ویندوز میدونم.

------------------------------------------------------------------------

راستی برای اپدیت 604 کدوم گزینشو باید بگیرم واسه اپدیت
    1- frimware
    2- others
    3- manual
    در ضمن از کدوم کشور از چین یا جهانی یا یه دونم داره جهانیDLM اصلا اینا باهم فرقیم دارن.
    ممنون
    - باید بری تو گزینه اول (Firmware) ، و از ورژن ها هم مهم تاریخه که معمولا اولین تو جدول هست.
    - همونطور که بالای جدول توضیح داده Global(DLM) , Global, China هیچ فرقی ندارن و اینها فقط سه تا سرور هستن که فایل مورد نظر تو هر سه تا موجوده و کاملا شبیه هم.

Last edited by a6l3i; 12-11-2009 at 19:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی در اصل 500 و 700 یه سویچ هستن که قبلیت وایرلس داره

13. این کاربر از mohsen_mn80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میگم موقع اپدیت یه خطا گرفت که اینه مشکل چیه
    Fatal error during image uploading

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •