سلام آقا رضا
فعلا که وضعیت خوبه ، پینگ زیر 200 با سرورهای اروپایی خوبه و ازوضعیت وبگردی هم کاملا راضیم
شما اگه مشکل وبگردی دارید علاوه بر پینگ که معمولا برای شما بالاست،پهنای باند هم تاثیر داره که فک نکنم با 128کیلوبیت بتونید راحت وبگردی بکنید
سلام آقا رضا
فعلا که وضعیت خوبه ، پینگ زیر 200 با سرورهای اروپایی خوبه و ازوضعیت وبگردی هم کاملا راضیم
شما اگه مشکل وبگردی دارید علاوه بر پینگ که معمولا برای شما بالاست،پهنای باند هم تاثیر داره که فک نکنم با 128کیلوبیت بتونید راحت وبگردی بکنید
بله همینطوره . الان این صفحه از فروم رو که باز کردم حساب کردم درست 15 ثانیه طول کشید تا باز بشه . وبگردی با این سرعت صبر ایوب میخواد. من که هر پیجی رو که بخوام باز کنم قبلا لینکش رو اماده تو یه پوشه ای در بوکمارک کروم سیو میکنم . هر وقت خواستم پیج هارو دانلود کنم میرم سر وقت اون پوشه حاوی لینکها و رویش یه کلیک راست و همشون رو باهم باز میکنم و حدود 10 دقیقه میکشه تا پیجها ( مثلا شش هفت تا لینک ) دانلود بشهتازه بهشون که مراجعه میکنم میبینم دو سه صفحه اصلا توشون هیچ چی نیست بقیشون هم یا جای عکسها خالیه یا فرمت صفحه در اثر سرعت زیاد بهم خورده و باید از چب به راست صفحه رو بخونی
مرحله دوم روی هر پیج یه رفرش باید انجام بدی اونهم هیچ تضمینی نداره که اونجاهایی از صفحه که ناقص دانلود شده این دفعه درست بشه یهو دیدی اون قسمتهایی از پیج که قبلا بود در اثر رفرش پرید (یعنی نباید رفرش میکردم باید به همون صفحه ناقص بسنده میکردم ) دیروز یک اتفاق جالبی برام افتاد یه پیجی رو باز کردم بر حسب عادت با اینکه صفحه داشت قاماس قاماس لود میشد یهو اون بالا رفرش عزیز رو زدم اقا هر کاری کردم دیگه اون پیج بالا نیومد و در قعر تاریخ به گمشدگان مثلث برمودا پیوست .
![]()
هم پینگ رفته بالا هم سرعت اومده پایین اینم شد اینترنت ؟![]()
من مشکل پینگ ندارم ولی سرعت دانلود از سرورهای خارجی یک دهم سرورهای داخلیه !!!
![]()
خیلی تست جالبی بود دستت درد نکنه . همین الان داشتم یه خبری راجع به ارائه اینترنت پرسرعت تر که گفته میشه 10 برابر سرعت 3g هست رو میخوندم . گفتم حیفه شما هم این مطلب رو بخونید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته امروز سرعت سرورهای خارجی رو خیلی پایین آوردن یا بهتر بگیم؛ پکت ها با دقت بیشتری بررسی میشن
پس واسه همینه که پکت لاست زیاد شده ؟؟؟
من تا دیروز با سرور آلمان پینگ 170 میگرفتم،امروز شد 210-200 با 40% پکت لاست
به احتمال زیاد
وقتی عمق بررسی زیادتر بشه طبیعتا زمان بیشتری هم نیاز میشه و گاها این پردازشها در حدی تاخیر ایجاد میکنن که گپ پیش میاد و پکت از بین میره
دیروز برای من حداقل 50% پکت لاست ایجاد میشد
فعلا که وضعیت عالیه
![]()
پینگ واسه شما 134
این پینگ من از مخابرات خوزستان
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)