مرسی بهرام جان . پس من از همون تورنت ها استفاده می کنم![]()
مرسی بهرام جان . پس من از همون تورنت ها استفاده می کنم![]()
آقایون خلبانا
سلام
کسی آدرس لینک مستقیم برای دانلود Microsoft Flight Simulator Acceleration PACK رو نداره؟
یا نمیدونید از کجا باید خرید، چون من Microsoft Flight Simulator Deluxe Version رو که دو تا دی وی دی هست رو دارم، امروز هم که تو ولیعصر قیمت کردم یک پک پنج دی وی دی رو میگفت 16 هزار تومن...!
اگه لینک دانلود میشناسید لطف کنید، خیلی ممنون
عزیزم...
اولا من از بچگی از تلفن بدم میومد...!! نمیدونم چرا..!!
دوما من فکر کنم شما اصلا set up اشتباهی دانلود کردی...اونی که شما دانلود کردی یک update برای هواپیماهای PMDG هست...
من که PMDG MD-11 رو دانلود کردم حدود 155 مگ حجمش بود... برای شما چقدر هست...؟؟ البته extract شده رو منظورم هست.. نه ZIP شده...
لینکی که من استفاده کردم و از امضای یکی از بچه های همین تاپیک پیدا کردم اینجاست:
درسته که ف ی ل ت ر هست ولی با ا و ل ت ر ا میتونی بازش کنی و دانلود کنی... ترجیحا با مرورگر اپرا دانلود کن که خودش resume داره..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
اون نسخه نوین پندار هست که چیز خوبی نیست....
نرم افزار های جانبی مثل FSP هم روش نصب نمیشه... هرگز اون نسخه رو نخر...
من خریدم پشیمون شدم... اون موقع 14 تومن بود
Last edited by robert; 14-05-2011 at 20:31.
سلام من از امروز به بعد می خوام عضو فعال انجمن بشم تجربه زیادی هم طوی سیمولاتور دارم فیلمهای پروازی زیادی هم از خودم دارم دوست دارم دوستای خوبی برای هم بشیم من رضا هستم 21 ساله از استان بوشهر ، بندردیلم .
آقا یه درخواست داشتم من این تورنت Boeing 747-8i/F
رو میخواستم . لطفا
خوش اومدی دوست عزیز ، من زیاد اومدم اونطرفا ، البته گناوه کار داشتم ، خودتم می دونی واسه چی میومدم
به دیده منت ، پایدار باشی![]()
آقا یکی از دوستان لطف کرده بودند و آموزش کامل md_11 رو نوشتند ولی عکسهای آموزش نمیاد بالا اگه میشه یه لطف کنید آموزش این هواپیما رو بصورت پی دی اف دراختیار ما بگذارید . باتشکر فراوان
آقایون خلبانا
سلام
کسی آدرس لینک مستقیم برای دانلود Microsoft Flight Simulator Acceleration PACK رو نداره؟
اگه لینک دانلود میشناسید لطف کنید، خیلی ممنون
فکر نکنم مستقیم گیر بیاری باید برید تو کار تورنت
سلام دوستان
چند وقته دنبال هواپیمای فوکر 100 برای fsx هستم یا پیدا نمیکنم یا اگه باشه لینک دانلودش خرابه و پاک شده . بعضی سایتها هم که دارن پولی هستن و نمیتونم دانلود کنم .
کسی لینک سالم و رایگان از فوکر 100 برای fsx داره ؟
ممنون
سلام
برای دانلود کردن این بازی کدوم نسخه جدیدتر و بهتره ؟
این رو پیدا کردم چطوره ؟
Microsoft Flight Simulator X Deluxe PC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)