هم میتونید از برنامه هایی که این امکان رو برای شما ایجاد می کنن استفاده کنید
مثل FYME Yahoo Messenger
هم می تونید از کد هر شکلک استفاده کنید
لیست شکلک های مخفی :
هم میتونید از برنامه هایی که این امکان رو برای شما ایجاد می کنن استفاده کنید
مثل FYME Yahoo Messenger
هم می تونید از کد هر شکلک استفاده کنید
لیست شکلک های مخفی :
Last edited by moslem.b; 14-11-2008 at 17:35.
اصلا نمی تونم وارد ID بشم.هر ID که باشه.ولی با Pidgin می تونم وارد ID بشم.
مشکل از کجاست؟!!
چند وقتیه بعد از بستن بعضی برنامه ها نظیر مسنجر یاهو پیامی میاد مبنی بر اینکه فایل Flash.ocx لازم هست و پیدا نشد( همون بخشی که دنبال راهکار از اینترنت میگرده )
کاربرد این فایل چیه ؟
![]()
سلام
هروقت ميخوام يه متن يا ادرس رو از توي ياهو مسنجرم كپي كنم يه ارور به اين شكل ظاهر ميشه و فرقي هم نميكنه كه بله رو بزنم يا نه رو !
در هر صورت متن مورد نظر كپي نميشه.
چند بار هم ياهو رو پاك كردم ومجدد نصب كردم ولي فرقي نكرد.
لطفاًراهنمائيم كنيد.
نسخه فعلي ياهو من 9
لطفا كمك كنيد هركار ميكنم موقع باز كردن ياهومسنجر پيغامdont send ميده چيكار كنم،چند ورژن مختلف هم استفاده كردم ولي فايده نداشته
سلام. من چه طور می تونم با نصب ویندوز جدید، آرشیو یاهو مسنجر ام رو که قبلا در کامپیوترم بوده برگردونم. منظورم اینه که چه کاری کنم که با نصب ویندوز اولا آرشیوی که در پروگرام فایلز هست پاک نشه (فرضا مجبور باشم درایو مثلا سی رو فرمت کنم) و دوما اون آرشیوی رو که قبلا داشتم رو بازم هم بازیابی کنم. یه چیزی تو مایه های بک آپ داره؟
کاربردش که ما نمیدونیم ولی اگر میخوای درست شه تو گوگل سرچ کن دانلود کن بزار توس system 32
به احتمال زیاد خوب میشه.
سلام.
من نمی دونم چرا بعضی وقتا (اکثر وقتا!) نمی تونم Sign in کنم!!!!!!! همش ارور میده که یا یوزر و یا پس اشتباست. نمی دونم مشکل از چیه. این بعضی وقتا تا بعد از 5 نیم ساعت از کانکت شدنم رفع میشه. در ضمن چیکار کنم که آواتارم توی مسنجر عوض بشه، چون هر چیکار میکنم، همون عکس قبلی رو میزاره!!!!!!
با سلام خدمت دوستان محترم
يك سوال داشتم كه اگر دوستان منو راهنمائي كامل كنند ممنون ميشوم
تا چندي قبل از طريق ياهو مي تونستيم خيلي دقيق شخصي را جستجو كنيم با شرطهائي مانند اسم / فاميل / محل سكونت/ جنسيت/ سن / وضعيت تاهل / با عكس يا بي عكس و آنلاين يا افلاين بودن طرف.
الان ميشه چنين كاري رو كرد يا نه
البته با ياهو 360 فقط شرط سن و جنسيت رو داره كه كامل نيست لطفا منو راهنمائي كنيد ممنون
سلام دوستان
اگر محبت کنید زودتر جوابم را بدهید ممنونم فوریه
چطوری میتوانم عکس ارسالی از امیل دوستان حذف کنیم؟؟؟؟؟
باتشکر فراوان
منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)