چرا پوست منو کنده!! از چند سرویس دهنده و چند منطقه مختلف من امروز که کار کردم ماشاا... هر 3-4 دقیقه یک بار قطع میشه و بعد از 10-20 ثانیه وصل میشه!!!!![]()
چرا پوست منو کنده!! از چند سرویس دهنده و چند منطقه مختلف من امروز که کار کردم ماشاا... هر 3-4 دقیقه یک بار قطع میشه و بعد از 10-20 ثانیه وصل میشه!!!!![]()
سلام دوستان
در حال حاضر بهترین سرویس دهنده برای دانلود شبانه کدوم isp هستش؟
طرح بعثت مخابرات خوب بود که سرعتش رو آوردن پایین و مثل سابق نیست. چیزی حدود 40-50 KB
شاتل شبانه ساعت سه به بعد سرعت 250KB هست اما اگر بیشتر از 15GB دانلود رایگان شبانه در ماه داشته باشی، سرعت دانلود شبانه ات محدود میشه و زیر 10KB میاد.
پارس آنلاین اگه سرویس های 512Kb به بالا بگیری، سرعت دانلود شبانه اش بالای 50KB میشه، در غیر اینصورت بدرد نمی خوره.
صبانت هم که شب ها افتضاح هست
این مطالب تجربه شخصی نیست و فقط از خوندن تاپیک ISP های مختلف دستگیرم شد![]()
می بینم که طرح بعثتی ها هم مثل صبانت شده یعنی به معانی واقعی کلمه ......یدمان.به به به به
البته من شب ها تا 125 میره خط بعثتم.
شاتل که اصلا برای دانلود شبانه و کلا اصلا برای دانلود کردن! به درد نمیخوره چون بعد از چند روز که از دید خوشون! زیاد دانلود داشته باشی سرعت میشه 20 !!
نه بابا؟
عجب نامردهایی اند.![]()
دادا از شاتل هیچی نگو بدترین isp ایران هست یک 512 یک ساله ازشون گرفتم 11 گیگ دانلود شبانه داشتم
اینترنتم محدود کردن الان 8کیلوبایت دانلود دارم دارم دیونه میشم
فقط مال مردم میخورن دزدها
والا ما که از شاتل سرویس مثلا نامحدود!! داشتیم ( هنوزم تاریخش تموم نشده ) اگه چند روز زیاد دانلود کنی باز چند روزی همون روزانه ( توجه بفرمایید روزانه!) رو 20 و 10 و اینا محدود میکنن! و طبق صحبتهای دوستان ، با همین اکانت نامحدود!! مثلا اگه ماهی بیتشر از 15 گیگ دانلود کنی ، سرعتت رو محدود میکنند!!
بچه ها کسی جویا نشده که جریان محدود شدن طرح بعثت چیه؟؟و اینکه این همیشگی یا نه؟؟آخه روزانه من شده فیکس 1 مگ و شبانم کمتر از 1 مگ.
این سرعت اصلا به درد نمی خوره.زنگ هم می زنی میگن نه کسی محدود نشده...................دروغ به این بزرگی..............
من طرحم تموم شده الانم با موبایل پست می دم.لطفا اگر کسی از دوستان اطلاعات کاملتری از آخر عاقبت این طرح داره بیاد اینجا بگه ببینیم چیکا باید کرد!!!!!!!!!!!!!!!تمدید کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)