سلام.
من پسوردی که روی ویندوز گذشتم فقط موقع استندبای و هایبرنیت میاد و موقع بالا اومدن ویندوز خبری ازش نیست.
ممنون.
سلام.
من پسوردی که روی ویندوز گذشتم فقط موقع استندبای و هایبرنیت میاد و موقع بالا اومدن ویندوز خبری ازش نیست.
ممنون.
سلام
من ویندوز Xp سرویس پک 3 را نصب کردم. من یک مشکلی پیدا کردم. اونم این هست که در قسمت Propertis ویندوز و در قسمت در سربرگ Desktop در پایین این پنجره قسمت Cusomize Desktop وقتی وارد این قسمت میشویم در قسمت بالا چند گزینه دارد مثل My Computer , My Documents که با تیک دار کردنشون این گزینه ها روی دسکتاپ میاند.
حالا قبلا در سرویس پک 2 گزینه Internet Explorer هم بود که با تیک دار کردنش اون هم میومد روی دسکتاپ ولی حالا این گزینه نیست ومن مجبروم اون و به صورت شرتکات بیارمش روی دسکتاپ. حالا سوالم اینجا هست که میشه کاری کرد که Internet Explorer هم مثل My Computer جزو گزینه های اصلی دسکتاپ بشه. و بعنوان آیکن اصلی بیاد روی دسکتاپ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک Notepad باز کن و تمام این ها رو توی اون کپی کن :
حالا ذخیرش کن توی Desktop با این نام : Ie.regکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل رو اجرا کن و گزینه ی Yes رو بزن. اگر همون لحظه ظاهر نشد، یک بار دسکتاپ رو Refresh کن. اگر نیومد، سیستم رو Restart کن.
با تشکر فراوان از زحمتی که کشیدید من ویندوزم اورجینال هست ولی برنامه office روی سیستمم اورجینال نیست به اون گیر میده با شرمندگی اگه براتون مقدوره راهنمایی کنین
به کنترل پنل برید و وارد user accounts بشید و قسمت change the way users log on or off رو بررسی کنید گزینه ی اول انتخاب شده باشه
اگه با این گزینه ها ردیف نشد دیگه کار من نیستاساتید میان راهنماییتون میکنن
موفق باشید
سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم من دیروز خواستم ویندوز عوض کنم ولی بعد از رستارت شدن ویندوز (بعد از انتخاب درایو و فرمت اون ) موقعی که ویندوز میخاد بالا بیاد این ارورو میده error loading operating system لطفا کمک کنید .هیچ ویندوزی هم رو کامپیوتر نصب نیست![]()
منظورتون رو كامل متوجه نشدم!
يعني اينكه شما ويندوز رو پاك كردين از روي هارد، فقط بعد از اينكه ميخواين درايو محل نصب ويندوز رو انتخاب كنين اون پيغام رو ميده، يا ويندوز رو نصب كردين و موقع استفاده ازش پيغام رو ميده؟؟!!!
ببخشید . مشکل حل شد البته تمام درایو ها هم فرمت و بدبخت شدم ولی در هر حال درست شد ممنون![]()
ببخشید من الان دو تا ویندوز ایکس پی روی هاردم نصب دارم یکی روی درایو c و یکی هم روی درایو e که به صورت پریماری نصب شدن هر دو
4 تا درایو هم دارم منتها می خوام در محیط ویندوز درایو c پوشه های ویندوز و پروگرم فایل ویندوز درایو e رو پاک کنم منتها ارور میده چطور اینکارو بکنم؟چون نمی خوام کلا درایو e رو فرمت کنم چون یه سری از فایل هام هم جز فایل های ویندوز اونجاست.
چه اروري ميده دوست عزيز؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)