تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 800 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من پسوردی که روی ویندوز گذشتم فقط موقع استندبای و هایبرنیت میاد و موقع بالا اومدن ویندوز خبری ازش نیست.

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من ویندوز Xp سرویس پک 3 را نصب کردم. من یک مشکلی پیدا کردم. اونم این هست که در قسمت Propertis ویندوز و در قسمت در سربرگ Desktop در پایین این پنجره قسمت Cusomize Desktop وقتی وارد این قسمت میشویم در قسمت بالا چند گزینه دارد مثل My Computer , My Documents که با تیک دار کردنشون این گزینه ها روی دسکتاپ میاند.

حالا قبلا در سرویس پک 2 گزینه Internet Explorer هم بود که با تیک دار کردنش اون هم میومد روی دسکتاپ ولی حالا این گزینه نیست ومن مجبروم اون و به صورت شرتکات بیارمش روی دسکتاپ. حالا سوالم اینجا هست که میشه کاری کرد که Internet Explorer هم مثل My Computer جزو گزینه های اصلی دسکتاپ بشه. و بعنوان آیکن اصلی بیاد روی دسکتاپ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام

من ویندوز Xp سرویس پک 3 را نصب کردم. من یک مشکلی پیدا کردم. اونم این هست که در قسمت Propertis ویندوز و در قسمت در سربرگ Desktop در پایین این پنجره قسمت Cusomize Desktop وقتی وارد این قسمت میشویم در قسمت بالا چند گزینه دارد مثل My Computer , My Documents که با تیک دار کردنشون این گزینه ها روی دسکتاپ میاند.

حالا قبلا در سرویس پک 2 گزینه Internet Explorer هم بود که با تیک دار کردنش اون هم میومد روی دسکتاپ ولی حالا این گزینه نیست ومن مجبروم اون و به صورت شرتکات بیارمش روی دسکتاپ. حالا سوالم اینجا هست که میشه کاری کرد که Internet Explorer هم مثل My Computer جزو گزینه های اصلی دسکتاپ بشه. و بعنوان آیکن اصلی بیاد روی دسکتاپ؟

کد:
    یک Notepad باز کن و تمام این ها رو توی اون کپی کن :

کد:
    حالا ذخیرش کن توی Desktop با این نام : Ie.reg
    فایل رو اجرا کن و گزینه ی Yes رو بزن. اگر همون لحظه ظاهر نشد، یک بار دسکتاپ رو Refresh کن. اگر نیومد، سیستم رو Restart کن.

4. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببينيد اينايي كه دوست عزيزم sharifdorsa معرفي كردن به كارتون مياد!

کد:
    کد:
    با تشکر فراوان از زحمتی که کشیدید من ویندوزم اورجینال هست ولی برنامه office روی سیستمم اورجینال نیست به اون گیر میده با شرمندگی اگه براتون مقدوره راهنمایی کنین

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

سلام.

من پسوردی که روی ویندوز گذشتم فقط موقع استندبای و هایبرنیت میاد و موقع بالا اومدن ویندوز خبری ازش نیست.

ممنون.
    به کنترل پنل برید و وارد user accounts بشید و قسمت change the way users log on or off رو بررسی کنید گزینه ی اول انتخاب شده باشه

اگه با این گزینه ها ردیف نشد دیگه کار من نیست  اساتید میان راهنماییتون میکنن
    موفق باشید

7. این کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم من دیروز خواستم ویندوز عوض کنم ولی بعد از رستارت شدن ویندوز (بعد از انتخاب درایو و فرمت اون ) موقعی که ویندوز میخاد بالا بیاد این ارورو میده error loading operating system لطفا کمک کنید .هیچ ویندوزی هم رو کامپیوتر نصب نیست

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم من دیروز خواستم ویندوز عوض کنم ولی بعد از رستارت شدن ویندوز (بعد از انتخاب درایو و فرمت اون ) موقعی که ویندوز میخاد بالا بیاد این ارورو میده error loading operating system لطفا کمک کنید .هیچ ویندوزی هم رو کامپیوتر نصب نیست
    منظورتون رو كامل متوجه نشدم!
    يعني اينكه شما ويندوز رو پاك كردين از روي هارد، فقط بعد از اينكه ميخواين درايو محل نصب ويندوز رو انتخاب كنين اون پيغام رو ميده، يا ويندوز رو نصب كردين و موقع استفاده ازش پيغام رو ميده؟؟!!!

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

منظورتون رو كامل متوجه نشدم!
    يعني اينكه شما ويندوز رو پاك كردين از روي هارد، فقط بعد از اينكه ميخواين درايو محل نصب ويندوز رو انتخاب كنين اون پيغام رو ميده، يا ويندوز رو نصب كردين و موقع استفاده ازش پيغام رو ميده؟؟!!!
    ببخشید . مشکل حل شد البته تمام درایو ها هم فرمت و بدبخت شدم ولی در هر حال درست شد ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ببخشید من الان دو تا ویندوز ایکس پی روی هاردم نصب دارم یکی روی درایو c و یکی هم روی درایو e که به صورت پریماری نصب شدن هر دو
    4 تا درایو هم دارم منتها می خوام در محیط ویندوز درایو c پوشه های ویندوز و پروگرم فایل ویندوز درایو e رو پاک کنم منتها ارور میده چطور اینکارو بکنم؟چون نمی خوام کلا درایو e رو فرمت کنم چون یه سری از فایل هام هم جز فایل های ویندوز اونجاست.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

ببخشید من الان دو تا ویندوز ایکس پی روی هاردم نصب دارم یکی روی درایو c و یکی هم روی درایو e که به صورت پریماری نصب شدن هر دو
    4 تا درایو هم دارم منتها می خوام در محیط ویندوز درایو c پوشه های ویندوز و پروگرم فایل ویندوز درایو e رو پاک کنم منتها ارور میده چطور اینکارو بکنم؟چون نمی خوام کلا درایو e رو فرمت کنم چون یه سری از فایل هام هم جز فایل های ویندوز اونجاست.
    چه اروري ميده دوست عزيز؟

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •