تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 514 از 2014 اولاول ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارشي از هفته دوم ليگ برتر فوتبال ايران
    سايت AFC: پرسپوليس با درخشش باقري پاس را شكست داد
    خبرگزاري فارس: سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: تيم فوتبال پرسپوليس با درخشش كاپيتان خود، پاس همدان را در هفته دوم ليگ برتر شكست داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، بازي هاي هفته دوم ليگ برتر ايران روز گذشته در حالي انجام شد كه سايپا و سپاهان بدليل داشتن 3 بازيكن در تيم ملي به ميدان نرفتند.
    اگرچه تيم هاي ديگري نيز ملي پوشان خود را به همراه نداشتند؛ اما پرسپوليس كه تماشاگرانش را هم بدليل جريمه باقي مانده از فصل قبل از دست داده بود موفق شد با نتيجه 3 بر يك پاس همدان را در آزادي شكست دهد.
    در دقيقه 13 غفوري گل اول پاس را به ثمر رساند؛ اما نيكبخت واحدي دقيقه 35 روي يك سانتر دروازه پاس را باز كرد تا نيمه اول با تساوي به پايان برسد.
    در اين نيمه پرسپوليس ميثاق معمارزاده، دروازه بان خود را به دليل مصدوميت از دست داد و حقيقي جايگزين او شد؛ اما برتري قرمز ها بر ميدان فشار كمتري را متوجه دروازه بان جوان كرد.
    با اخراج عمرا‌ن‌زاده در دقيقه 64 و ده نفره شدن پاس حتي از ضدحملات شاگردان بگوويچ هم كاسته شد تا اينكه در دقيقه 74 كريم باقري از پشت محوطه جريمه توپ را وارد دروازه پاس همدان كرد. او دقيقه 90 نيز روي سانتر نيكبخت براي بار سوم و اين بار با ضربه سر دروازه پاس را باز كرد.
    قطبي بعد از درخشش كريم باقري دراين بازي گفت : " فكر مي‌كنم كريم باقري خصوصيات بزرگي دارد، او با تفكر حرفه‌اي و روحيه قهرماني‌اش هميشه توانسته با بهترين كيفيت در خدمت فوتبال كشورش باشد. من هميشه گفتم كه باقري دقيقه به دقيقه فوتبال بهتري بازي مي‌كند كه شما در اين بازي شاهد درخشش پررنگ او بوديد."
    مربي پرسپوليس ادامه داد: "من باقري را از سال 1997 كه تيم ملي براي حضور در جام جهاني مي‌جنگيد مي‌شناختم و احساس مي‌كردم او بهترين ضربات را در لحظات آخر مي‌زند و تمام شوت‌هايش بوي گل مي‌دهد. مطمئن هستم بازيكنان ديگر ايراني نيز اگر زندگي خوب و سالمي داشته باشند و با تفكرات سالم زندگي كنند مي‌توانند مثل باقري بدرخشند."
    در اين هفته صدرنشين هفته اول ليگ برتر نيز با باخت مقابل پگاه به سرنوشت فصل قبل دچار شد. تيم استقلا‌ل فصل قبل هم در هفته اول به پيروزي رسيد اما هفته دوم در انزلي مقابل ملوان شكست خورد.
    قلعه نويي براي اين بازي عليزاده، برهاني و اكبرپور را در خط حمله به كار گرفت تا در همان آغاز بازي كار را تمام كند؛ اما در نهايت اين آدريانو آلوز بود كه از روي سر تقي‌پور گل سه امتيازي اين بازي را در دقيقه 74 زد و پگاه يك بر صفر برنده شد.
    نتايج هفته دوم:
    پرسپوليس تهران 3 - پاس همدان 1
    پگاه گيلان يك - استقلال تهران صفر
    ابومسلم مشهد يك - صبا باتري قم صفر
    برق شيراز 2 - ملوان بندرانزلي صفر
    صنعت مس كرمان 4 - استقلال اهواز صفر
    راه آهن تهران صفر - مقاومت سپاسي شيراز صفر
    ذوب آهن اصفهان 2 - پيكان قزوين يك

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

باشگاه پرسپوليس خبر داد:
    ثبت قرارداد آتسو با پرسپوليس بعد از بازي با ذوب‌آهن
    خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران از ثبت قرارداد مدافع غنايي اين تيم پس از ديدار چهارم در ليگ برتر خبر دادند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه پرسپوليس پس از رايزني با هيئت فوتبال استان تهران مي تواند قرارداد فرانك آتسو را پس از بازي مقابل ذوب آهن ثبت كنند.
    اين بازي از هفته چهارم ليگ برتر در تهران برگزار مي شود.
    مجيد فرخزادي سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس ضمن تائيد خبر فوق به خبرنگار فارس گفت: ابتدا قرار بود در هفته سوم قرارداد رسمي آتسو ثبت شود؛ اما پس از رايزني‌ها اعلام شد كه بعد از بازي با ذوب آهن مي توانيم قرارداد وي را ثبت كنيم.

داره خودمونی میشه p + P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

ميداوودي: انتقالم به پرسپوليس يا استقلال بستگي به شرايط تيمم دارد

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي همراهي يكي از نماينده هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا همه چيز به شرايط استقلال اهواز در ليگ برتر بستگي دارد.

ميلاد ميداوودي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: خوشبختانه همه بازيكنان در شرايط مطلوبي قرار دارند و براي ديدار با تيم ملي قطر آماده هستيم، اگر چه فكر نمي كنم آنها با تيم اصلي برابر ايران بازي كنند.
    وي ادامه داد: به هر حال در دور ه گذشته تيم ملي ايران قهرمان مسابقات غرب آسيا شد بنابراين حريفان با اين شناخت و با انگيزه بالا برابر ما حاضر مي شوند. شناخت زيادي از تيم ملي قطر نداريم؛ ‌اما اميدوارم قهرماني دوره گذشته را تكرار كنيم.
    مهاجم تيم فوتبال استقلال اهواز خاطر نشان كرد: ايران هميشه يكي از بهترين تيم هاي آسيا بوده و هست، به همين دليل حتي تيم ملي قطر با ستاره هاي خارجي خود نيز برابر ايران انگيزه زيادي دارد و منطقي است كه آنها براي هنرنمايي برابر ما حاضر شوند.
    ميداودي درباره مسابقات مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 و اولين ديدار در عربستان گفت: عربستان از تيم هاي قدرتمند آسيا است؛ ولي شرايط براي ما در اردو مناسب است. با اضافه شدن لژيونرها به قدرت تيم ملي نيز افزوده خواهد شد و اميدوارم با برنامه ريزي مطلوب بتوانيم با آمادگي كامل راهي عربستان شويم و در اولين گام 3 امتياز مسابقه را به دست آوريم.
    وي درباره موقعيت تيم باشگاهي خود تاكيد كرد: متاسفانه در دومين مسابقه از ليگ برتر برابر مس كرمان شكست خورديم؛ ‌اما هنوز مربي نداريم، البته در آغاز فصل قرار داريم و با حضور يك سرمربي شرايط استقلال اهواز تغيير خواهد كرد. با حضور اكبر ميثاقيان بار ديگر به موقعيت و جايگاه اصلي برمي گرديم.
    ميداوودي درباره شايعه انتقالش به يكي از تيم هاي پرسپوليس يا استقلال تهران خاطر نشان كرد: مسئولان باشگاه استقلال اهواز اعلام كرده اند شرايط قراردادم طوري است كه مي توانم در صورت تمايل و داشتن پيشنهاد از تيم هاي داخلي كه در ليگ قهرمانان آسيا حاضر هستند، مي توانيم با آنها بپيوندم.اگر به من اختيار داده اند كه اين زمينه با دريافت يك پيشنهاد از يك تيم ايراني كه در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد، منتقل شوم.
    وي ادامه داد: بايد شرايط باشگاه استقلال اهواز را ارزيابي كنم. اگر موقعيت تيم خوب باشد اين امكان وجود دارد كه در ليگ قهرمانان آسيا يك تيم ايراني را همراهي كنم.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض خبر فوری : میثاق معمارزاده هم رباط صلیبی پاره كرده است!

خبرگزاری پرسپولیس : گویا پاره کردن رباط صلیبی تبدیل به یک اپیدمی و شاید هم مد در فوتبال ایران شده است.
    گرچه که میثاق را در پایان بازی بر روی برانکارد و همچنین با عصا دیدیم اما شاید هیچ کسی فکرش را نمی کرد که میثاق رباط پاره کرده است.
    به گزارش خبرگزاری پرسپولیس...در حالیکه میثاق معمارزاده با تلاشهای فراوان در تمرینات پیش فصل آمادگی خود را به کادر فنی پرسپولیس تحمیل کرد تا به مرد شماره یک دروازه قهرمان دوره پیشین لیگ برتر تبدیل شود ، تو گویی که کسی او را چشم کرده بود که ناگهان در اواسط نیمه اول دیدار پرسپولیس در برابر پاس همدان آه از نهادش در ورزشگاه ساکت و خالی از تماشاگر آزادی بلند شد تا با مصدومیت او ثابت شود که به نظر می رسد ویروسی بدخیم برای گسترش اپیدمی پاره کردن رباطهای صلیبی ستارگان فوتبال ایران از جمله معمارزاده میثاق بسته است!
    توجه :صحت و سقم خبر بر ما نیز پوشیده است ... در صورت دریافت اخبار جدید از این پدیده فوتبال کشور حتما آن را در اختیار شما خواهیم گذاشت !! - از هواداران گرامی تقاضا داریم جهت سلامتی میثاق عزیز برای ایشان دعا کنند.
    دریافت صحنه ی خطای حنیف عمران زاده بروی معمارزاده !!

درست دقایقی پیش(تقریبا حدود ساعت ۲۲ یکشنبه شب) بود که برای چندمین بار طی روز اخیر با میثاق همکلام شدیم تا از آخرین وضعیت پای مصدومش بشنویم.آخر قرار بر این بود که دکتر زرینه تا ساعت ۲۲ یکشنبه شب نتیجه Mri از پای او را از یکی از کلینیک های تهران بگیرد و خبرش را به گوش میثاق معمارزاده برساند.
    در طی این ساعات انتظار نسبت به اعلام نتیجه استرس به بالاترین حد خود رسیده بود....اما در نهایت آنچه که معمارزاده از آن می ترسید بر سرش آمد.
    معمارزاده که قرار بود در صورت اعلام خبر خوش در رابطه با عدم وخامت مصدومتش ، به دعوت نگارنده این سطور جهت شرکت در برنامه صبح آمد شبکه سه به استودیو فضای باز تکتای صدا و سیما بیاید،بعد از شنیدن خبر شذت این مصدومیت هر چه انگیزه برای حضور در لیگ و همچنین برنامه زنده فردای صبح آمد داشت را برباد رفته دید!
    به گفته معمارزاده دکتر زرینه به وی اعلام کرده است که نتایج Mri حکایت از پارگی رباط وی دارد.
    معمارزاده که بغضش گرفته بود در ادامه با ناراحتی ادامه داد: امیدوارم برای من حکایت (( پهلوان زنده را عشق است )) تحقق پیدا نکند و هواداران من را فراموش نکنند...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه در تایید خبر قبلی

در پي مصدوميت در ديدار برابر پاس
    رباط صليبي معمارزاده پاره شده است
    خبرگزاري فارس: مشخص شد كه رباط صليبي ميثاق معمارزاده دچار پارگي شديد شده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ميثاق معمارزاده كه به دليل برخورد شديد با مدافع تيم فوتبال پاس همدان دچار مصدوميت شديدي از ناحيه زانوي پاي چپ شد، روز گذشته از زانوي خود عكس ام آر آي گرفت.
    وي پس از گرفتن اين عكس، متوجه شد كه رباط صليبي زانوي پاي چپش دچار پارگي شده است. وي اين عكس را به چند متخصص ديگر نشان داده و از مصدوميت خود باخبر مطمئن شده است.
    افشين پيرواني عنوان كرد: يكي از دروازه‌بانان خوبمان را مثل خليلي كه يك مهاجم اثرگذار بود، از دست داديم. اين خبر براي ما خيلي بد است و حتما پرسپوليس ضرر خواهد كرد.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

همینه وقتی یه تیم بخواد بد شانسی بیاره همین میشه حالا این استقلالی های خوش شانس به قطبی میگن شانس داری

اگه نباشه جاش خالی می مونه آذرخش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این میگن بدشانسی محض..
    حالا مگه میشه با دو تا دروازه بان که یکیشونم نیمچه مصدومه لیگ رو درست و حسابی ادامه داد!
    دیگه دروازه بان درست و حسابی هم نمونده که بخوایم بگیریم.
    راستی چرا بازیکنا تو ایران اینقدر رباط صلیبی پاره میکنن!!؟

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فرصت 10 روزه پرسپوليس براي پرداخت طلب عليزاده!!!!!

خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به باشگاه پرسپوليس براي پرداخت طلب مهاجم استقلال فرصتي 10 روزه داده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي عليزاده با گذشت 2 سال از جدايي از پرسپوليس، هنوز موفق به دريافت طلب خود از اين باشگاه نشده است.
    اين مهاجم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي دريافت طلبم هر كاري لازم بود انجام داده ام. كميته انضباطي و شوراي استيناف به سود من راي دادند؛ اما هنوز طلبم را دريافت نكرده ام.
    وي افزود: آخرين بار كميته انضباطي فرصتي 10 روزه به پرسپوليس براي پرداخت طلبم داد؛ ولي شاه حسيني رئيس كميته انضباطي در روز دهم از فدراسيون رفت.
    عليزاده تاكيد كرد: رئيس جديد كميته انضباطي نيز مهلتي 10 روزه به اين باشگاه داده است و روز 30 مرداد فرصت باشگاه پرسپوليس براي تسويه حساب با من تمام خواهد شد.

يا حق (:
    اینم واسه ما ادم شد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم واسه ما ادم شد
    حالا آدم و این حرفا رو بی خیال
    یه زمانی تو پرسپولیس بوده قرارداد بسته حالا پولشو میخواد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبي: هرگز قصد بي‌احترامي به دايي را ندارم

خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي در گفت و گو یی در خصوص تعطيلي 2 روزه تمرينات اظهار داشت: بازيكنان به طور مداوم تمرين كرده و پس از انجام 2 بازي خسته شدند. به همين دليل تمرينات را تعطيل كرديم تا براي بازي با ملوان به فرم ايده آل بازگردند.
    وي در مورد انتقادهاي مطرح شده نسبت به سفر وي به امارات و بحث پروازي بودن خود گفت: از روز اول گفتم و باز هم اعلام مي‌كنم كه پروازي نيستم و دوست ندارم اين لقب را به من بدهند. تعطيلات دو روزه هم به خاطر تيم بود نه شخص خودم.
    قطبي در مورد انتقادهاي خود از علي دايي و بازتاب آن تصريح كرد: هدف من دلسوزي براي فوتبال ايران، ليگ برتر و كيفيت تيم‌ها است و به هيچ عنوان قصد بي‌احترامي به دايي را ندارم. اميدوارم هيچكس از درددل‌هاي من ناراحت نشده باشد، چون واقعا حرف‌هاي دلم را گفتم.
    وي افزود: آمادگي هرگونه كمك و مشاوره به دايي را دارم، چون خون ايراني در رگ هاي من جاري است و دوست دارم ايران در آسيا هميشه حرف اول را بزند و با رفتن به جام جهاني من و هزاران هوادار خوشحال شوند.
    قطبي تاكيد كرد: مسابقات غرب آسيا حساسيت خودش را دارد و هرگز اين مسابقات را زير سوال نبرده ام.
    وي درباره مصدوميت ميثاق معمارزاده گفت:‌ نمي‌دانم چرا دچار بدشانسي شده‌ايم. بي شك با اين وضعيت دچار مشكل مي‌شويم. اميدوارم هر چه زودتر وي را در جمع خود ببينيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •