گزارشي از هفته دوم ليگ برتر فوتبال ايران
سايت AFC: پرسپوليس با درخشش باقري پاس را شكست داد
خبرگزاري فارس: سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت: تيم فوتبال پرسپوليس با درخشش كاپيتان خود، پاس همدان را در هفته دوم ليگ برتر شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، بازي هاي هفته دوم ليگ برتر ايران روز گذشته در حالي انجام شد كه سايپا و سپاهان بدليل داشتن 3 بازيكن در تيم ملي به ميدان نرفتند.
اگرچه تيم هاي ديگري نيز ملي پوشان خود را به همراه نداشتند؛ اما پرسپوليس كه تماشاگرانش را هم بدليل جريمه باقي مانده از فصل قبل از دست داده بود موفق شد با نتيجه 3 بر يك پاس همدان را در آزادي شكست دهد.
در دقيقه 13 غفوري گل اول پاس را به ثمر رساند؛ اما نيكبخت واحدي دقيقه 35 روي يك سانتر دروازه پاس را باز كرد تا نيمه اول با تساوي به پايان برسد.
در اين نيمه پرسپوليس ميثاق معمارزاده، دروازه بان خود را به دليل مصدوميت از دست داد و حقيقي جايگزين او شد؛ اما برتري قرمز ها بر ميدان فشار كمتري را متوجه دروازه بان جوان كرد.
با اخراج عمرانزاده در دقيقه 64 و ده نفره شدن پاس حتي از ضدحملات شاگردان بگوويچ هم كاسته شد تا اينكه در دقيقه 74 كريم باقري از پشت محوطه جريمه توپ را وارد دروازه پاس همدان كرد. او دقيقه 90 نيز روي سانتر نيكبخت براي بار سوم و اين بار با ضربه سر دروازه پاس را باز كرد.
قطبي بعد از درخشش كريم باقري دراين بازي گفت : " فكر ميكنم كريم باقري خصوصيات بزرگي دارد، او با تفكر حرفهاي و روحيه قهرمانياش هميشه توانسته با بهترين كيفيت در خدمت فوتبال كشورش باشد. من هميشه گفتم كه باقري دقيقه به دقيقه فوتبال بهتري بازي ميكند كه شما در اين بازي شاهد درخشش پررنگ او بوديد."
مربي پرسپوليس ادامه داد: "من باقري را از سال 1997 كه تيم ملي براي حضور در جام جهاني ميجنگيد ميشناختم و احساس ميكردم او بهترين ضربات را در لحظات آخر ميزند و تمام شوتهايش بوي گل ميدهد. مطمئن هستم بازيكنان ديگر ايراني نيز اگر زندگي خوب و سالمي داشته باشند و با تفكرات سالم زندگي كنند ميتوانند مثل باقري بدرخشند."
در اين هفته صدرنشين هفته اول ليگ برتر نيز با باخت مقابل پگاه به سرنوشت فصل قبل دچار شد. تيم استقلال فصل قبل هم در هفته اول به پيروزي رسيد اما هفته دوم در انزلي مقابل ملوان شكست خورد.
قلعه نويي براي اين بازي عليزاده، برهاني و اكبرپور را در خط حمله به كار گرفت تا در همان آغاز بازي كار را تمام كند؛ اما در نهايت اين آدريانو آلوز بود كه از روي سر تقيپور گل سه امتيازي اين بازي را در دقيقه 74 زد و پگاه يك بر صفر برنده شد.
نتايج هفته دوم:
پرسپوليس تهران 3 - پاس همدان 1
پگاه گيلان يك - استقلال تهران صفر
ابومسلم مشهد يك - صبا باتري قم صفر
برق شيراز 2 - ملوان بندرانزلي صفر
صنعت مس كرمان 4 - استقلال اهواز صفر
راه آهن تهران صفر - مقاومت سپاسي شيراز صفر
ذوب آهن اصفهان 2 - پيكان قزوين يك