قبلا اومده ! البته خود بازی گرافیکش بهتره یه ذره ولی کات سینس هاش کیفیتشون پایینه ...
قبلا اومده ! البته خود بازی گرافیکش بهتره یه ذره ولی کات سینس هاش کیفیتشون پایینه ...
خيلي وقته اومده---قيمتش 30 تومن الان----
دو تا سوال=
اولا يكي از بچه گفت نبايد با كنسول چيزي غير از برنامه هاي خودش دانلود كرد---چون سيستم امنيتيش ضعيفه و ويروسي ميشه!!!حالا تكليف ما چيه دانلود كنيم يا نه؟؟؟
دوم اينكه من هر چي ميخوام دانلود كنم صفحه تاريك ميشه و اين پيغام پايين مياد و در كل نميشه چيزي دانلود كرد!!!
connect storage media at the save destination
سلام
احتمالا USB شما توسط PS3 خونده نمی شه . از یک PSP استفاده کنید .
توجه کنید که آبدیت رو با حروف Cap در داخل PS3 - Update - PSPUPDAT بریزید .
نه usb فعاله----منظورم آپديت نبود----ميخوام از طريق ps3 تريلر بازيهارو دانلود كنم----ولي وقتي رو گزينه دانلود ميزنم اون پيغام مياد!!!
دوست عزیز شما هر فایلی رو نمیتونین با PS3 بر روی هارد داخلی دانلود کنید و تنها ویدثو و موزیک هایی رو میتونین دانلود کنید که PS3 اونارو ساپرت کنه ! این پیغام هم زمانی داده میشه که PS3 فایل مورد نظر رو ساپرت نمیکنه!
برای اینکه شما بتونین این فایل رو دانلود کنید باید یک USB Drive یا Memory Card رو وصل کنید به کنسول و اونوقت فایل مورد نظر رو بر رویUSB Drive یا Memory Card دان کنید.
سلام
من وقتی مدال افتخار رو خواستم بازی کنم آپدیت خواست از دوستم شنیدم که آپ کردنی -- شدن کنسول میپره چی کار بکنم
اصلا راهی داره؟
میشه این دانگل رو توی خود کنسول جاسازی کرد؟
شرکتیش نیست این دانگلا؟منظورم اینکه دست ساز نباشه؟؟
پیشاپیش ممنون
كسي ريموت كنترل استفاده ميكنه---واسه فعال كردنش كاري بايد كرد؟؟؟اگه خرابه برم يكي ديگه بگيرم؟؟؟
![]()
دوست عزیز معذرت میخوام اگه میشه لطفا این سوالتون رو در تاپیک زیر بپرسید تا مشکل ایجاد نیشه و همونطور هم که قبلا گفته شده اگر اینجا پستی در رابطه با -- PS3 بزنیم به درک واصل میشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید یه چیزه کلی میگم!
هر وسیله ای که Bluetooth داشته باشه و شما بخواین ازون برای PS3 استفاده کنید در ابتدا باید رجیستر بشه!
اما برای رجیستر کردن BD Remote Control به صورت زیر عمل کنید :
Settings > Accessories Settings > BD Remote Control
سپس صفحه ای نمایش داده میشه و در اونجا از شما میخواد کنترل خودتون رو فعال کنید برای این منظور همزمان دکمه Enter و Select رو به مدت حدودا 10 ثانیه نگه دارید تا ریموت کنترل شما رجیستر شود که در این زمان پیغامی مبنی بر رجیستر شدن ریموت کنترل شما ظاهر میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)