سلام به همگی من بازی تو مای های بازی Avatar می خواستم ممنون
سلام به همگی من بازی تو مای های بازی Avatar می خواستم ممنون
سلام
یه بازی میخوام در سبک و در حد و اندازه های Prince Of Persia .
یه سوال:پرنس آف پرشیا نسخه ی 6 داره؟
اگه داره،برایpc اومده؟
با تشکررررر
دوستان الان بهترین بازی مدل NFS چی هست و چند DVD هست.؟
مرسی
نه عزیز هنوز خبری هم از 6 ش نیست.
بازی تو این سبک فعلا همون assassins creed هست .
---------- Post added at 04:18 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
خوب جدیدترینش همون shift 2 unleashed هست . که اکثرا خوششون نمیاد می تونی hot pursuit رو هم امتحان کنی.
سلام
فراموش کردم بگم با assassins creed دشمنی دارمبازی تو این سبک فعلا همون assassins creed هست
اگه بازی دیگه ای هست لطفا معرفی کنید
آخرش یکی به ما بگه بازی های نقش آفرینی چین و چه فرقی با action adventure دارن؟
درباره سيمز سوشال توضيح ميدين؟
من تريلرش رو ديدم
بازي آنلاينه؟
كلن بازيهاي اين شكلي مثل سيمز چي هست و جديدترين سيمز چيه؟
EA، دیروز به طور رسمی بازی The Sims Social را برای face book منتشر کرد.اگرچه این بازی از 9 آگوست در مرحله بتا بود.این کار به EA کمک کرد تا به رقم فوق العاده 5 میلیون کاربر فعال در ماه برسد. به گزارش گیم پرشیا، علاوه بر این موفقیت، جایزه Gamescom نیز به این موفقیت کمک کرد.The Sims Social توسط “متخصصان مستقل” به عنوان بهترین بازی برای مرورگرها در نمایشگاه انتخاب شد.
“Zynga” نام یکی از بازی های بسیار پر طرفدار شبکه اجتماعی فیسبوک است که این روزها به صورت کاملاً جدی توسط رقیب جدید خود از نظر “محبوبت” مورد تهدید قرار گرفته است.
از روز سه شنبه گذشته، کمپانی بازی سازی Electronic Arts که پیش از این موفق به فروش ۴ میلیارد دلاری بازی The Sims برای رایانه های خانگی شده بود، اکنون نسخه آزمایشی این بازی را تحت عنوان “The Sims Social” را در فیسبوک معرفی کرده است.
جالب است که بدانید، در همین مدت کوتاه، تعداد افرادی که شروع به انجام این بازی نموده اند از مرز ۴٫۶ میلیون نفر گذشته است. این آمار توسط مرکز AppDATA مورد تائید قرار گرفته است.
به گزارش وین بتا به نقل از Mashable، هم اکنون بازی The Sims Social جزو ۱۰ بازی برتر فیسبوک می باشد. همچنین، از دیگر بازی های مورد علاقه کاربران می توان به CityVille, FarmVille, Empires & Allies, Texas Hold ‘Em و Pioneer Trail اشاره نمود. تا کنون کمتر بازی توانسته است در کمتر از یک هفته خود را به چنین رتبه ای ارتقاء دهد.
رتبه نخست بازی های فیسبوک نیز متعلق به بازی CityVille است که بیش از ۱۴ میلیون علاقه مند دارد.
با وجود آنکه The Sims Social هنوز در مراحل آزمایشی خود می باشد، برخی از امکانات بازی برای کاربران غیر فعال است اما می توان پیش بینی کرد طی هفته های آینده، میلیون ها علاقه مند شروع به انجام این بازی نمایند.
نبود
یعنی pc بازی شبیه بتمن نداره؟؟؟
سلام
یه بازی میخوام در سبک و در حد و اندازه های Prince Of Persia .
یه سوال:پرنس آف پرشیا نسخه ی 6 داره؟
اگه داره،برایpc اومده؟
با تشکرررررکسی نیست جواب ما رو بده؟فراموش کردم بگم با assassins creed دشمنی دارم
اگه بازی دیگه ای هست لطفا معرفی کنید
آخرش یکی به ما بگه بازی های نقش آفرینی چین و چه فرقی با action adventure دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)