تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 514 از 616 اولاول ... 14414464504510511512513514515516517518524564614 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,131 به 5,140 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كليه كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .

لازم به ذكر است :متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند
    سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....

حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
    من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم

آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!
    Last edited by rpf; 22-09-2012 at 18:08.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من متولد مرداد 70 هستم. سال 88 کنکور قبول نشدم سال 89 مهندسی عمران دانشگاه آزاد قبول شدم.. من میتونم بهمن امسال انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنم؟

یه چیزیم بگم که من مرداد 89 دفترچه فرستادم و اعزامم آبان 89 شد که شهریور که نتیجه ها اومد رفتم و دانشگاه ثبت نام کردم و دیگه خدمت نرفتم.
    سلام ،

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....

حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
    من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم

آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!
    سلام ،

طبق قوانین جدید نباید مشکلی برای کنکور سال بعد داشته باشید ! اما بازم از سایت نظام وظیفه اقدام کنید بهتر نتیجه می گیرید!
    Last edited by MeMri; 22-09-2012 at 21:11.

3. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخه من چون روزانه قبول شدم دیگه نمیتونم 92 کنکور بدم و محرومم میمونه واسه 93

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آخه من چون روزانه قبول شدم دیگه نمیتونم 92 کنکور بدم و محرومم میمونه واسه 93
    جواب شما رو تو همون پست دادم ، نقل قول بالاترش رو نگاه کنید

6. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نظام وظیفه از کجا میدونه من قبول شدم ولی سبت نام نکردم? دانشگاه که اطلاعات منو نداده به اونا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نظام وظیفه از کجا میدونه من قبول شدم ولی سبت نام نکردم? دانشگاه که اطلاعات منو نداده به اونا
    نظام وظیفه نمی دونه اما تو سامانه سنجش ثبت شده و حق این که کنکور بدید رو ندارید

9. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

افرین منم همینو میگم که برم برای فراگیر تا اونجا بخونم بعد سال 93 در صورت قبولی انصراف بدم...حالا این برام
    سوال شده که سبت نام نکردن در این روزانه امسالم باعس بشه نتونم 93 انصراف بدم طبق اون قانون میگم که هر کس میتونه فقط یک بار انصراف بده.
    حالا من میگم وظیفه از کجا میدونه که من امسال انصراف دادم...من که سبت نام نکردم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من متولد نیمه ی دوم 72 ام و دانشگاه غیر انتفاعیرثبت نام کردم.
    اگه بخوام سال دیگه کنکور بدم جوری که بره سربازیم مشکلی پیش نیاد باید چیکار کنم؟
    می تونم الان انصراف بدم یا باید یه ترم برم و ترم بعد رو مرخصی بگیرم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام،

خدایی نکرده بیماریی باشه که پدر قادر به کار کردن نباشه اما نظام وظیفه هم چیزی راجع به این قضیه اعلام نکرده که چه بیماریهایی شامل این قانون میشه

موقع ثبت نام دانشگاه به شما برگه ای می ده که برای پلیس +۱۰ ببرید و پلیس +۱۰ براتون معافیت تحصیلی صادر می کنه
    هیچی ندادن
    باید خودم میگرفتم؟
    اصلا چی هست؟
    الان خودم برم بگیرم؟
    از کجا؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان من متولد نیمه ی دوم 72 ام و دانشگاه غیر انتفاعیرثبت نام کردم.
    اگه بخوام سال دیگه کنکور بدم جوری که بره سربازیم مشکلی پیش نیاد باید چیکار کنم؟
    می تونم الان انصراف بدم یا باید یه ترم برم و ترم بعد رو مرخصی بگیرم؟
    سلام ،

اگه شما الان ثبت نام نکردی برای سال بعدتون طبق قوانین جدید مشکلی ندارید اما اگه ثبت نام کردید میتونید کنکور بدید و درصورت قبولی انصراف بدید و دانشگاه جدید ثبت نام کنید

هیچی ندادن
    باید خودم میگرفتم؟
    اصلا چی هست؟
    الان خودم برم بگیرم؟
    از کجا؟
    سلام ،

شاید خود دانشگاه برای نظام وظیفه درخواست معافیت تحصیلی کنه . شما از خود دانشگاه پرس و جو کنید ببینید ماجرا از چه قراره !

14. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •