من متولد مرداد 70 هستم. سال 88 کنکور قبول نشدم سال 89 مهندسی عمران دانشگاه آزاد قبول شدم.. من میتونم بهمن امسال انصراف بدم و توی کنکور 92 شرکت کنم؟
یه چیزیم بگم که من مرداد 89 دفترچه فرستادم و اعزامم آبان 89 شد که شهریور که نتیجه ها اومد رفتم و دانشگاه ثبت نام کردم و دیگه خدمت نرفتم.
سلام ،
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....
حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم
آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!
سلام ،
طبق قوانین جدید نباید مشکلی برای کنکور سال بعد داشته باشید ! اما بازم از سایت نظام وظیفه اقدام کنید بهتر نتیجه می گیرید!