تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 522 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

خوب شما که این قدر حرفه ای هستید چرا سوالی که من کردم را جواب نمی دید ؟؟؟!!!!!
    خوب دوســت عزیز چون یک عمر این گوشی رو دست گرفتم ولی همچین مشکلی برام پیش نیومده !
    بیــام اطلاعات غلط بهت بدم !!!
    موقعی تنظیمات تاریخ و ساعت برای گوشی میاد که یا ریســت یا سیم کارت عوض کرده باشی !
    زمان و تاریخ گوشیتون درسته با منطقه زمانـــی یکی هستش
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .
    امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نصب برنامه ربطی به فایهایی رو گوشی نداره
    اگر گوشی رو با کابل USB وصل کنید شاید بتونید با برنامه های ریکاوری برشون گردونید
    مثلا Recover my file

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر گوشی رو با کابل USB وصل کنید شاید بتونید با برنامه های ریکاوری برشون گردونید
    مثلا Recover my file
    با برنامه ی smsrt data recavry 4.3 این کارو کردم ولی فایلهایی که خارج از فایلهای مربوط به آهنگ و دوربینو.. بودو پیدا کرد که اونم اصلا باز نشدن ،خواهشا کمکم کنین...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من گوشیم سونی اریکسون کا 800 .
    امروز رفتم بانک تو بانک برنامه ی همراه بانک زدن به گوشیم ولی نه برنامه نصب شد هم اینکه هر چی عکس و آهنگ داشتم پاک شد هالا من می خوام عکسایی که با گوشی گرفته بودمو برگردونم میشه؟آیا برنامه ای است؟ لطفا راهنماییم کنین
    نقل قول:
    نوشته شده توسط darklord_8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثلا Recover my file

با برنامه ی smsrt data recavry 4.3 این کارو کردم ولی فایلهایی که خارج از فایلهای مربوط به آهنگ و دوربینو.. بودو پیدا کرد که اونم اصلا باز نشدن ،خواهشا کمکم کنین...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشا کمکم کنید اخه اون برنامه ای که بانک زده تو قسمتother من هست البته وقتی با کلپابل به کامپیوتر وصل می کنم می شناسه و سایزشم 0کیلو بایت ویروسی شده؟اخه هرچی پاک میکنم باز برمی گرده سر جاش ویروسه؟ و در حالت عادی در گوشیم برنامه ای وجود نداره کمکمک کنیییییییییییییییییییید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اون فایهایی که صفر کیلوبایت نشون میده شرایط مناسبی برای ریکاوری ندارن
    درکل ریکاوری ممکنه نتونه همه چیز رو برگردونه
    شما Recover my files رو امتحان کن. برنامه خوبیه
    برنامه های ریکاوری هر کدوم با اون یکی فرق دارن. شما چندتا برنامه رو امتحان کنید شاید به نتیجه برسید

7. این کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه وفاداران به K800

من میخواستم یه گوشی بخرم و تنها علت انتخاب این گوشی عکس های خیلی زیبا و با کیفیتی است که تو همین سایت تو قسمت ( آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم ) دیدم
    چند سوال مهم دارم
    1) آیا این گوشی از سال 2007 تا الان همچنان در حال تولید است یا گوشی های موجود در بازار از سال های پیش باقی مانده و فروش نرفته؟
    2) اگرهنوز در حال تولید است آیا کیفیت دوربین آن به همان کیفیت گوشی های سه سال پیش است ؟ آخه چند سال پیش 450 هزار تومان بود و امروز150 هزار تومان است
    متشکرم که پاسخ میدهید

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سوال اول رو دقیق نمیدونم. ولی فکر نکنم دیگه تولید بشه

سوال دوم هم باید بگم بله همون گوشیه. خب اون موقع که تازه اومده بود سه مگاپیکسل خیلی بالا بود و کمتر گوشی پیدا میشد که این دوربینو داشته باشه. ولی خب الان که مدلای جدید اومده مسلما قیمتش پایین میاد
    جدا از سخت افزار گوشیهای جدیدتر از نظر ورژن نرم افزاری بالاتر هم هستند

شما اگه خواستی K800 بخری از یه جا مطمءن بخر.بعضی جاها گوشی که خیلی کار کرده رو فلش میکنن یه قاب میندازن روش به اسم نو میدن دست مشتری

موفق باشید

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنونم از جوابتون darklord_8

حالا که بحث اطمینان شد لطفا بگید :
    1) ) من که شهرستان هستم از کجا و با چه گارانتی این گوشی را بخرم که اطمینان داشته باشم اصل است ؟ آخه گوشی تقلبی آنهم از یک مدل معروف مثل فراوان است
    2) ) آیا گوشی که صفحه کلید فارسی و منوی فارسی دارد می تواند اصل باشد ؟
    ممنون از جوابتون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خواهش میکنم. وظیفست
    1) خب بستگی به محل سکونتتون داره. از آشناهایی که قبلا خریدن یا کسایی که بپرسین که از کجا و کدوم مغازه میشه یه خرید مطمءن کرد. در مورد گارانتی هم پارس کامتل (دقت کنید دقیقا همین اسم نه پرشین کامتل یا چیزای دیگه) از همه قابل اطمینان تره
    2)اگر منظور شما از اصل بودن تولید کشور خاصیه نه. گوشیهای صفحه فارسی برای منطقه خاورمیانه ساخته میشن ولی شما اگه از مرز خرید کنید همون گوشی اصل رو بدون علامتهای فارسی میبینید. اگر مونی فارسی در گوشی وجود نداشت خودتون میتونید بعدا اضافه کنید. ولی خب اگه از اول داشته باشه بهتره
    بازم میگم اگه از پارس کامتل خرید کنید بهتره.
    یه سری نکات هم قبل از خرید هست بعدا هیمنجا اضافه میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •