تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 752 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل p30word از جمله جناب Rezaomido که به تنهایی داره جور تاپیک می کشه.
    یه ایرفون می خوام زیر 40 تومن که تفکیک صداش خوب باشه وصداش خفه نباشه. ضمن اینکه bass هم کمتر از حد نرمال نباشه.
    خودم اینا نظرمه.
    MX 370 چون earbound هست شاید bass او کم باشه (دلم پیش این یکیه بشتر)

EP-630 یکی میگه عالیه یکی هم میگه صداش خفه است و الکی دوبس دوبس میکنه

Ha-fx35,37 خیلی کم راجع بهشون در سایت صحبت شده

Sony EX-32,35 فقط مدل 35 تو اینترنت برا فروش بود 25 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mohammadv2; 23-12-2011 at 22:46.

2. این کاربر از mohammadv2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه good god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان گارانتی اواسان برای محصولات akg برای اورجینال بودن ،کفایت میکنه یا خیر؟
    اگر میتونید ادرس یه فروشگاه معتبر رو تو پایتخت واسم پیام خصوصی کنن.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خواهش می کنم
    یه جورایی مشکل اصلی اینجاست که سنهایزر به طور کلی بیس قوی نداره و مدلهای کمی با بیس قوی داره که اغلب هم جدید تولید شدند و اینکه غیر از مدلهای توگوشی بقیه آماتوری هستند

به هر حال 485 هم جزوء همون مدلها به حساب میاد و به همین خاطر به شما پیشنهاد کردم که به Beyerdynamic هم سری بزنید چون اون یکی برند مدلهای مناسب کاربرد شما رو قبلآ تولید کرده و یه جورایی متخصص بیس قوی و حرفه ای هست

مدلهای خوبی از audio Technica اینجا موجود هست اما متاسفانه به دلایلی که ازشون بی اطلاع هستم بسیار کم تعداد هستند ولی با این حال به نظرم بهترین موجود از این برند که اتفاقآ یکی از بهترین های این برند هم هست M50 که با قیمت بسیار عالی در دسترسه منظورم از قیمت عالی جدای از نسبت کیفیت به قیمت این هدفون اون هم در رابطه با کاربرد این هدفون ، بیشتر مربوط به قیمت دلاری اون هست

این برند متخصص Soudnstage هست و در کنار بزرگانی مثل سنهایزر سالهاست که عرض اندام می کنه ولی متاسفانه مدلهای حرفه ای این برند موجود نیستند به خصوص اینکه حتی مدلهای حرفه ای این برند بسیار بسیار خوش قیمت هستند و مهمنرین خصوصیت صوتی این برند جدای از کیفیت صدا و قیمت مناسب اینه که بسیار عامه پسند هم هستند مثلآ با اینکه صدای حرفه ای دارند اما یک آماتور هم از شنیدن صداشون احساس رضایت میکنه نه مثل بعضی از برندها که با اینکه حرفه ای هستند ولی صداشون خیلی خسته کننده هست و لذت آنچنانی از شنیدن صداشون به شنونده دست نمی ده البته فکر میکنم این مورد بیشتر برمی گرده به همون Soudnstaeg رویای و بسیار ارزان قیمت این برند که زمانی که شنونده ای آماتور مثل من از موزیکال آهنگ خسته شد توی Soundstage این برند به دنبال یه چیزایی که نشنیده می گرده و اینطوری تفریح میکنه (:

در آخر مدلهای موجود به کاربرد شما چندان هماهنگ نیستند و همگی Close هستند.

در آخر آخر Soundstage رو می تونید تعریف ساده و درستش رو اینجا پیدا کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.
    ممنون این مدل ام 50 از این برند که دیدم واقعا عالی هست همه نظر خیلی خوبه فقط بسته هست که زیاد برام مهم نیست تو ایران شما اماری چیزی دارید ازش؟؟؟
    به طور کلی اکثر مدل های این برند با توجه به امکانات خوبی که داره قیمت خیلی مناسب هست نسبت به برندهای حرفه ای دیگه ای در سطح خودش که خودتونم گفتید.
    مدل های دیگه ای هم از این برند دیدم که خیلی خوب بودند برای من !

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز هندزفری سیمدار برای گوشی موبایل میخواهم از کیفیت هندزفری گالکسی اس2 خیلی ناراضیم
    سلام به شما

یه نگاهی به این مدلها بکنید:
    1. sennheiser mm70
    2. sennheiser mm50
    3. sennheiser OMX680i

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

نظر دوستان درباره این ایرفون چیه ؟

TRON Legacy By Monster in ear

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه یه چیز رو فراموش کنیم شاید مدل خوبی باشه و اون اینکه:
    مانستر هیچ وقت برند ارزان فروشی نبوده و همیشه تا جای ممکنه قیمت رو بالا انتخاب می کنه یعنی حداقل دو برابر کیفیت محصول تولیدی

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و اقا رضای گلم
    بالاخره جی 3 رو گرفتم ولی هدفونش اصلا خوب نیست چه پیشنهادی دارید برای in earو سبک متال تفکیک صدا و بیس خوب !!
    یه عزیزی به من کلیپش اس4رو پیشنهاد داده که عالیه ولی یه کم بودجم کمه بتونم دو ماه دیگه میگیرم! ولی تو رنج قیمت پایین تر برای الان چه پیشنهادی هست ???و بین ex35-lpوep830 کدوم بهتره؟خیلی ممنونم
    سلام به شما

مبارکتون باشه حسابی ته جیب رو درآوردین که (:
    اگه بخایم اولیت بندی بین انتخابهای شما داشته باشیم:
    1. S4
    2. 830
    3. 35

پیشنهاد میکنم صبر کنید تا با بودجه بیشتری مدل بالاتری تهیه کنید و توی این مدت با اون جغ جغه (هدفون) J3 یه جوری کنار بیاید (:
    چون اختلاف کیفیت هدفون در سطح آماتور به درصد بسیار زیادی نسبت کیفیت به قیمت بالا می ره مثلآ اختلاف کیفیت 50 تومن با 100 تومن به حدی زیاده که بیش از 100 تومن اختلاف قیمت ارزش صبر کردم داره

در آخر کریتیو و سونی هیچکدام مناسب متال نیستند البته منظورم با اکثر محصولات این دو برند هست چون کریتیو بیس غیر قابل کنترل و محو شده داره از اون طرف سونی مید هارش که این معایب رو به هیچ عنوان از گوش های حساس یک متال پرست نمی شه پنهون کرد ، شما رو نمی دونم

پیشنهاد می کنم به جای کریتیو و سونی برای این سبک AKG و Beyerdynamic و نهایتآ سنهایزر رو انتخاب کنید بقیه رو هم الان یادم نیست (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

سلام

خسته نباشید دوستان

من یه هدفون خوب تا 50 تومن می خوام(بیسیم باشه و با بلوتوث کار کنه) و به لپ تاپ و موبایل بشه وصلش کرد .
    پیشنهاد دوستان چیه؟!

نظرتون در مورد این مدل چیه؟
    Nokia-BH-503

متشکر
    سلام به شما

مرسی و شما هم خسته نباشید

مدل انتخابی شما با کیفیت خوبی هست و پیشنهاد می کنم اگه دوست دارید صدای با کیفیت تری گوش کنید:
    1. همیشه از هدفون با سیم استفاده کنید
    2. یک هندزفری استریو بلوتوث مثل Sony WM600 یا Jabra Clipper به اضافه یک هدفون جداگانه خوب

شما هم موفق باشید

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل p30word از جمله جناب Rezaomido که به تنهایی داره جور تاپیک می کشه.
    یه ایرفون می خوام زیر 40 تومن که تفکیک صداش خوب باشه وصداش خفه نباشه. ضمن اینکه bass هم کمتر از حد نرمال نباشه.
    خودم اینا نظرمه.
    MX 370 چون earbound هست شاید bass او کم باشه (دلم پیش این یکیه بشتر)

EP-630 یکی میگه عالیه یکی هم میگه صداش خفه است و الکی دوبس دوبس میکنه

Ha-fx35,37 خیلی کم راجع بهشون در سایت صحبت شده

Sony EX-32,35 فقط مدل 35 تو اینترنت برا فروش بود 25 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به شما

نه عزیزم جور در کار نیست فعلآ همه خودشون رو زدن به اون راه (راهی که کسی چیزی نمی دونه و هدفون چیه و مگه هدفون به درد می خوره و به چه کاری میاد و . . .) تا ببین کی از رو می رم (:

از بین این چهار مدلی که شما انتخاب کردید متاسفانه فقط دو مدل کریتیو و سونی رو می تونم بگم که مناسب کاربرد شما نیستند چون کریتیو برای سبکهای الکترونیک با بیس بسیار قوی و بوومی ساخته شده و سونی هم مید هارشی و بیس نه چندان با کیفیتی داره
    پیشنهاد می کنم با این بودجه یه نگاهی به EP830 بکنید که به نظرم ارزش اختلاف هزینه رو نسبت به اون دو مدل قبلی داره

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان گارانتی اواسان برای محصولات akg برای اورجینال بودن ،کفایت میکنه یا خیر؟
    اگر میتونید ادرس یه فروشگاه معتبر رو تو پایتخت واسم پیام خصوصی کنن.
    چون هیچ کدام از نمایندگی های AKG در ایران نماینده انحصاری و معرفی و تایید شده از طرف AKG نیستند جواب شما خیر هست

به هر حال بهتره که خودتون از نزدیک هدفون مورد نظرتون رو ببینید و معمولآ هدفونهای برند AKG غیر از مدلهای ارزان قیمت زیر 200 تومن تقلبی دارند ولی به شکلی هست که اگه 5 تا هدفون رو کنار هم بزارید متوجه اختلاف زیادی بین 4 مدل می شید هر چند که خود AKG برند چندان خوش ساختی نیست و در صورت اصل بودن از بین اون 5 مدل ممکنه 2 مورد با هم اختلاف ظاهری زیادی داشته باشند و اینکه خوشبختانه غیر از چند مدل HIGH Copy چندان برای چینی ها پول ساز به نظر نرسیده

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون این مدل ام 50 از این برند که دیدم واقعا عالی هست همه نظر خیلی خوبه فقط بسته هست که زیاد برام مهم نیست تو ایران شما اماری چیزی دارید ازش؟؟؟
    به طور کلی اکثر مدل های این برند با توجه به امکانات خوبی که داره قیمت خیلی مناسب هست نسبت به برندهای حرفه ای دیگه ای در سطح خودش که خودتونم گفتید.
    مدل های دیگه ای هم از این برند دیدم که خیلی خوب بودند برای من !
    باشه حالا که این طور!
    زمانی که پای پیشنهاد از طرف ما به میون بود که هدفون باید حتمآ باز باشه که فلان نشه و فلان بشه اما حالا خودتون که انتخاب کردید اشکالی نداره بسته باشه و زیاد مهم نیست (:

درسته هدفون بسیار خوبی هست و با صدای بسیار فان و جذاب و بسیار بسیار خوش قیمت و اینجا هم موجود هست که به راحتی می تونید خرید کنید و با بودجه شما هماهنگ و اینکه مثل 598 نیاز چندان ضروری به آمپ هم نداره البته فعلآ اما صدای بیس بسیار عمیق تر از 485 خودتون هست که احتمالآ ازش خیلی بیشتر خوشتون میاد

به شخصه خیلی دوست داشتم صدای مدلهای AD700, AD900 رو تجربه کنم اما متاسفانه نمایندگی چند ماه پیش گفته بود که بار جدید سفارش میدیم اما راستش رو بخاید متوجه نشدم که منظورشون با کدوم بار جدید بود ولی فکر کنم مثل بقیه نمایندگی ها همه با هم قراره یه روزی بار جدیدشون برسه و ما هم خوش به حالمون بشه (:

بهتره که شما از نماندگی ایران Audio Technica استعلام کنید که آیا مدلهای جدیدتری هم موجود کردند یا همون 5 مدل رو هم یکی بود یکی نبود شدن

آدرس های اغلب نمایندگی ها رو هم توی تاپیک همسایه موجوده

شما هم موفق باشید.

13. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اره باید همین کارو بکنم البته فعلا خیلی عجله ندارم صبر میکنم ببینم مدل های جدید چی وارد میکنه اگه AD 900 , .... رو بیاره خیلی
    بهتر میشه چون باز هم هست البته تا چندماه دیگه امکان داره بودجه رو هم بتونم افزایش بدم .
    * من بررسی هایی از مدل 900 خوندم تنها مشکلی خیلی اشاره بهش isolation ش بود که نشت صدا هم به همراه داره .
    مدل 50 هم با همین مدل 500 تفاوت خیلی زیادی نداره ظاهرا به جز بازوبسته بودن مقدار ایزولیشن صدا - البته دامنه فرکانسی مدل 900 گسترده بود .
    Last edited by a.z.p.z; 24-12-2011 at 18:30.

15. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به دوستان عزیزم.
    خواستم بپرسم کسی تا حالا از هدفون sennheiser MX580 استفاده کرده؟ جنس صداش چطوریه؟ البته اگه earbud با کیفیت بهتر میشناسید که میشه از داخل خرید کرد ممنون میشم بگید
    کلا همه نوع آهنگی گوش میکنم در واقع یه ایرباد میخوام که تفکیک صدای خوبی داشته باشه
    خدمت جناب a.z.p.z هم عرض کنم که کیفیت هدفون ATH-M50 بسیار عالیه. طوری که چند روز قبل که داشتم آلبوم امیرکبیر استاد ناظری رو باهاش گوش میکردم میشد تفاوت محل برخورد مضراب به سنتور رو تو لحظات مختلف حس کرد بسیار خوش قیمت هم هست(من 170 گرفتم). بدون amp هم کیفیت خوبی داره. تنها ایرادش (البته به نظر من!) اینه که بعد چند دقیقه گرم میشه و گوش رو اذیت میکنه. فشاری که به گوش وارد میکنه هم یه مقدار زیاده
    ببخشید اگه خیلی حرف زدم! منتظر جواباتون هستم

17. این کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •