خواهش می کنم
یه جورایی مشکل اصلی اینجاست که سنهایزر به طور کلی بیس قوی نداره و مدلهای کمی با بیس قوی داره که اغلب هم جدید تولید شدند و اینکه غیر از مدلهای توگوشی بقیه آماتوری هستند
به هر حال 485 هم جزوء همون مدلها به حساب میاد و به همین خاطر به شما پیشنهاد کردم که به Beyerdynamic هم سری بزنید چون اون یکی برند مدلهای مناسب کاربرد شما رو قبلآ تولید کرده و یه جورایی متخصص بیس قوی و حرفه ای هست
مدلهای خوبی از audio Technica اینجا موجود هست اما متاسفانه به دلایلی که ازشون بی اطلاع هستم بسیار کم تعداد هستند ولی با این حال به نظرم بهترین موجود از این برند که اتفاقآ یکی از بهترین های این برند هم هست M50 که با قیمت بسیار عالی در دسترسه منظورم از قیمت عالی جدای از نسبت کیفیت به قیمت این هدفون اون هم در رابطه با کاربرد این هدفون ، بیشتر مربوط به قیمت دلاری اون هست
این برند متخصص Soudnstage هست و در کنار بزرگانی مثل سنهایزر سالهاست که عرض اندام می کنه ولی متاسفانه مدلهای حرفه ای این برند موجود نیستند به خصوص اینکه حتی مدلهای حرفه ای این برند بسیار بسیار خوش قیمت هستند و مهمنرین خصوصیت صوتی این برند جدای از کیفیت صدا و قیمت مناسب اینه که بسیار عامه پسند هم هستند مثلآ با اینکه صدای حرفه ای دارند اما یک آماتور هم از شنیدن صداشون احساس رضایت میکنه نه مثل بعضی از برندها که با اینکه حرفه ای هستند ولی صداشون خیلی خسته کننده هست و لذت آنچنانی از شنیدن صداشون به شنونده دست نمی ده البته فکر میکنم این مورد بیشتر برمی گرده به همون Soudnstaeg رویای و بسیار ارزان قیمت این برند که زمانی که شنونده ای آماتور مثل من از موزیکال آهنگ خسته شد توی Soundstage این برند به دنبال یه چیزایی که نشنیده می گرده و اینطوری تفریح میکنه (:
در آخر مدلهای موجود به کاربرد شما چندان هماهنگ نیستند و همگی Close هستند.
در آخر آخر Soundstage رو می تونید تعریف ساده و درستش رو اینجا پیدا کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم موفق باشید.