تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 624 اولاول ... 13413463503509510511512513514515516517523563613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام
    عزیز من همون اوایل که پخش شد خریدم و مشکلی هم نداشت واسه من که بخوام روش زوم کنم . ممکنه تو سری های بعدش این اتفاق افتاده بعدشم موقع بررسی اسپیکر همه یکسان بود همه با یه تلویزیون تست شده همه با یه انتن تست شده (هم انتن سقفی هم مدادی) همه از یه کابل hdmi استفاده شده فرمت هایی که تست گرفتیم همه یکی بوده و هاردش هم توشیبا بود که مال یکی از دوستان بود که به ما امانت داده بود من خودم تا اونجایی که تونستم سعی کردم شرایط تست رو اصولی بگیرم
    این که این جور شده و این دستگاه چنین عیبی داره رو من دیگه واقعا نمیدونم چرا. در ضمن simarana عزیز من نه پرفسورم نه چیز دیگه فقط خواستم یه کار درستی انجام بدم و دیگرون را راهنمایی کنم که مثل اینکه بدهکار هم شدیم بعدشم من چه دلیلی دارم که بخوام ازش دفاع کنم من فقط گفتم دستگاهی که من تست کردم اینجوری بوده چون من فقط یه دونه دستگاه تست کردم بهتر دوستای دیگه هم نظر بدن بگن اونا هم مشکل صدا دارن یا نه

simarana عزیز اگه هم من باعث چنین مشکلی شدم از شما پوزش میطلبم

من یه گیرنده دیجیتال فوق العاده خوب برای لپ تاپ می خوام که با این همه برند مختلف حسابی گیج شدم
    و تغریباً 25 صفحه از این پست را خواندم و چیزی در مورد گیرنده کامپیوتر و لپ تاپ ندیدم اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید کدام مدل بهتر از بقیه است و اگر ممکنه چند نمونه را بترتیب کیفیت نام بببرید که در صورت نبود یکی دیگری را تهیه کنم و اگر ممکنه سایت تهیه محصول مورد نظرتون رو هم ذکر کنید
    اگه پولش مشکلی نیست گیگابایت بگیر یکم گرون هست ولی خوبه(مارک های معروف دیگه یادم نیست چون زیاد باهاشون سروکار نداشتم) اگه هم خواستی کمتر هزینه کنی مارک های عادی بازار مثل ایکس ویژن و ... رو بگیر

این مارک های عادی تا اونجایی که من بازشون کردم و دیدم عموما سخت افزار و چیپ یکسانی دارن واسه همین زیاد باهم فرق ندارن فقط برنامه کاربریشون هست که اگه TotalMedia باشه مصرف منابع سیستمش کمتر هست و راحت تر هستی برای لپ تاپ اگه هم برنامش چیز دیگه ای بود میتونی از نت همینو دانلود کنی

فقط حواست باشه مدلی بخری که فیش آنتن بخوره نه تبدیل چون اونایی که فیش کوچیک و تبدیل میخورن مشکل ساز میشن برات

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشکلات دنای ۳۲۷New

1-از روزه اول که خریدم مشکل پرش تصویر فریز شدن صدا یا تصویر داشت.با ایکس ویژن امتحان کردم مشکلی نداشت.(نمیدونم دستگاهی که من خریدم مشکل داره یا کلا این مدل مشکل دار هست)
    2-در حالت استند بای یا آماده باه کار ساعت رو نشون نمیده گزینه ای برای فعال کردن داره اما تاثیری نداشت.
    3-شماره کانال رو نشون نمیده گوشه تصویر.
    4-فرمت vob صدا نداره.

3. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    مشکل آپدیت نشدن x.vision 353 رو خودم حل کردم اما روشش رو نمیگم .
    اگه سوالی راجع به x.vision 353 دارید در خدمتم

5. این کاربر از Milad_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلات دنای ۳۲۷New

1-از روزه اول که خریدم مشکل پرش تصویر فریز شدن صدا یا تصویر داشت.با ایکس ویژن امتحان کردم مشکلی نداشت.(نمیدونم دستگاهی که من خریدم مشکل داره یا کلا این مدل مشکل دار هست)
    .
    ممکنه این اشکال بخاطر پایینتر بودن قدرت گیرندگی دنای نسبت به ایکس ویژن باشه. شما موقعیت آنتنو ارتقا بدین ممکنه برطرف بشه.

7. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مشکل آپدیت نشدن x.vision 353 رو خودم حل کردم اما روشش رو نمیگم .

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممکنه این اشکال بخاطر پایینتر بودن قدرت گیرندگی دنای نسبت به ایکس ویژن باشه. شما موقعیت آنتنو ارتقا بدین ممکنه برطرف بشه.
    آره ,آنتنو آوردم پایین تقریبا کل ارتفاش ٢.۵ متره ,ممنون دوست عزیز.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
    Last edited by fight12; 15-02-2013 at 21:56.

10. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    جناب irandvb-t خسته نباشید

ممنون از راهنماییتون فقط در مورد اینکه فرمودید (
    فقط برنامه کاربریشون هست که اگه TotalMedia باشه مصرف منابع سیستمش کمتر هست و راحت تر هستی برای لپ تاپ اگه هم برنامش چیز دیگه ای بود میتونی از نت همینو دانلود کنی
    ) میشه یکم با جزئیات توضیح بدید آخه من یکم تازه کارم و در مورد قسمت آخر که فرمودید (
    فقط حواست باشه مدلی بخری که فیش آنتن بخوره نه تبدیل چون اونایی که فیش کوچیک و تبدیل میخورن مشکل ساز میشن برات
    ) میشه یه عکس بزارید که بهتر منظورتون رو متوجه شم
    و یه خواهش اینکه اگه ممکنه میشه هم گیگا بایت که فرمودید و هم یه سری برند دیگه رو یه تست بزنید بینید کدام واقعاً از بقیه بهتره
    ببخشید که زحمتتون میدم بازم ممنون بابت جواب هاتون
    Last edited by 1580; 16-02-2013 at 18:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام
    جناب irandvb-t خسته نباشید

ممنون از راهنماییتون فقط در مورد اینکه فرمودید (
    فقط برنامه کاربریشون هست که اگه TotalMedia باشه مصرف منابع سیستمش کمتر هست و راحت تر هستی برای لپ تاپ اگه هم برنامش چیز دیگه ای بود میتونی از نت همینو دانلود کنی
    ) میشه یکم با جزئیات توضیح بدید آخه من یکم تازه کارم و در مورد قسمت آخر که فرمودید (
    ) میشه یه عکس بزارید که بهتر منظورتون رو متوجه شم
    و یه خواهش اینکه اگه ممکنه میشه هم گیگا بایت که فرمودید و هم یه سری برند دیگه رو یه تست بزنید بینید کدام واقعاً از بقیه بهتره
    ببخشید که زحمتتون میدم بازم ممنون بابت جواب هاتون
    سلام
    ببین شما برای اینکه بتونی از این دستگاه استفاده کنی باید یه برنامه نصب کنی که هر شرکتی بسته به پولی که میخواد بده میتونه بلیز تی وی و توتال مدیا رو انتخاب کنه که گزینه دوم یکم گرون تر هست لیسانسش
    بلیز تی وی برنامه سنگینی هست و مصرف سیپیو رو رمش خیلی بالا هست و حتی روی pc هم اذیت میکنه (رو سیستم من با رم 4 و سیپیو 3.2 و گرافیک 1) ولی توتال مدیا دقیقا برعکس هست هم سریع لود میشه هم برنامه خوب و کاملی هست

اینم عکس از مدلی که فیش انتن میخوره دو تا عکس اول فیش انتن میخوره و بهتر هست عکس سوم هم مدل های معمول تو بازار هست

رو مدل های usb من خودم هیچ مدل رو توصیه نمیکنم چون تمومشون یه ایراد بزرگ دارن عدم پشتیبانی از آنتن اکتیو و این باعث میشه قدرت دریافت سیگنال شما کاهش پیدا کنه و هیچ کاریش هم نمیشه کرد

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

برای عجیب و جالب بودا.
    یه تی وی ال ای دی ایکس ویژن داریم گیرنده دیجیتال داخلیش مثل گیرنده دیجیتال خوب نیست. ما گیرنده مارشال داشتیم بردیم کنار همون تی وی ال ای دی ایکس ویژن تست کردیم راحت با سیگنال عالی کانالها رو میگیره ولی خود تی وی ضعیف عمل میکنه.
    یکی از دوستان هم تو یکی از تاپیکها همینو داشت میگفت. گیرنده داخلی خود تلویزیون ضعیف تر از گیرنده دیجیتال هست!

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    قیمتای چندتا محصول رو میشه بنویسین
    مخصوصا ماد ایران را
    مدلی هست که فن داشته باشه؟ من یه مدل 101 از xvision داشتم که نمی دونم چرا ناگهانی از کار افتاد و سیگنال گیری اون به 40 و سپس 30 رسید ... الانم اصلا روشن نمیشه
    Last edited by zahedy2006; 16-02-2013 at 23:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •