سلام
عزیز من همون اوایل که پخش شد خریدم و مشکلی هم نداشت واسه من که بخوام روش زوم کنم . ممکنه تو سری های بعدش این اتفاق افتاده بعدشم موقع بررسی اسپیکر همه یکسان بود همه با یه تلویزیون تست شده همه با یه انتن تست شده (هم انتن سقفی هم مدادی) همه از یه کابل hdmi استفاده شده فرمت هایی که تست گرفتیم همه یکی بوده و هاردش هم توشیبا بود که مال یکی از دوستان بود که به ما امانت داده بود من خودم تا اونجایی که تونستم سعی کردم شرایط تست رو اصولی بگیرم
این که این جور شده و این دستگاه چنین عیبی داره رو من دیگه واقعا نمیدونم چرا. در ضمن simarana عزیز من نه پرفسورم نه چیز دیگه فقط خواستم یه کار درستی انجام بدم و دیگرون را راهنمایی کنم که مثل اینکه بدهکار هم شدیم بعدشم من چه دلیلی دارم که بخوام ازش دفاع کنم من فقط گفتم دستگاهی که من تست کردم اینجوری بوده چون من فقط یه دونه دستگاه تست کردم بهتر دوستای دیگه هم نظر بدن بگن اونا هم مشکل صدا دارن یا نه
simarana عزیز اگه هم من باعث چنین مشکلی شدم از شما پوزش میطلبم
اگه پولش مشکلی نیست گیگابایت بگیر یکم گرون هست ولی خوبه(مارک های معروف دیگه یادم نیست چون زیاد باهاشون سروکار نداشتم) اگه هم خواستی کمتر هزینه کنی مارک های عادی بازار مثل ایکس ویژن و ... رو بگیرمن یه گیرنده دیجیتال فوق العاده خوب برای لپ تاپ می خوام که با این همه برند مختلف حسابی گیج شدمو تغریباً 25 صفحه از این پست را خواندم و چیزی در مورد گیرنده کامپیوتر و لپ تاپ ندیدم اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید کدام مدل بهتر از بقیه است و اگر ممکنه چند نمونه را بترتیب کیفیت نام بببرید که در صورت نبود یکی دیگری را تهیه کنم و اگر ممکنه سایت تهیه محصول مورد نظرتون رو هم ذکر کنید
این مارک های عادی تا اونجایی که من بازشون کردم و دیدم عموما سخت افزار و چیپ یکسانی دارن واسه همین زیاد باهم فرق ندارن فقط برنامه کاربریشون هست که اگه TotalMedia باشه مصرف منابع سیستمش کمتر هست و راحت تر هستی برای لپ تاپ اگه هم برنامش چیز دیگه ای بود میتونی از نت همینو دانلود کنی
فقط حواست باشه مدلی بخری که فیش آنتن بخوره نه تبدیل چون اونایی که فیش کوچیک و تبدیل میخورن مشکل ساز میشن برات