دوستانی که میگن مشکل سرعت دارن ببینن که لینک هاشون رو از چه سایتی میگیرن
به سایت download[dot]ir
مراجعه کنن و یه چیزی دانلود کنن ببینن باز هم مشکل سرعت دارن یا نه؟؟
بنده از این سایت که سرورش تو انگلستان هست با سرعت 350Kb/s دانلود میکنم؟؟؟
دوستانی که میگن مشکل سرعت دارن ببینن که لینک هاشون رو از چه سایتی میگیرن
به سایت download[dot]ir
مراجعه کنن و یه چیزی دانلود کنن ببینن باز هم مشکل سرعت دارن یا نه؟؟
بنده از این سایت که سرورش تو انگلستان هست با سرعت 350Kb/s دانلود میکنم؟؟؟
سلام دوستان
این مشخصات منه نظرتون میخوام بدونم snr و line چطوره ؟؟
Downstream Upstream SNR Margin :14.1 11.7 db Line Attenuation :55.3 35.5 db Data Rate :4096 782 kbps Max Rate :7992 962 kbps POWER :16.1 11.3 dbm CRC :0 0
نویز خط تون بالاست.اتصال ها و سیمها رو چک کن.اسپلیتر رو هم چک کن.از روی همین خط از تلفن هم استفاده میکنید؟ گوشی رو بر میدارید خش خش میکنه؟
دوستان CRC تو مودم چی هست؟ برای من اکثر مواقع 0 هست اما بعضی موقع میزنه بالا
من که راضیم از سرعتم. صبح ها تا 200 به بالا هم میره.(128 نامحدود دارم)
حالا این سایتی که دادی دانلود کردم تو این ساعت میانگین سرعت رو 40 بود. ولی فردا صبح هم اعلام میکنم. ((( ظهری هم تست کردم رو 450بوددد)))
این سایت که گفتی توش یه چرخی زدم چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم. برام جالب نبود.چی از این سایت دان میکنی؟؟؟
Last edited by غول مرحله اخر; 29-03-2013 at 12:46.
سلام بچه ها اوضاع خط من چطوره؟
![]()
مشکلی نداره و خطت نرماله
مودم من مگانت هستش
کسی میدونه چه جوری و ازکجا میتونمSNR و CRC خطم رو چک کنم؟
ممنون
فکر کنم باید یه سره کنم . بله از تلفن هم استفاده میکنم و کلا فقط از همین تلفن استفاده میکنیم. گوشی خش خش نمیکنه ولی جالبه هر دوشاخه ای رو که امتحان میکنم و به پریز میزنم snr عوض میشه !
سلام دوستان
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین چون تازه یه ماه شده که به مخابرات اومدم زیاد ازش اطلاعی ندار
من الان 70 مگ مونده که ترافیک سرویسم تموم بشه، امروز که 9 فرودین و من تا 12 فروردین مهلت استفاده ازین سرویسو دارم میخوام بدونم که:
1- اگه سرویسم تموم بشه میتونم به درگاه بانکش وصل بشم و سرویس دیگه مثلا نامحدودشو بگیرم؟
2-مهم ترین سوالم اینه که: اگه من مثلا امروز که 9 فرودینه سرویسمو عوض کنم همین الان سرویسم ثبت میشه و قابل استفاده است یا باید تا 12 فرودین صبرکنم تا سرویس جدیدم فعال شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)