heart racing and head pounding
قلبش تند تند ميزد و سرش ... ؟؟
heart racing and head pounding
قلبش تند تند ميزد و سرش ... ؟؟
جمله زبانش آیندست؟چون won't اومده .یا کلا باهم این معنی رو میده ؟?why won't you talk to meچرا باهام حرف نمیزنی ؟
زمانش بله دیگه آینده است ولی توی گویش فارسی من یکی نمیگم چرا با من حرف نخواهی زد.... یا کسی هم نمیگه باهات بعدا صحبت خواهم کرد
همه میگن بعدا باهات حرف میزنم ... دیگه باهات حرف نمیزنم... منم روی همین اصل معنی کردم ولی خیلی رسمی دیگه میشه که : چرا با من صحبت نخواهی کرد ؟
جمله ی ما فراموش شد گویا
سلام
کلمه "آکبند" به انگلیسی می شه چی؟
یه سرچ میکردی خوب
همه شما در ایران واژه آکبند را حتما شنیده اید. آیا هیچوقت فکر کردید که این از کجا آمده و به چه معنی میباشد؟
آیا میدانستید واژه آکبند نه واژه ای لاتین است و نه پارسی؟! آیا می دانید این واژه از طرف چه کسانی و چطور وارد زبان پارسی شده؟
قدیما که بندر آبادان بهترین بندر ایران بود و تمام کشتی های تجاری (که اکثرا از کشور انگلستان وارد ایران می شدند) انجا بارشون رو تخلیه میکردند یا بار میزدند، روی برخی از اجناس که خیلی مرغوب بودند یک نوار کشیده شده بود ونوشتهشده بود:
( UK BAND (United Kingdom Band به معنی بسته بندی شده انگلیس!
ولی کارگرهای عزیز آن رو آکبند می خواندند و همین طور شد که این تلفظ اشتباه در تمام ایران منتشر شد و همه به جنسی که بسته بندی شده و ظاهرا نو میباشد، می گویند آکبند!
وقتی یه بچه رو چند سالی ندیدی و وقتی می بینیش بزرگ شده ،بهش میگی چقد بزرگ شدی! این چقد بزرگ شدی دقیقا معادل انگلیسیش چی میشه؟
you've really grown up.
( فردي كه به غل و زنجير كشيده شده باشه ) به زبان انگليسي كلمه اش چي ميشه ؟!
جمله ندين ! كلمه رو بهم بگين
Last edited by samir.1234; 19-07-2014 at 11:44.
من چندبار شنیدم میگن how big you are .البته به نظر خودمم عجیب میاد ولی انگار اینم میشه.سرچ کردم ولی چیزخاصی پیدا نکردم.اگه کسی اطلاعات بیشتری داره ممنون میشم کمک کنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)