الان 20 دیقه است دارم تلاش میکنم یه عکس 1.3 مگی از ایمیل ام دانلود کنم و موفق نمیشم.واقعا براشون متاسفم.
این ماه تموم بشه میرم پارس!!!
سرعت دانلود عکس 5 کیلوبایت بعد 90% که میرسه ارور میده.
الان 20 دیقه است دارم تلاش میکنم یه عکس 1.3 مگی از ایمیل ام دانلود کنم و موفق نمیشم.واقعا براشون متاسفم.
این ماه تموم بشه میرم پارس!!!
سرعت دانلود عکس 5 کیلوبایت بعد 90% که میرسه ارور میده.
دقیقا حرف های شمارو تایید میکنم
تایم اون نقطه قطع ارتباط کاربر با شبکس و باعث افت شدید سرعت و کیفیت شبکه میشود + با بررسی های چند روزه که اجام دادم آیپی های یوزر ها برای دانلود از سرور های خارجی به شدت محدود شده یعنی پینگ 100 هم که باشه سرعت محدوده و از یه حدی بالاتر نمیره
پروتکل Https به شدت محدود شده و تمام بسته های رمز نگاشته شده محدود شده و سرعت ندارد
طبق بررسی های بنده و مهمترین سایت آمار پهنای باند دنیا
سرعتی میانگین 6mbps مال صدا و سیمای ایران است و پهنای باند زیادی را در اختیار دارد
IRIB مخفف Islamic Republic of Iran broadcasting هست که همون صدای سیمای ایران است
ولی متاسفانه سرعت پهنای باند مخابرات اصلا در این لیست ذکر نشده چون میانگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمتر از این isp های موجود در این لیست بوده
![]()
Last edited by mr_exir; 24-01-2013 at 01:00.
اینجا اندیشه... ساعت 56 دقیقه نیمه شب... سرویس 512... سرعت دانلود 23آی لاو یو مخابرات
![]()
![]()
ساعت 2:45 صبح / جیمیل رو باز کردم مثل فشنگ بالا اومد! اصلا نفهمیدم کی اومد کی رفت!
من نمیدونم اینا فکر کردن ما جغدیم ؟ یا کلا چی؟
راهنمایی:
پینگ معمولی و خام شما باید روی 200 300 100 بچرخه مخابرات منظورم هست
پینگ دانلود تک کانکشن برای 1 مگابیت:
1000-1200
512:
500-600
اگر نبود بدون ان شخص مثلا باهوش در مخابرات هوشمندانه میدونسته که چیکار کرده
حال با IDM چک کن هر چند تا کانکشن که سرعتت تمام پهنای باندت باشه ببین پینگ روی 1000 میره؟
دقیقا با این اطلاعات اشنا هستم ولی متاسفانه با 16 تا کانکشن هم پینگ خام رو دارم یعنی یکی خیلی خیلی هوشمندانه داره کاری میکنه نتونی از ظرفیت شبکه استفاده کنی
1 کانکشن رو که حرفشو نزن سرعت 5 کیلوبایت با تک کانکشن
دوستان مرکز مخابراتی من یک مقدار سختگیره برای دادن سرعت بالا.256 ی که گرفتیم با کارت دانشجویی داد.
الان من میتونم از طریق سایت مخابرات درخواست سرعت بالاتر بکنم؟یا اینکه اول و آخر باید برم مرکز مخابراتمون؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)