تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 4105 اولاول ... 1341346350350951051151251351451551651752356361310131513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان من اضاف خوردم الان ؟! متولد تیر ماه 71 هستم !! و دیپلمم رو 4 ماه پیش گرفتم اما برا ادامه ی تحصیل اقدام نکردم !! و الان میخواستم برا ادامه ی تحصیل اقدام کنم که شنیدم اضافی میخرورم اگه نرم دفترچه اینا پر نکنم نفرستم !! ؟ ممنون میشم یکی روشنم کنه اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه و هرکی یه چیز میگه حتما باید به دفاتر پلیس + 10 برم تا بفهمم اضاف خوردم یا نه ؟!
    هنوز که اضاف نخوردی کلا 6 ماه فرصت خواهی داشت که 2 ماهش باقی مونده
    برای اطمینان بیشتر برو دفتر پلیس +10

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------

خوب این مرزبانی که میگید چطوریه؟ و دوم اینکه وقتی تو برگه سفید گفته سازمان پذیرنده نیروی انتظامی، این یعنی آموزشی تحت نظر نیروی انتظامیه؟ اصلا آموزشی هم تفاوتی بین سپاه و ارتش و ن. انتظامی هست.
    کسی میدونه با مدرک لیسانس آموزشی چند روزه؟ همون 2 ماه یا 45 روز؟
    یه سوال دیگه، الان طول دوره سربازی چند ماهه؟ 24 ماه شده یا مثل قبله؟
    راجع به پادگان محمد رسول الله (ص) بیرجند واسه دوران آموزشی هم ممنون میشم کسی توضیح بده که چجورکیه.
    میبخشید سوال زیاد میپرسما، آخه از قوانین جدید خیلی بی اطلاعم، قول میدم با تجربه خودمو دوستم در آینده جبران کنم.
    با تشکر، زنده باشین.
    خوب یه سری تفاوتهاییی بین اموزشی نیروی انتظامی و سپاه و ارتش هست ولی اصلش یکیه!!! هر روز صبح زود باید بلند شین و برنامه صبحگاه و صف جمع و شرکت در کلاسهای تئوری و.... ولی تو مضمونش باهم تفاوتهایی دارن
    دوره آموزشی برای همه 2 ماه هست!!
    دوره خدمت 18 ماه هست که لیسانسه ها 17 و فوق لیسانسها 16 ماه خدمت خواهند داشت

2. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب این مرزبانی که میگید چطوریه؟ و دوم اینکه وقتی تو برگه سفید گفته سازمان پذیرنده نیروی انتظامی، این یعنی آموزشی تحت نظر نیروی انتظامیه؟ اصلا آموزشی هم تفاوتی بین سپاه و ارتش و ن. انتظامی هست.
    کسی میدونه با مدرک لیسانس آموزشی چند روزه؟ همون 2 ماه یا 45 روز؟
    یه سوال دیگه، الان طول دوره سربازی چند ماهه؟ 24 ماه شده یا مثل قبله؟
    راجع به پادگان محمد رسول الله (ص) بیرجند واسه دوران آموزشی هم ممنون میشم کسی توضیح بده که چجورکیه.
    میبخشید سوال زیاد میپرسما، آخه از قوانین جدید خیلی بی اطلاعم، قول میدم با تجربه خودمو دوستم در آینده جبران کنم.
    با تشکر، زنده باشین.
    سلام
    ببین من مرزبانی زاهدان بودم البته 16 روز ، فکر کنم پادگان محمد رسول ال.. هم تقسیم میشند اکثرا واسه مرزبانی
    من ستاد فرماندهی ( چون کسری داشتم و باید تسویه می کردم تقسیم نشدم هنگ مرزی) استان س و ب ( سیستان و بلوچستان ) بودم ولی دوستم هنگ مرزی چابهار
    ایشالا که شما تقسیم نشی مرز اما یکم اوضاع سخته
    ببین اینجوری بود که ما تا تقسیم شدیم اول باید می رفتیم ستاد فرماندهی مرزبانی زاهدان
    از اونجا هر کسی تقسیم میشد یکی از پنج هنگ مرزی( میرجاوه- جکی گور_چابهار -سراوان - زابل ) البته تو دیپلمه ها کسی که با کامپیوتر اشنا باشه کم بود
    به نظرم شما اگه حتی تقسیم شدی مرزبانی برو تو قسمت های کار گزینی یا نیرو انسانی یا بازرسی ، حفاظت اطلاعات
    بگو کامپیوتر بلدم ،تایپ بلدم البته اگه بلدی
    احتمال 95 در صد می گیرنت و نمی ذارند تقسیم بشی
    من رو واسه بازرسی میخواستند که تایپ کنم براشون اما تا فهمیدند کسی دارم قبول نکردند
    موفق باشیند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس شما كارهاتو انجام دادي، خوش بحالتون.

ميشه توضيح كامل بدين كه چه كارهايي انجام دادين؟ من هنوز حتي دفترچه هم نگرفتم، دير كه نشده؟ چون پارتي رو 3-2 روز پيش پيدا كردم
    داستانش طولانیه ولی خلاصشو میگم.من برج 4 فارغ التحصیل شدم توی جهاد هم آشنا داشتم برای همین رفتم جهاد مسئولش بهم گفت باید اول بری دفترچتو پست کنی بعد که برگ سبزت اومد بیاری اینجا تا انجام بدیم ولی نامرد بهم نگفت که باید درخواست بدم .ما هم پست کردیم(6/1)که البته ای کاش زودتر پست میکردم بعد که برگ سبزم اومد بردم اونجا گفتند "دیر اومدی اسامی اعزامی های 8/1 رو اواخر مرداد رد کردیم و الان برای 10/1 میگیریم " اینجا بازم به من نگفتند که کلا 3نفر میخوان خلاصه ما رفتیم به هزار مکافات تاریخ اعزامو عقب انداختیم 10/1 دوباره اومدیم گفتند "ظرفیت تکمیله" کارد میزدن خونم درنمیومد گفتم حالا باید چیکار کنم؟؟؟ میتونم توی شهرستان دیگه(شهرضا) امریه بگیرم؟؟ گفتند شاید.پارتی ما هم از همون جا یه زنگ به رئیس اونجا زدو قضیه رو گفت منم رفتم اونجا و چون دایی خودم هم اونجا کار میکرد خلاصه با هزار زور و .... تونستم امریه بگیرم
    شما هر کاری میخوای بکنی زود انجام بده در ضمن هر جایی رفتی واسه گرفتن امریه،اول درخواست بده بهتره بعد هم ازشون بپرس که برای چه تاریخی نیرو میگیرن و تاریخ اعزامتو یه جوری با اون تنظیم کن

5. این کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داستانش طولانیه ولی خلاصشو میگم.من برج 4 فارغ التحصیل شدم توی جهاد هم آشنا داشتم برای همین رفتم جهاد مسئولش بهم گفت باید اول بری دفترچتو پست کنی بعد که برگ سبزت اومد بیاری اینجا تا انجام بدیم ولی نامرد بهم نگفت که باید درخواست بدم .ما هم پست کردیم(6/1)که البته ای کاش زودتر پست میکردم بعد که برگ سبزم اومد بردم اونجا گفتند "دیر اومدی اسامی اعزامی های 8/1 رو اواخر مرداد رد کردیم و الان برای 10/1 میگیریم " اینجا بازم به من نگفتند که کلا 3نفر میخوان خلاصه ما رفتیم به هزار مکافات تاریخ اعزامو عقب انداختیم 10/1 دوباره اومدیم گفتند "ظرفیت تکمیله" کارد میزدن خونم درنمیومد گفتم حالا باید چیکار کنم؟؟؟ میتونم توی شهرستان دیگه(شهرضا) امریه بگیرم؟؟ گفتند شاید.پارتی ما هم از همون جا یه زنگ به رئیس اونجا زدو قضیه رو گفت منم رفتم اونجا و چون دایی خودم هم اونجا کار میکرد خلاصه با هزار زور و .... تونستم امریه بگیرم
    شما هر کاری میخوای بکنی زود انجام بده در ضمن هر جایی رفتی واسه گرفتن امریه،اول درخواست بده بهتره بعد هم ازشون بپرس که برای چه تاریخی نیرو میگیرن و تاریخ اعزامتو یه جوری با اون تنظیم کن
    سلام شما بچه اصفهان هستیند ؟
    اگه از اصفهان هستنید که شهرضا نزدیکه ( من دانشگاه ازاد شهرضا درس میخونم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

mehdi_vsgh و pouya_2008_hh
    آقا مهدی و پویا جان، خیلی ممنون از توضیحاتتون، البته این سوالایی که پرسیدم مربوط به دوستمه که اول آبان 90 داره میره بیرجند.(این اکانتم واسه اونه که بعدا بتونه پیگیر باشه، واسه همین پستم یکم با تاخیز میاد تو صفحه)

خودم هنو دفترچه پست نکردم! واسه 2-3 ماه دیگه میخوام برم. البته چون من غیبت دارم فکر کنم اولین اعزام بفرستنم درسته؟

راستی کسی میدونه اگه من مثلا 15 آذر پست کنم، با توجه به اینکه غیبت دارم، احتمالا کی اعزام میخوره واسم؟ اگه بخوام 18 دی اعزام شم، فکر میکنید کی بفرستم دفترچه رو احتمالش بیشتره، من دانشجوی انصرافیم، فکر کنم مدرکم دیپلم میشه!

و یه سوال دیگه اینکه، تو دوره آموزشی و یگان(اصل دوره خدمت!!) میشه کتاب و متن برد؟ میشه دفتر برد و نوشت چیزی؟ اونوقت که دارم دفترو میارم بیرون بررسی میکنن که چی توشه؟ بیشتر متن هایی که میگم هم انگلیسیو فرانسه هستن. گیر خاصی وجود نداره؟ یه وقت به عنوان جاسوس یا سی آی ای نگیرنم!!
    در ضمن من کلا کارم دیزاین و گرافیکه(تبلیغات و سایت و کلا همه چی!)، بدرد میخوره اونجا؟ اصلا اونجا میپرسن که کی چیا بلده یا جایی هست که مثه بچه آدم خودمون بریم بگیم؟ اگه در این مورد هم کسی کمک کنه ممنون میشم.
    سوالارو که توی تاپیکه درستی میپرسم دیگه آره؟ تاپیک خاص دیگه ای هم هست واسه این جور سوالا؟
    با تشکر قبلی،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله تقریبا مشخص میشه چون دقیقا بهت نمیگن که کجا ولی همون که قبلا گفتم یا نیشابور یا کرمانشاه یا یزد که منم 10/1 نیشابور اعزامم
    سلام اقا مجتبی ...
    شما تاریخ اعزامتون 1.10 هست ، چجوری از الان میدونید که نیشابور اعزامید ؟
    منم تکمیلی دارم و 1.10 اعزامم ... احتمال زیاد میافتم نیشابور چون یکی از دوستامم که زودتر از من پست کرده بود نیشابور افتاد .
    نمیدونید چند روز نگهمون میدارند ؟ من شنیدم فقط چند تا کلاس عقیدتی میزارن واسمون و یه امتحان میگیرند و تمام ! راسته ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

mehdi_vsgh و pouya_2008_hh
    آقا مهدی و پویا جان، خیلی ممنون از توضیحاتتون، البته این سوالایی که پرسیدم مربوط به دوستمه که اول آبان 90 داره میره بیرجند.(این اکانتم واسه اونه که بعدا بتونه پیگیر باشه، واسه همین پستم یکم با تاخیز میاد تو صفحه)

خودم هنو دفترچه پست نکردم! واسه 2-3 ماه دیگه میخوام برم. البته چون من غیبت دارم فکر کنم اولین اعزام بفرستنم درسته؟

راستی کسی میدونه اگه من مثلا 15 آذر پست کنم، با توجه به اینکه غیبت دارم، احتمالا کی اعزام میخوره واسم؟ اگه بخوام 18 دی اعزام شم، فکر میکنید کی بفرستم دفترچه رو احتمالش بیشتره، من دانشجوی انصرافیم، فکر کنم مدرکم دیپلم میشه!

و یه سوال دیگه اینکه، تو دوره آموزشی و یگان(اصل دوره خدمت!!) میشه کتاب و متن برد؟ میشه دفتر برد و نوشت چیزی؟ اونوقت که دارم دفترو میارم بیرون بررسی میکنن که چی توشه؟ بیشتر متن هایی که میگم هم انگلیسیو فرانسه هستن. گیر خاصی وجود نداره؟ یه وقت به عنوان جاسوس یا سی آی ای نگیرنم!!
    در ضمن من کلا کارم دیزاین و گرافیکه(تبلیغات و سایت و کلا همه چی!)، بدرد میخوره اونجا؟ اصلا اونجا میپرسن که کی چیا بلده یا جایی هست که مثه بچه آدم خودمون بریم بگیم؟ اگه در این مورد هم کسی کمک کنه ممنون میشم.
    سوالارو که توی تاپیکه درستی میپرسم دیگه آره؟ تاپیک خاص دیگه ای هم هست واسه این جور سوالا؟
    با تشکر قبلی،
    خوب سوالاتت یه کم زیاده ولی سعی میکنم سریع جواب بدم!!
    چون دانشجوی انصرافی هستی پس دیپلمه حساب میشی...من فکر کنم بهمن ماه اعزام خواهی شد!
    هم تو یگان و هم تو آموزشی میتونی با خودت دفتر ببری میتونی کتاب ببری کسی هم کاری بهت نداره که توی دفترت چی مینوسی ولی باور کن تو آموزشی اونقدر وقت نداری که بخوای به اینکارا برسی....ولی خوب مشکلی هم نداره!!!
    در مورد توانایی هایی که داری تو آموزشی که به هیچ دردی نمیخوره ولی بعد از آموزشی وقتی میخوان تو رو توی یگان تقسیمت کنن نیرو انسانی که میری میتونی قبل از تقسیم بهشون بگی که من فلان کارو بلدم!
    مثلا من خودم تایپم خوب بود برای همینم یگانی که منو انداختن به صورت اداری بودم و یکی از کارهایی که براشون انجام میدادم تایپ بود و چون کارشون رو خوب راه مینداختم رئیسمون هم خیلی بهم حال میداد و با اینکه شهرستان بودم هفته ای یه بار پنجشنبه و جمعه میومدم تهران!
    دیگه حالا اینش به خودت بستگی داره که بخوای مسئولیت بپذیری یا نه؟
    چون بعضیا اعتقاد دارن اگه مسئولیت بپذیری برات دردسر میشه و ... ولی به نظر من که به این شدت نبود!

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

ببخشید چند تا سوال دیگه داشتم اونجا میشه موبایل ببری؟؟همون روز اول برای درست کردن لباس واینا مرخصی میدن یا نه؟؟؟قبلش کچل کنیم بهتره؟؟؟؟
    سلام
    در مورد موبایل جوابتون داده شد اگه هم بیارین باید به دژبان تحویل بدین و اگه هم یواشکی بیارین از من بشنوین این کار رو نکنید طبق تجربه عرض میکنم
    در مورد لباس و ... خیر .
    در مورد نیشابور شما زمانی که وارد پادگان شدی از همون روز اول موندگار هستی تا زمانی که بهتون مرخصی داده شه
    در مورد لباس و .... اینا هم شما رو همونجا به ساتر می فرستند و کارهاتون رو انجام میدین
    در مورد کچل کردن هم بله این کار رو انجام بدین چون ممکن هست بعد بسپارتتون به دست آرایشگر پادگان و....
    و امکان رفتن به حمام بعد از سلمانی هم ازتون گرفته میشه .

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام اقا مجتبی ...
    شما تاریخ اعزامتون 1.10 هست ، چجوری از الان میدونید که نیشابور اعزامید ؟
    منم تکمیلی دارم و 1.10 اعزامم ... احتمال زیاد میافتم نیشابور چون یکی از دوستامم که زودتر از من پست کرده بود نیشابور افتاد .
    نمیدونید چند روز نگهمون میدارند ؟ من شنیدم فقط چند تا کلاس عقیدتی میزارن واسمون و یه امتحان میگیرند و تمام ! راسته ؟
    سلام
    منظورتون از تکمیلی کفایتی است ؟
    شما اگه باغرود بیای و کفایتی باشی فقط یک شب مهمان اونجا هستی مثلا اگه بعد از ظهر برسی اینا و فرداش تا بعد از ظهر کارت سبزت رو صادر میکنه بخش آموزش و میری...
    یادش بخیر دوره ی پیش و پذیرش نیرو و کفایتی ها.... و اون بیدارخوابی و....
    خدمت خیلی زود میگذره ؟ خیر عٌمر....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

14

در مورد توانایی هایی که داری تو آموزشی که به هیچ دردی نمیخوره ولی بعد از آموزشی وقتی میخوان تو رو توی یگان تقسیمت کنن نیرو انسانی که میری میتونی قبل از تقسیم بهشون بگی که من فلان کارو بلدم!
    آقا ممنون که جوابمو دادی، کلی خیالم راحت شد. فقط در این مورد که میگی، چه وقتی هست این تقسیم تو یگان؟
    قبل از تقسیم خودم باید برم نیروی انسانی؟ یعنی اصلا کجا تقسیممون میکنند، توی اتاق یا بخش خاصی اینکار انجام میدن؟ بهمون فرمی چیزی میدن که پر کنیم؟ چجوریاس دادا؟
    thnx

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •