اقا وجدانن ،جان من درست شده؟؟؟من الان مهمانمون میاد نمیتونم امتحان کنم
![]()
اقا وجدانن ،جان من درست شده؟؟؟من الان مهمانمون میاد نمیتونم امتحان کنم
![]()
من الان زیاد بازی نمیکنم تیممون به خاطر اینترنت پاشیدهولی داداشم هنوز بازی میکنه کسی ادعای بازی داره ادش کنه بازی کنه
![]()
DivineHammer 930
بازیکن تو ایران نیست رو دستش
یادم رفت بنویسم euw
میخوای امتحان کنی با سرور زیمنس امتحان کن . من قبلا با سرعت 128 کیلو ازش دانلود کردم (تک کانکشن) بدون حتی یک لحظه وقفه ولی الان سرعت میره تا 100 یهو کپ میکنه دوباره میره تا 80 دوباره چند لحظه متوقف میشه و بعد از چند لحظه دوباره به دانلود ادامه میده و همینطور این پروسه ادامه داره . یعنی سرعت ثابت و تبادل داده به طور متداوم به سمت سرور های خاص خارجی نداریم ... من 300 مگ عین هلو تو اسفند ماه پارسال از این سرور دانلود کردم ولی الان... به جای اجرای بازی میتونید از این فایل 5 مگابایتی PDF برای تست استفاده کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته بازی 1 گیگه؟
الان 8 گیگ شده!![]()
داداش داداشت کدوم سروره؟
اقا من یه زمانی با ایرانی بازی میکردم میبردم فل فور از فرنداش حذفم میکرد من الان توبه کردم در مقابل ایرانی خوب بازی کنم یا همه تو یه تیمیم خوب بازی میکنم یااینکه اینقدر گند میزنم به تیم تا طرف ناراحت نشه ادم کنه یا همینطور اد بمونمیک بدبختی داریم
این هیرو های جدید من عاشق گنک هکاریم شدم با سرعت 618 میزنی به طرف درب و داغونش میکنی
اگه بعد از پچ هی همینطور خفن باقی موند حتما میگیرمش اخرشه هااا یعنی من میگم (که خیلی نوبم)
عزیزان این بازی که دوتا نیست OM بزنی فقط یه لین باشه 1 به 1 بزنی!!!!بعضی از بات ها خوب بازی میکنن بعضیا نه. تو یک به یک بعضی از هیروها تو پوش دادن و کشتن بعضی ها تو تانک شدن(تانکی که جکس باشه رو با مالفایت مقایسه میکنی) بهتر از بعضی دیگه اند همه ی اینا دست به دست هم میدن و یه تیم خوب رو میسازن
![]()
اقا کیا سرورهeu east o nordivcan?
هستید ادد کنید بازی کنیم
albate man khodam to us bazi mikardam ama be khater dadasham omadam eu
pingam behtare
diroz shoro kardam
2 ta am daram yeke 4 yeke 8
دقیقا درسته میشه با این امتحان کرد سرعت دان به طور عجیب بالا پایین میشه و خیلی کمه انگار یکی دستکاری میکنه![]()
من چند دست زدم درست بود.
البته یه جزئی لگ بود ولی دیسکانکت نشد.
(همه مچ ها 3به3 و aram بود الان یه 5s میرم ببینم این چطوره)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)