سوالای زیست آزاد (غیر پزشکی) سخت بود؟
پزشکی رو نسبت به غیر پزشکی سخت تر میدن.مگه نه؟
سوالای زیست آزاد (غیر پزشکی) سخت بود؟
پزشکی رو نسبت به غیر پزشکی سخت تر میدن.مگه نه؟
اخه سال اولیه که اومده !! واسه همین نمیدونم حدودا رو چند میاد؟؟؟شما +- 200 بگیر در نظر نسبت به سال قبل چون ستاره داره زیاد تغییر نمی کنه
سوالهای زیست امسال غیراستاندارد بود نه سخت.
بعضی سال ها اره ولی بعضی سال ها برعکس
می تونی خوش بین باشی تقریبا چون سال اول حدودا از اون چیزی که باید باشه تراز یه رشته یه مقدار کمتره ولی باید فکر کنم حدودای نرم افزار تهران شمال باشه ترازش.
یعنی چی دقیقا؟
میشه مثال بزنید...
![]()
شما سوال انگشت سوم پای مریکیپوس رو تو سراسری یادت میاد؟به نظرت اون سوال تو اونجا استاندارد بود؟از عکس های کتاب سوال دادن اشکال نداره ولی عکسی که خودش یه ذرست برداشتن انگشتاشو شمردن گفتن چندتاست!اخه این چه سوالیه؟البته من اون تستو درست زدم ولی کاملا غیر استاندارد بود.)یا اون سوال که غلاف میلین با استیگمات جفتش درست بود!خب این از سوالای سراسری.زیاد غیراستاندارد نبود.شبیه به سالهای گذشتش بود.(سراسری رو برای مقایسه گفتم)
حالا بریم سر اصل کاری سوالای ازاد دیروز.چند درصدش مثل سالهای قبل بود؟ 100؟ نه !
چندتاش تکراری بود؟من که زیاد یادم نمی بیاد تکراری یا شبیهشون قبلش زیاد داده باشن.سوالای ازاد عموما در مورد نکات عمومی و اصلی هر درسه ولی زیست تقریبا نصفش اینجوری نبودش.سوالی که هورمون جنسی مربوط میشد
اگه سوالشو دوبار می خوندی می دیدی طرز بیانش اشکال داره.الان سوالا دستم نیست مثال زیاد بزنم ولی هفته دیگه دستم اومد اینجا سوالای مشکل دارشو می زارم.
ولی اختصاصی ازاد تعادل نداشت.فیزیکش فوقــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ العاده اسون داده بودن فقط جایگزاری بود نه یه نکته ای چیزی!(البته من فیزیکو نخونده بودم)ولی چندتاشو راحت زدم
عوضش من برای 100 زدن زیست.شیمی . زمین رفته بودم.سر زمین خیلی حرص خوردم خیلی سوال از سنگ ها امسال داده بودن.بیشتر از 3 4 تا هیچ وقت از 84 به اینور ندادن(چون من از 84 به این ور تستاشو قبلش زده بودم میگم.) ریاضی هم که طراحش با سراسری انگار عوض شده بود سوالاش متوسط بود نه سخت.
من یکم از قافله عقب موندم، چون برا تنوع حوزه شیراز رو انتخاب کردم و یه دو سه روزی شیراز بودم.
اما در مورد آزمون ریاضی - صبح، اینا رو می تونم بگم.
عمومی ها ساده ( البته با اینکه امسال برا کنکور خوندم از سال قبل که سوم بودم عربی رو کمتر زدم، چون یکم از پارسال سختتر بود. این سختتر به این معنی نیست که سخت بودا، اصلا ، خیلی هم آسون بود، ولی چون پارسال از آب خوردن هم راحتتر بود امسال یکم سختتر بود ).
اما در مورد تخصصی.
ریاضی که مثل همیشه غیر استاندارد و سخت و چند تا بیشتر جواب ندادم ( البته خیلی خوابم میومد و یه ساعت زودتر از سر جلسه بلند شدم ). ریاضی دانشگاه آزاد خیلی به نکته های خارج کتاب وابستست و به نظرم هیچ ارزش علمی نداره.
فیزیک مثل همیشه آسون. برا صد تلاش کردم و همه رو جواب دادم الا یه سوال که اونم حل کردم و به جواب هم رسیدم ولی تو گزینه ها نبود که حدس می زنم سوالش اشتباه بوده. نظر شما چیه؟ دقیقا نمی دونم کدوم سوال بود.
در مورد شیمی، یکی اینکه آسون بود، دو اینکه دو تا سوال رو به نظرم اشتباه دادن. یه سوال جرم مولی نداده بودن و یه سوال هم حجم ظرف رو نگفته بودن.
در مورد سوالای شیمی آره یکی از سوالا جرم مولی رو نداده بود اما آسون بود فقط کافی بود بدونی Na 23 هست و اکسیژن و هیدروژنم که همه می دونن... غلط نبود سواله اما غیر استاندارد بود... ولی من زدمش...![]()
Last edited by milla.online; 09-07-2011 at 15:44.
باید حجم ظرف رو یک لیتر درنظر میگرفتی. یه بارم قبلا یه سالی حجم ظرف رو نداده بود.![]()
بچه ها کسی میدونه اگه من بخوام انشا الله برای کارشناسی ارشد GIS شرکت کنم بهتره الان عمران بخونم یا معماری یا شهر سازی؟
اره راست میگی تاتعیین رشته باشه اینطوری خیلی بهتره،حالش بیشتره---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
آزاد پزشکی مونده........
در ضمن من که دلم نمیاد این تایپیک رو ول کنم... هر روز میام توش یه چیزی می نویسم....... واسه انتخاب رشته هم همینجا بحث کنیم...
اصلا بزاریم باشدش همینجا......... فکر کنید سال 93 کنکور تموم بشه واسه همیشه... هنوز تایپیک کنکور 90 کار کنه.......
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
مراقبای ما هم انگار اومده بودن ساندیس خوری(سیاسی شد!!!) کیک ساندیسا که پخش شد هجوم آوردن روشون.. همشون هم مرد بودنو و سیبیل داشتن.......
جاتون خالی تو بلندگو گفتن واسه سلامتی یه بنده خدایی صلوات... سکوت مطلق سالن رو فرا گرفت...
![]()
![]()
Last edited by lifepatogh; 09-07-2011 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)