تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1124 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرويس يك به يك ربطي به تايم نداره! اگه داشت اين محدود ها همه باند تضمين شدس (يعني 1ب1) خودتون قضاوت كنيد كه آيا سرعت هميشه فيكس بوده و تايم اوت نداشتين؟ در مورد 128 امروز ظهر سرعتم 8-30 بود كه ميانگين 16 بود خير سرش بايد 64 باشه

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مخابرات جدیدا خیلی قطعی داره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

الان از دفترشون برگشتم! متاسفانه گفتن اين لطف ما قابل برگشت نيست و تا روز پيروزي انقلاب (22 بهمن) بايد ازش مستفيض بشي :CRY حتي افزايشم نميدن

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سرويس يك به يك ربطي به تايم نداره! اگه داشت اين محدود ها همه باند تضمين شدس (يعني 1ب1) خودتون قضاوت كنيد كه آيا سرعت هميشه فيكس بوده و تايم اوت نداشتين؟ در مورد 128 امروز ظهر سرعتم 8-30 بود كه ميانگين 16 بود خير سرش بايد 64 باشه
    اگر به سایت زیر مراجعه بکنید میبینید که تمام اشتراک های محدود مخابرات نوشته ضرب نفوذ 1 به 5 هستند به جز اشتراک آخر ... که اگه میخواهید از شر تایم اوت راحت بشین و از مخابرات هم اشتراک داشته باشین تنها راه اینه که از همون اشتراک آخر نامحدود که خیلی هم گرونه استفاده کنید ... اما همون طور که خیلی راحت مرکز آمار نرخ تورم 100 درصدی رو 17 درصد اعلام میکنه خب چرا مخابرات ضریب اشتراک هاشو چند برابر کمتر از مقدار واقعی اعلام نکنه؟ کی میخواد خلافشو ثابت کنه که یک به پنج نیست و بیشتره؟پس اشتراکی که در حال حاضر دارید به اصطلاح به 5 نفر دیگه هم داده شده ولی این فقط یه عدده و در حقیقت ممکنه اشتراک شما یک به n باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر به سایت زیر مراجعه بکنید میبینید که تمام اشتراک های محدود مخابرات نوشته ضرب نفوذ 1 به 5 هستند به جز اشتراک آخر ... که اگه میخواهید از شر تایم اوت راحت بشین و از مخابرات هم اشتراک داشته باشین تنها راه اینه که از همون اشتراک آخر نامحدود که خیلی هم گرونه استفاده کنید ... اما همون طور که خیلی راحت مرکز آمار نرخ تورم 100 درصدی رو 17 درصد اعلام میکنه خب چرا مخابرات ضریب اشتراک هاشو چند برابر کمتر از مقدار واقعی اعلام نکنه؟ کی میخواد خلافشو ثابت کنه که یک به پنج نیست و بیشتره؟پس اشتراکی که در حال حاضر دارید به اصطلاح به 5 نفر دیگه هم داده شده ولی این فقط یه عدده و در حقیقت ممکنه اشتراک شما یک به n باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    hm741 عزیز

این یکی از موارد خنده دار مخابراته! اصلاً اینا اشتراک گذاری بلد نیستند واین چرت و پرتها هم که نوشتند داستان داره که خیلی هم خنده داره!

همین نامحدود فعلی رو یه زمانی گفتند یک به10 بعد تو پنل نوشته شد بدون اشتراک گذاریه اینا ... بعد همون رو گفتند 1 به 8 هست بعد گفتن نه اینا 1 به 5 هستند ... و واقعیت اینه که همون بدون اشتارک گذاریه سرویسای مخابرات چون اصلاً سواد فنی اشتراک گذاری رو ندارن!

همین الان شما 256یک به ده رو انتخاب کنی برای شما روی 128 معمولی میبندن! چرا ؟ چون نمیتونن اشتراک گذاری کنند ؛بلد نیستند!

ولی حسابگر وقتی 256 نامحدود 1به 10 میگیری واقعاً بین 10 نفر تقسیم میشه ولی به صورت علمی! که این موضوع سرعت رو لحظه ای حفظ میکنه ولی کیفیت رو پایین میاره ...

پ ن :

من هم جدیداً به حرف دوستان رسیدم که هر کی ازم پرسید بگم مخابرات مزخرفه ! (شما چون دوست هستی اینا رو گفتم)

7. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان برام sms اومده براساس مصوبه جدید سازمان تنظیم مقرارت حجم مصرفی سرویس های ویزه 512 کیلوبیت به 18 گیگابایت در ماه تغییر کرد کسی میدونه جریان چیه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان برام sms اومده براساس مصوبه جدید سازمان تنظیم مقرارت حجم مصرفی سرویس های ویزه 512 کیلوبیت به 18 گیگابایت در ماه تغییر کرد کسی میدونه جریان چیه
    حسابگر داری شما؟

گویا این مصوبه فقط برای حسابگر تصویب شده!!! وگرنه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نامحدود 1 به 10 خودش رو با ترافیک محدود ارائه نمیکنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حسابگر داری شما؟ گویا این مصوبه فقط برای حسابگر تصویب شده!!! وگرنه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نامحدود 1 به 10 خودش رو با ترافیک محدود ارائه نمیکنه!
    اره حسابگرم من که متوجه نشدم چی نوشته یه توضیح میدی منظورش چیه ؟ مگه سرویسی که قبلا اورده شده میشه وسط کار تغییر داده؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اره حسابگرم من که متوجه نشدم چی نوشته یه توضیح میدی منظورش چیه ؟ مگه سرویسی که قبلا اورده شده میشه وسط کار تغییر داده؟
    حسابگره دیگه!

اگه سرویس نامحدوده چطور حجم مصرفی داره؟ و بعد اون 18 گیگ چه اتفاقی میفته؟

احتمالاً بعد 18 گیگ سرویس شما قطع میشه! ..... تا شارژ مجدد

وقتی میگیم حسابگر دزده نگید چرا

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

hm741 عزیز

همین الان شما 256یک به ده رو انتخاب کنی برای شما روی 128 معمولی میبندن! چرا ؟ چون نمیتونن اشتراک گذاری کنند ؛بلد نیستند!

ولی حسابگر وقتی 256 نامحدود 1به 10 میگیری واقعاً بین 10 نفر تقسیم میشه ولی به صورت علمی! که این موضوع سرعت رو لحظه ای حفظ میکنه ولی کیفیت رو پایین میاره ...

پ ن :

من هم جدیداً به حرف دوستان رسیدم که هر کی ازم پرسید بگم مخابرات مزخرفه ! (شما چون دوست هستی اینا رو گفتم)
    یعنی در این حد بی سواد مگه میشه؟ اگه یک به یک باشه پس این تایم اوت چیه که فقط برای دوستان مخابراتی وجود داره و برای ما نیست؟ بعید میدونم اشتراک یک به یک باشه و تایم اوت بده
    در ضمن فکر نمیکنم توی حسابگر به صورت علمی بین ده نفر تقسیم بشه... چون در حالت علمی یک سیستم آنالیزور باید نرخ اتصال کاربران مختلف رو با هم بررسی کنه و یه تعداد مشترک کم مصرف رو با یه تعداد مشترک پر مصرف روی یک پهنای باند به اینترنت متصل کنه به طوری مشکل تایم اوت برای هیچ مشترکی پیش نیاد... متاسفانه این سیستم های اتوماسیون رو سرویس دهنده ها به کار نمیبرند ... حالا دلیلش گرانی ، تحریم ، نبود اطلاعات و تجهیزات ، یا خیلی عوامل دیگر میتونه باشه ... انتقاد ساده ست اما راه حل چیه؟ راه حل اینه که یک سرمایه گذار بیاد یه عده متخصص (به معنای واقعی) در زمینه شبکه رو استخدام و یه شرکت جدید که فاقد این مشکلات باشه رو راه اندازی کنه چون شرکت های موجود همه بر اساس روابط فامیلی بوجود آمدند نه بر اساس ضوابط مهندسی
    امیدوارم این پستمو مثل قبلیا حذف نکنن ... آقای ناظری که اینو داری میخونی من نه به کسی اهانت کردم نه اسم سازمانی رو آوردم فقط مشکل و نظرمو برای حلش گفتم لطفا بی خود حذفش نکن
    اگر بعد از پست من یکی میاد و به زمین و زمان فهش میده به پست من ربطی نداره

13. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •