برای ما که شهرستانیم چه جوریه ؟ چون برای ما هنوز یوزرنیم برامون فعال نشده و نمیتونیم از سایت پارس آنلاین وارد حساب کاربریمون بشیم
برای ما که شهرستانیم چه جوریه ؟ چون برای ما هنوز یوزرنیم برامون فعال نشده و نمیتونیم از سایت پارس آنلاین وارد حساب کاربریمون بشیم
سرعت من که از همیشه هم بهتره
من 128 دارم سرعت دانلودم الان 160 تاست
محله ی تجاری خوبیش اینه هیچ کسی اشتراکش فعال نیست الان همش مال خودمه![]()
احتمالا چون روز اوله عیده و همه درگیر مهمون و مهمونین اینجوری ، شایدم خیلیا نمیدونن !
امیدوارم اینجوری بمونه .
![]()
ما که سرعت دانلودمون خوبه تا حالاش. انگار تو منطه ما همه رفتن مسافرت کسی نمونده دانلود کنه
دوست عزیز ممنون که به من حرف زدن تو فروم رو یاد دادی
من هم برای شما بیشتر متاسفم چون شما دیگه کلا حرف زدن بلد نیستی
من خودم هم از لینک های تو این تاپیک استفاده کردم و الان مثل خوره افتادم به جون اینترنت و اصلا هم به غیر از ایران و ترکیه و دوبی و مالزی و سوئد جای دیگری رو ندیدم. و ادعای دنیا دیدگی ندارم. من نمیخواستم اون تاپیک رو مسخره کنم فقط میخواستم از وضعیت بد اینترنت در ایران گلایه کنم. شما سعی کن غیر از حرف زدن، حرف شنیدن رو یاد بگیری دم عیدی. منم حرف زدن رو یاد میگیرم.
عیدتون هم مبارک
ایول به این سرعت...
خیلی عالیه...
میگند که پارس آنلاین سرور های کمکی استفائه کرده که سرعتمون اینه.........
تا حالا شد 3 گیگابایت!![]()
بچه ها با سرعت200 30 گیگ چقد طول میکشه دانلود شه؟!
یه وقت اگه لینکام تموم شد چیکار کنم؟!![]()
سرعت من خوب نیستش..از شب هم پایینتر هستش.
مثلا 512 هستش سروییسم سرعت 20 یا 30 هستش![]()
اول سال نو همه مبارک...
دوم سرعت دانلود من که فقط همون اول صبح خوب بود و الان رسیده به 30 kb ....
میدونستم که یه همچین وضعیتی پیش میاد...
کاملا تابلوئه که سرعت رو خود پارس کشیده پایین ، من سرویسم 128 هستش ، الان سرعتم 20 کیلوبایته![]()
ولی 5 دقیقه که اکانت 1 مگ دوستمو قرض گرفتم، با 100 میشد دانلود کرد ، هرچند اونم محدود شده، اما از من که بهتره
واقعا حالم بهم خورد ، خب وقتی نمیتونید مگه مجبورید الکی 13 روز رایگان بدید آخه؟ 5 روز میدادید ولی مثل بچه آدم ، اه اه
من با سرویس 128
الان دارم با سرعت 90-140 دانلود میکنم
یه وقت خر نشن از ترافیک اصلیمون کم کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)