دوستان اگه الان مثلا یکی از طرح های نوروزی رو فعال کنیم هزینش با هزینه زرین جمع میشه و روی قبض میاد درسته؟
دوستان اگه الان مثلا یکی از طرح های نوروزی رو فعال کنیم هزینش با هزینه زرین جمع میشه و روی قبض میاد درسته؟
بستگی داره به طرفی داره که باید بهش زنگ بزنی اگه ادم گیری نباشه تلفنی هم فعال میکنه
هنوز اولین قبضم که شامل دو طرح هست نیومده ولی قطعا همینجوری هست و جفتش جمع میشه
سلام و تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جواب دادن به سوالم فقط چند سوال دیگه دارم
آیا روی یک خط تلفن میشه هم طرح زرین را داشته باشم هم طرح نوروزی داشته باشم
نا محدودش چرا بدرد نمیخوره چون من مصرفم زیاده فکر کنم هفته ی 10 گیگ که میشه ماهی حدود 40 گیگ
و حالا اگه بخوام سفارش با حجم بدم یک مگ خوبه یا دو مگ
و برا هر گیگ اضافه اگر من 11 گیگ خریداری کنم 22 هزارتومان محاسبه میشه یا به صورت پله ی یعنی 1تا 5 گیگ 4 تومان 5 تا 10 گیگ 3 و از 10 به بالا اگر بیشتر سفارش بدم 2 تومان محاسبه میشه
با تشکر از دوستان
![]()
تعرفه ها که متاسفانه به صورت پله ای
بله رو یه خط میشه چند تا سرویس داشت
نامحدودش سرعتت هر چی باشه بر 16 تقسیم میشه
وقتی شبونه سرعتش 128 باشه شما شبی 2.5 می تونی بگیری که ماهه 75 گیگ میشه مگه بیکاری که پول بیشتر بدی با سرعت کمتر دانلود کنی
نامحدود که اصلا نگیرید همین حجمی ها رو بردارید یک مگ یا دو مگ بعد دانلود ها رو بزارید شب
دیشب یه موردی تست شد بهتون بگم یه وقت سرتون کلاه نره
اگه طرح های بدون ترافیک رو بخرید نمیتونید از شبانش استفاده کنید تا وقتی که براش ترافیک بخرید
من دیشب ترافیکم تموم شد بعد اخر شب گزاشتم دالنود هیچی دانلود نشد صبحی که پا شد یه گیگ ترافیک 4 تومنی خریدم مشکل حل شد یعنی برای استفاده از ترافیک شبانه حتما باید ترافیک روزانه داشته باشید (چیزی که خودمم حدس میزدم)
بچه ها تقریبا جواب دادن
با این حال:
1-اره میشه هر دو تا طرح رو روی یه خط درخواست داد
2- نامحدود سرعت 1 به هشت هست یعنی سرعتت رو تقسیم بر هشت میکنن در اختیارت قرار میدن مثلا سرعت 2 مگ باید 256 باشه ولی 32 هست با توجه به این موضوع و قیمتش اصلا به صرفه نیست دوستم 256 نامحدود گرفته ود سرعتش 4 کیلو بود یعنی از دیال اپ هم پاینتر
3-والا سرعت خودم که دومگ دارم با دوستم که یک مگ داره تقریبا یکی هست و سرعتت 220 هست ولی اینکه بعد کم کنن رو نمیدونم اگه کم بشه اون دیگه چیزی نمیتونه بگه ولی من میتونم اعتراض کنم دیگه ریسکش با خودت
4-شما 11 گیگ بخری پلکانی حسا میشه 5 گیگ اول 4 تومنی و 5 گیگ دوم 3 تومنی و 1 گیگ اخر هم 2 تومنی که میشه 37 تومن
این که خیلی بده که حتمن باید ترافیک روزانه داشته باشی برای استفاده از شبانه
چون اون گیگه هم که میخری 4 تومن لابد محدودیت زمانی داره
در هر حال تشکر
من که فعلا از شبانه ی پسرعموم استفاده میکنم
بچه ها نمیدونم چی شده سرعتم شده 360 خعلی حال میده لو ندید سرعتمو کم کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)