تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1298 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان اگه الان مثلا یکی از طرح های نوروزی رو فعال کنیم هزینش با هزینه زرین جمع میشه و روی قبض میاد درسته؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب من 1مگ را زدم و به پنل اضافه شد فقط باید برم مخابرات تا فعال شه. یا زنگ بزنم هم فعال می کنند.
    بستگی داره به طرفی داره که باید بهش زنگ بزنی اگه ادم گیری نباشه تلفنی هم فعال میکنه

دوستان اگه الان مثلا یکی از طرح های نوروزی رو فعال کنیم هزینش با هزینه زرین جمع میشه و روی قبض میاد درسته؟
    هنوز اولین قبضم که شامل دو طرح هست نیومده ولی قطعا همینجوری هست و جفتش جمع میشه

3. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام و تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جواب دادن به سوالم فقط چند سوال دیگه دارم
    آیا روی یک خط تلفن میشه هم طرح زرین را داشته باشم هم طرح نوروزی داشته باشم
    نا محدودش چرا بدرد نمیخوره چون من مصرفم زیاده فکر کنم هفته ی 10 گیگ که میشه ماهی حدود 40 گیگ
    و حالا اگه بخوام سفارش با حجم بدم یک مگ خوبه یا دو مگ
    و برا هر گیگ اضافه اگر من 11 گیگ خریداری کنم 22 هزارتومان محاسبه میشه یا به صورت پله ی یعنی 1تا 5 گیگ 4 تومان 5 تا 10 گیگ 3 و از 10 به بالا اگر بیشتر سفارش بدم 2 تومان محاسبه میشه
    با تشکر از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جواب دادن به سوالم فقط چند سوال دیگه دارم
    نا محدودش چرا بدرد نمیخوره چون من مصرفم زیاده فکر کنم هفته ی 10 گیگ که میشه ماهی حدود 40 گیگ
    و برا هر گیگ اضافه اگر من 11 گیگ خریداری کنم 22 هزارتومان محاسبه میشه یا به صورت پله ی یعنی 1تا 5 گیگ 4 تومان 5 تا 10 گیگ 3 و از 10 به بالا اگر بیشتر سفارش بدم 2 تومان محاسبه میشه
    با تشکر از دوستان
    تعرفه ها که متاسفانه به صورت پله ای
    بله رو یه خط میشه چند تا سرویس داشت
    نامحدودش سرعتت هر چی باشه بر 16 تقسیم میشه

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    وقتی شبونه سرعتش 128 باشه شما شبی 2.5 می تونی بگیری که ماهه 75 گیگ میشه مگه بیکاری که پول بیشتر بدی با سرعت کمتر دانلود کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نامحدود که اصلا نگیرید همین حجمی ها رو بردارید یک مگ یا دو مگ بعد دانلود ها رو بزارید شب
    دیشب یه موردی تست شد بهتون بگم یه وقت سرتون کلاه نره
    اگه طرح های بدون ترافیک رو بخرید نمیتونید از شبانش استفاده کنید تا وقتی که براش ترافیک بخرید
    من دیشب ترافیکم تموم شد بعد اخر شب گزاشتم دالنود هیچی دانلود نشد صبحی که پا شد یه گیگ ترافیک 4 تومنی خریدم مشکل حل شد یعنی برای استفاده از ترافیک شبانه حتما باید ترافیک روزانه داشته باشید (چیزی که خودمم حدس میزدم)

8. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    بچه ها تقریبا جواب دادن
    با این حال:
    1-اره میشه هر دو تا طرح رو روی یه خط درخواست داد
    2- نامحدود سرعت 1 به هشت هست یعنی سرعتت رو تقسیم بر هشت میکنن در اختیارت قرار میدن مثلا سرعت 2 مگ باید 256 باشه ولی 32 هست با توجه به این موضوع و قیمتش اصلا به صرفه نیست دوستم 256 نامحدود گرفته ود سرعتش 4 کیلو بود یعنی از دیال اپ هم پاینتر
    3-والا سرعت خودم که دومگ دارم با دوستم که یک مگ داره تقریبا یکی هست و سرعتت 220 هست ولی اینکه بعد کم کنن رو نمیدونم اگه کم بشه اون دیگه چیزی نمیتونه بگه ولی من میتونم اعتراض کنم دیگه ریسکش با خودت
    4-شما 11 گیگ بخری پلکانی حسا میشه 5 گیگ اول 4 تومنی و 5 گیگ دوم 3 تومنی و 1 گیگ اخر هم 2 تومنی که میشه 37 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این که خیلی بده که حتمن باید ترافیک روزانه داشته باشی برای استفاده از شبانه
    چون اون گیگه هم که میخری 4 تومن لابد محدودیت زمانی داره
    در هر حال تشکر
    من که فعلا از شبانه ی پسرعموم استفاده میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها نمیدونم چی شده سرعتم شده 360 خعلی حال میده لو ندید سرعتمو کم کنن

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کدوم شهر هستی که این سرعت رو داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •