سلام. نه . می ره تو حسابت.
سلام. نه . می ره تو حسابت.
نه بابا میسوزه پولش. واسه من که سوخت. من 14ام ثبت نام کردم، طرح ویژه عید. الان که آخر ماهه باید دوباره واریز کنم، 4 روز مهلت داده. همون هزینه ی کامل اشتراک یک ماه رو...
پدر سوخته ها اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم زیر و روشون کردم گفت بله بله چشم حتما پیگیری میکنیم ولی الان که ecare هم خرابه
منم نمیتونم حسابمو شارژ کنم چون تو ecare نمیره
ماشالا همیشه این ecare مشکل داره!!![]()
اگر اینترنتتون قطع شده در setup مودم گزینه Authentication Method رو به EAP-TLS تغییر بدید تا مستقیم بتونید فقط به سایت ایرانسل دسترسی داشته باشید یا مسقیم وارد wimax.irancell.ir بشید و قسمت کنترل حساب و ... یا باوارد بشید . سایت مشکل نداره فقط خیلی شلوغه همه ریختن برای تمدید برای همین باز نمیشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم. ولی من نمیخوام یه مودمی بگیرم که پشیمون بشم. نه اینکه دانلود زیاد نداشته باشم در حال حاضر دانلودم کم بوده وگرنه بعضی اوقات من دانلود زیادی دارم. کلیپ از یوتوب زیاد دانلود میکنم. این پورت Voip دقیق برای چیه؟؟؟ یعنی از نظر کارکرد و سخت افزار خوب هر 2 مودم یکی هستن؟؟؟ من الان برم برای درخواست چه مودم وای فایی رو درخواست بدم؟؟؟ چون ایمان میگفت که خوب نیست من که شناختی رو مودم های وایمکس ندارم.
ترفند رایگان کردن اینترنت در ایرانسل
اول یک کانکشن بسازید. اسم آن مهم نیست اما باید access point name را mtnirancell و hompage را
بگزارید و در option گزینه advanced setting را انتخاب و در قسمت ------ ۲۰۸٫۸۵٫۲۴۲٫۲۲۱ و پورت ۸۰ را قرار دهید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا از داخل مرورگر خود سایترا باز نمایید و در داخل سایت باز شده گذینه cgiproxy را انتخاب و آدرس مورد نظر را وارد نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این روش شما میتوانید در داخل مرور گر خود به صورت مجانی دانلود و وبگردی نمایید.
برای چت کردن نیز میتوانید به سایت Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy مراجعه کنید.
والا الان اینطور که بچه ها میگن فقط fbr-105 دارند شاید هم fbr-130 رو هم که تازه آوردن بدن. ولی 632 ندارند . در مورد پشیمون شدن هم هرکس یه چیز میگه و بنظر من فقط بستگی به منطقه ای که هستید داره . ولی همانطور که گفتم از لحاظ سخت افزاری زیاد فرقی با هم ندارند . VOIP هم برای مکالمه تلفنی از طریق اینترنت هستش . من که با مدل 105 مشکل قطع یا ریست بغیر از اتفاقات عادی که همگانی بوده نداشتم .
دوستانی که fbr - 105 دارند بیان یه آمار بدن که وضعیتشون چطوره .
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)