تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1291 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما فرضا امروز ثبت نام میکنی ۱ مهر و هزینه ۱ ماه رو میدی ولی ۱۰مهر میان وصل میکنن این ۹ روز پولش سوخت میشه؟
    سلام. نه . می ره تو حسابت.

2. این کاربر از amh1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه matin_blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. نه . می ره تو حسابت.
    نه بابا میسوزه پولش. واسه من که سوخت. من 14ام ثبت نام کردم، طرح ویژه عید. الان که آخر ماهه باید دوباره واریز کنم، 4 روز مهلت داده. همون هزینه ی کامل اشتراک یک ماه رو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

پدر سوخته ها اینترنت منو قطع کردن زنگ زدم زیر و روشون کردم گفت بله بله چشم حتما پیگیری میکنیم ولی الان که ecare هم خرابه

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم نمیتونم حسابمو شارژ کنم چون تو ecare نمیره
    ماشالا همیشه این ecare مشکل داره!!

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر اینترنتتون قطع شده در setup مودم گزینه Authentication Method رو به EAP-TLS تغییر بدید تا مستقیم بتونید فقط به سایت ایرانسل دسترسی داشته باشید یا مسقیم وارد wimax.irancell.ir بشید و قسمت کنترل حساب و ... یا با
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وارد بشید . سایت مشکل نداره فقط خیلی شلوغه همه ریختن برای تمدید برای همین باز نمیشه .

7. این کاربر از dvlsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه اینطوره پس همون wifi رو بگیر ... مال من هم fbr-105 هستش . شما که دانلود نداری برات فرقی نمی کنه . چون من فقط زمان دانلود بعضی اوقات مشکل سرعت داشتم ولی قطعی یا ریست شدن نداشتم . اگر در محدوده سبز باشی زیاد مشکل نداری غیر از مشکلای همگانی که یهو همه مشکل پیدا می کنند . من ماه پیش 200 گیگ دانلود داشتم و الان هم مثله اینکه یه تغییراتی تو سرورهاشون دادن چون دیگه اون نوسان رو هم ندارم . تنها تفاوت bm632 تعداد پورتاش هستش . fbr-105 یک پورت لن داره با یک پورت VOIP . شما لن رو به سیستم خودت بزن wifi رو هم برای استفاده بقیه .
    ممنونم. ولی من نمیخوام یه مودمی بگیرم که پشیمون بشم. نه اینکه دانلود زیاد نداشته باشم در حال حاضر دانلودم کم بوده وگرنه بعضی اوقات من دانلود زیادی دارم. کلیپ از یوتوب زیاد دانلود میکنم. این پورت Voip دقیق برای چیه؟؟؟ یعنی از نظر کارکرد و سخت افزار خوب هر 2 مودم یکی هستن؟؟؟ من الان برم برای درخواست چه مودم وای فایی رو درخواست بدم؟؟؟ چون ایمان میگفت که خوب نیست من که شناختی رو مودم های وایمکس ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ترفند رایگان کردن اینترنت در ایرانسل

اول یک کانکشن بسازید. اسم آن مهم نیست اما باید access point name را mtnirancell و hompage را
    کد:
    بگزارید و در option گزینه advanced setting را انتخاب و در قسمت ------ ۲۰۸٫۸۵٫۲۴۲٫۲۲۱ و پورت ۸۰ را قرار دهید.

حالا از داخل مرورگر خود سایت
    کد:
    را باز نمایید و در داخل سایت باز شده گذینه cgiproxy را انتخاب و آدرس مورد نظر را وارد نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این روش شما میتوانید در داخل مرور گر خود به صورت مجانی دانلود و وبگردی نمایید.
    برای چت کردن نیز میتوانید به سایت Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy مراجعه کنید.

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پینگ ایرانسل چطوره؟! ...

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم. ولی من نمیخوام یه مودمی بگیرم که پشیمون بشم. نه اینکه دانلود زیاد نداشته باشم در حال حاضر دانلودم کم بوده وگرنه بعضی اوقات من دانلود زیادی دارم. کلیپ از یوتوب زیاد دانلود میکنم. این پورت Voip دقیق برای چیه؟؟؟ یعنی از نظر کارکرد و سخت افزار خوب هر 2 مودم یکی هستن؟؟؟ من الان برم برای درخواست چه مودم وای فایی رو درخواست بدم؟؟؟ چون ایمان میگفت که خوب نیست من که شناختی رو مودم های وایمکس ندارم.
    والا الان اینطور که بچه ها میگن فقط fbr-105 دارند شاید هم fbr-130 رو هم که تازه آوردن بدن. ولی 632 ندارند . در مورد پشیمون شدن هم هرکس یه چیز میگه و بنظر من فقط بستگی به منطقه ای که هستید داره . ولی همانطور که گفتم از لحاظ سخت افزاری زیاد فرقی با هم ندارند . VOIP هم برای مکالمه تلفنی از طریق اینترنت هستش . من که با مدل 105 مشکل قطع یا ریست بغیر از اتفاقات عادی که همگانی بوده نداشتم .

دوستانی که fbr - 105 دارند بیان یه آمار بدن که وضعیتشون چطوره .

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

پینگ ایرانسل چطوره؟! ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ecare بازم بالا نمیاد درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •