تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1049 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تا يك ميليون و سيصد چي پيشنهاد ميكنيد؟اولويت من گوش دادن موزيكه.بعد اگه شد فيلم.كيفيت صدا و تفكيك هم خيلي برام مهمه مرسي.

سلام دوست عزیز .
    شما صفحات قبلی رو نگاهی بکنید سیستمهای مختلف از 800 تا 2 3 تومن به دوستان پیشنهاد شده و میتونید انتخاب کنید . با این پول شما میتونید براس خودتون سیستم ببندید . اما باید وقت بزارید و سیستمی رو که میخواهید ست کنید . آمپهای مختلف با اسپیکر های مختلف رو تست کنید و ببینید صدای کدومو بیشتر میپسندید .
    اما پیشنهاد هایی که در این فروم به دوستان شده برای این محدوده قیمتی ، آمپهای دنون و انکیو و پایونیر با اسپیکر های جامو یا مانیتور آدیو یا فوکال و تعدادی برند دیگه که الان حضور ذهن ندارم هستش. شما صفحات قبل رو بخونید بیشتر میتونید آشنا بشید با سیستمهایی که دوستان خریدند و ریویو هایی که در موردش نوشتند.

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

دوستان نظرتون راجع به قصر صدای LG چیه تمام فرمتها رو میخونه و پخش میکنه صدای 3بعدی داره . یه نظری بدید کسی تابه حال تستشو دیده و تجربه کرده کلا سیستمش جدیده .

پرداخت این مقدار پول برای همچین سیستمی مثل این میمونه که تو سرمای زمستون به جای خرید هیزم برای گرم شدن ، پولشو آتیش بزنید تا گرم بشید !!!! با این پول میتونید سیستمی ببندید 100 برابر بهتر از این ال جی !

2. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بچه ها خسته نباشید من HD پلیر دارم می خواستم واسش یه سینما خانگی یا اسپیکر تا حدود 400 تومان بگیرم نظرتون رو چی هست؟ ممنون...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ----- شما خروجی اپتیکال داشته باشه میتونید مستقیما به ورودی اپتیکال سینماتون وصل کنید . اما اگه رسیورتون خروجی اپتیکال نداشته باشه باید از طریق خروجی آنالوگ ----- وصل کنید به ورودی آنالوگ سینماتون.
    ----- خروجی اپتیکال نداره .
    من قبلا کابل های AV کنسول ایکس باکسم را به سینما وصل کردم ولی فکر کنم این پورت های AV سینمایم فقط خروجی هست و ورودی نداره ، چون هر کاری کردم صدای ایکس باکس از سینما پخش نشد .

داره خودمونی میشه ashkan.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید میخاستم نظرتون راجب سینمای
    LH-877HTSسینمای خانگی پارمیس بپرسم با قیمت 315 تومن بنظرتون خوبه با تی وی 57000 بگیرم اگر نه مدل مورد نظرتون تو این حدود قیمت بگید ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام دوباره
    یکی از دوستانی که 1311 داره پیشنهاد داد که روی این ست از Component Dome Tweeter های پایونیر مدل TS-S20 استفاده کنم
    دقیقا این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چیه؟ ایشون می گه که صدا رو خیلی بهتر و شفاف تر می کنه
    سلام.من پیشنهاد نمی کنم.صدارو از اصل خودش دور می کنه.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگر من جامو با آمپ بگيرم براي موزيك بهتره يا rs-77 يا دنون بگيرم .از جامو ميتونم به عنوان سينما خانگي هم استفاده كنم ؟آيا تفكيك صداي خوبي داره كه آدم از گوش كردن موزيك خسته نشه؟يا چيز ديگه پيشنهاد ميدين؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان گل با سلام . من حدود دو سال پیش یه سیستم rs70 خریدم ولی تا الان زیاد باهاش ور نرفتم و زیاد از تنضیمات آمپ 819 این پکیج سر در نمیارم . لطفا اگه کسی کاملا به تنظیماتش وارده که بشه بهترین صدا رو ازش گرفت بهم شماره تماس بده تا من باهاش تماس بگیرم برای تنضیمات . با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر من جامو با آمپ بگيرم براي موزيك بهتره يا rs-77 يا دنون بگيرم .از جامو ميتونم به عنوان سينما خانگي هم استفاده كنم ؟آيا تفكيك صداي خوبي داره كه آدم از گوش كردن موزيك خسته نشه؟يا چيز ديگه پيشنهاد ميدين؟
    دوست عزیز اگه هم میخوای برای سینما مناسب باشه هم برای موزیک و تفکیک بالا میخوای من Klipsch F-30 یا Klipsch RF-82 II رو پیشنهاد میدم که هر جفتش عالیه... تفکیک نزدیک 98 هست... برای موزیک و سینما عالیه... دومیه یه کوچولو گرونتره چون رفرنسه و تفکیکش یه کمی بالاتره... البته تو ایران نیست ولی اگه خواستی پیغام خصوصی بده بگم چطوری میتونی تهیه کنی... (سنتر، ریر، ساید و ساب هم هست که میشه سینما باهاش جمع کرد)

قیمتش دونه ای 599 دلاره که جفتش میشه 1200 دلار حدودا... من میتونم بدون گمرکی و بدون شیپینگ برات بیارم... یعنی فقط معادل ریالی 1200 دلار خرجش میشه... حدود 1500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جايي هست كه داشته باشه برم صداشو تست كنم.چون سيستم صوتي يه چيزيه كه نميشه همين جوري خريد.من انو تو سايتش ديدم كلا پكيج سينما خانگي بود جدا نبود كه شما جدا قيمت دادي انم بگم من تا حدود 1300000 ميخوام هزينه كنم .يعني آمپ و اسپيكر 5.1 ممنون از راهنمايي شما.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جامو 426 نسبت به قيمت صدا فوق العاده موزيكالي داره

شما حتما بايد صدا گوش بدي بعد انتخاب كني
    دقت كن

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •