دوستای عزیز ! به من تازه وارد کمک کنید ؟
![]()
دوستای عزیز ! به من تازه وارد کمک کنید ؟
![]()
عالیه فقط مشکلش وزن سنگینشه و این که دیگه تولید نمی شه! سری های جدیدش مثل 3061 یا 3062 واقعا سرترن البته صد هزار تومانی اختلاف قیمت دارن
منتظر پاسختون هستم
دورد.
برای شما بهترین لپتاپ از نظر من سری EB سونی هست، مخصوصا EB26 FG که مشخصاتش اینه:
قیمتش 1190000 هست با گارانتی رهجو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم باهاش 5 دقیقه ای کار کردم و قدرت بالایی داشت. مخصوصا گرافیکش و چیزی که از این لپ تاپ بیشتر از هر چیزی من رو جذب خودش کرد کیفیت مانیتورش بود که فول اچ دی هست.
موفق باشی.
Last edited by aqronis; 15-09-2010 at 23:08.
به نظر من یکدونه Fujitsu Lifebook A530 بگیر که حدود 850 تومن هست . هم کیبورد و صفحه نمایش خوبی داره و هم کانفیگش بالاس .
معمولا گلوگاه سیستم ها در IDE های برنامه نویسی هارد سیستم هست . چون IDE هایی مثل Visual Studio فایل های ریز و تعداد بالا درست می کنند که هارد لپ تاپ ها برای خوندن این فایل ها وقت سیستم رو خیلی تلف می کنه . اگر واقعا خیلی برنامه نویسی می کنی و شغلت اینه می تونی هارد لپ تاپ رو با یه هارد SSD عوض کنی . هزینه هارد SSD 128 گیگابایت حدود 400 هزار تومان است . ترکیب هارد SSD و پردازنده های سریCore i و رم های DDRIII از لپ تاپ یه هیولا می سازه که هر IDE برنامه نویسی رو براحتی اجرا می کنه.
درود.
دوستان من چند وقتیه از لپ تاپ سونی s116 خوشم اومده. قیمتش با گارانتی رهجو 1395000 هست دوستان این لپ تاپ رو چه جوری می بینن و اگه کسی از دوستان این مدل رو داره در موردش کمی توضیح بده، برای من باطری و دمای دستگاه خیلی مهمه. همینطور اگه قیمت بهتری سراغ دارین بگین.
مرسی.
اینو بخون تا روشن بشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از پیشنهادت... لپ تاپ قدرتمند تر از این چی پیشنهاد میکنی؟
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
مرسی... میشه لینک محصول رو بدی؟
انصافا خودمونیم !! dreamwvear کار سنگینه ؟؟؟؟؟
با یک لپتاپ 600 تومانی هم مثل هلو اجرا میشه .....
آخه دو تا جدول و عکس و جاوا اسکریپت که نیاز به رم و سی پی یو نداره/
این خیلی خوبه... حدود 1490 در بهترین قیمت !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل بسیار خوبی نسبت به قیمتشه ..دوستان نظرتون درباره HP Pavilion DV6-2170 چیه ؟ قیمت 1330000 تومان
البته اگه گیرت بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)