نامه معرفی رو خودشون میزنن ، البته خودت ببری بهتره، اگه کارات تموم شه ، بله همون روز میتونی بگیری
.
نامه معرفی رو خودشون میزنن ، البته خودت ببری بهتره، اگه کارات تموم شه ، بله همون روز میتونی بگیری
.
سلام دوستان ......
امسال دانشگاه قبول شدم اونم دانشگاه آزاد در رشته های فناوری اطلاعات و هوشبری .... میخواستم اول مهر برم ثبت نام کنم برم دانشگاه اما به دلایل مالی موفق نشدم اما حالا تصمیم دارم برای نیمه دوم دی ثبت نام کنم حالا میخواستم بدونم باید چیکار بکنم برای ثبت نام یعنی میتونم برای دی ماه ثبت نام کنم و اولین قدم باید چیکار کنم میخوام فناوری اطلاعات بخونم به نظر شما رشته خوییه ؟
دوستان ممنون میشم کمکم کنی ، سر دوراهی گیر کردم
Last edited by boy_kochak; 01-12-2010 at 22:02.
سلام دوستان
میگم دو ترم پشت سر هم میشه مرخصی گرفت که؟دانشگاه آزاد
من ترم 1 رو مرخصی گرفتم!میتونم ترم 2 رو هم مرخصی بگیرم؟؟؟
بعد یه سوال دیگه من روزی که رفته بودم برای مرخصی تو اتاق زده بود و به دیوار نوشته بود:
برای گرفتن مرخصی بایستی نصف شهریه ثابت پرداخت گردد
خوب من کل شهریه ثابت ترم 1 رو دادم.400 تومن!
یعنی ترم 2 دیگه نمیخواد پول بدم برای مرخصی ؟
واحد اصلا ور نداشتم!
ممنون میشم جواب بدین
بله میتونی....سلام دوستان
میگم دو ترم پشت سر هم میشه مرخصی گرفت که؟دانشگاه آزاد
من ترم 1 رو مرخصی گرفتم!میتونم ترم 2 رو هم مرخصی بگیرم؟؟؟
نصف ..؟؟؟مطمئنی...؟؟؟تا اونجایی که میدونم باید شهریه ثابت پرداخت بشه.....یعنی 2 سال پیش که اینطوری بود.....بعد یه سوال دیگه من روزی که رفته بودم برای مرخصی تو اتاق زده بود و به دیوار نوشته بود:
برای گرفتن مرخصی بایستی نصف شهریه ثابت پرداخت گردد
خوب من کل شهریه ثابت ترم 1 رو دادم.400 تومن!
یعنی ترم 2 دیگه نمیخواد پول بدم برای مرخصی ؟
واحد اصلا ور نداشتم!
ممنون میشم جواب بدین
ممنون
همون طور که گفتم نپرسیدم.نوشته ای با همین مضمون که گفتم رو دیوار زده بودند !
ممکنه اشتباه هم باشه !
کسی نیست ما رو تحویل بگیره و کمکمون کنه .....![]()
دوستان من برای رزرو هیچ اقدامی نکردم . دی میتونم برم ثبت نام؟
باید کل شهریه ثابت رو بدم؟( التماس کنم فایده نداره)
راستی رفیقم دیروز تو مسابقات ورزشی دانشگاه تو استان اول شد بهش تخفیف دادن(این تخفیف چند درصد هست)
کلا به چه کسایی تخفیف میدن؟
به فرزند جانبازها تخفیف میدن؟
راستی من کی باید برم ثبت نام؟
فکر کنم دانشگاه آزاد قبول میکنه ، رشته IT به نظر من بهتر از هوشبری هست.
برو یرای ثبت نام ببین چی میگن
میتنونی بری برای ثبت نام . توی یه بخش نامه ای که من خوندم نوشته بود ، تا یک سال به طور پیش فرض رزرو در نظر گرفته میشه
کل شهریه ثابت رو باید بدی.
تخفیف مسابقات ورزشی هم جایزه ای هست که دانشگاه میده ، ممکنه 10 درصد یا 20 درصد باشه
دست خودشونه دیگه
برای فرزند جانبازان و ایثارگران هم تخفیف در نظر گرفته شده ، یه نامه از بنیاد شهید شهر خودتون برای بنیاد شهید شهر محل قبولی دانشگاه میگیری ، بنیاد شهید شهر محل قبولی دانشگاه هم یه نامه میزنه برای دانشگاه و میده بهت میبری برات تخفیف قائل میشن ( هر ترم )
برای فرزندان جانبازن حدود 30 یا 40 درصد از کل شهریه هست ، برای فرزندان آزادگان 60 درصد از کل شهریه
موفق باشید
دفترچه تراز های جدید اومده ؟(برای کنکور 89)
اگه اومده یکی بزاره اگرم نیومده یکی برای 88 رو بزاره از صبح تو گوگل می گردم نیست.
راستی این رشته های تک جنسیتی کل کلاس هاش نرکده هست یا فقط تخصصی ها نر کده هست ؟
سلام بچه ها
کسی میدونه اگه کسی پیام نور فراگیر ارشد شرکت کنه قبول بشه ولی نره سال بعد میزارن دوباره شرکت کنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)