با درود به شما
فکر کنم این مدل خوب باشه ولی در مقایسه قیمتی نمی دونم
EU40c7700
با درود به شما
فکر کنم این مدل خوب باشه ولی در مقایسه قیمتی نمی دونم
EU40c7700
این جرریان مصرف برقو فکر کنم 10 دفعه بیشتر تو این فروم در بارش حرف زدن جناب alucard یه دفعه علمی و قشنگ حساب کرد حالا منم به همون روش اینجا دوباره میگم.
مصرف برق پلاسما 42 اینچ به طور متوسط 200 واته برا اینکه مصرف پلاسما متغیره بر عکس led یا lcd که ثابته حالا اگه یه پلاسما روزی 10 ساعت کار کنه میشه 10x200=2000 وات که میشه روزی 2 کیلو وات یعنی روزی 100 تومن ماهش میگنه 3000 تومن حالا یه led تو این مدت حداقل 1500 تومن برق مصرف میکنه یعنی این 1500 تومن اختلاف تو ماه شمارو فقیر میکنه؟!!!؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟! ؟!!؟!؟
اینم حساب کن که یه پلاسما 42 اینچ 400-500 هزارتومن از یه led تو همون اندازه ارزونتره که اینطوری پول برق یه پلاسما حداقل واسه 20 سال مجانی از آب در میاد.
Last edited by die my darling; 15-05-2011 at 10:32.
فرقهای دیگه در زمینه های تصویری برای گیم و فوتبال و غیره چی میشه هر ارزونی بی علت نیست ؟!
دلیل ارزونی پلاسما خط تولید این نوع tv هست که هزینه تولید کمتری داره برای همین خودش یه مزیته
برای گیم و فوتبال صد در صد پلاسما برتر هست چرا؟
رسپانس تایم پلاسماهای سامسونگ و پاناسونیک الان در حد نانو ثانیه هست به روش tr tf در مقابل led که 2 میلی ثانیه هست تازه به روش g2g که اگر به روش tr tf محاسبه بشه میشه 6 تا 8 میلی ثانیه بعد از اون نحوه تشکیل تصویر تو پلاسما با ساب فیلد سنجیده مشیه که 600 هرتز هست یعنی تصویر 600 بار در ثاینه به روز میشه ولی led بهترین حالت 480 هرتز هست تازه یک مثال خیلی ساده ثابت میکنه که این refresh rate صحیح نیست فقط در مورد بک لایت صحت داره چرا؟
1 ثانیه تقسیم بر 480 هرتز مساوی هست با 0.0020 که مساویه با 2 میلی ثانیه ولی رفرش ریت واقعی بهترین led الان 6 میلی ثانیه هست پس اون refresh rate بک لایت تو عمل کاربرد نداره چون رسپانس تایم پیکسل اجازه نمیده با هر بار نوسازی تصویر به روز بشه برای همین تو تصاویر سریع مثل گیم و ورزش و فیلمای اکشن برتری کاملا با پلاسماس.
من نمیگم حرف منو باور کن خودت تحقیق کن اینا مطرح ترین سایتای دنیا واسه تست تی وی و اچ دی تی وی هستن یه نگا بکن:
Best Picture Quality for the Money (HDTV)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Best HDTV for Picture Quality
Best 3D TVکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهترین hdtv یا از نظر کیفیت تصویر هر 5 تاشون پلاسما هستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالانم میگم تنها مشکل پلاسما اینه که زیر نور زیاد نمیتونه مشکی نشون بده و تصویرش به قشنگی led و lcd نیست ولی زیر نور معمولی مثل خونه مشکی نشون میده و کنتراستش کاملا برتره تصویرش به همون جیغی و پر رنگی led یا شاید بیشتره شما یه پلاسمارو بقل یه led تو نور کم مثل زمانیکه حداکثر 4 تا لامپ صد وات روشنه مقایسه کن چون لایه خارجی پلاسما از اکسید منیزیم پوشیده شده که نمیتونه نور بالای 200 lux رو بلاک کنه برای همین تصویرش زیر نور زیاد قشنگ نیست پلاسمای v20 تو ایران وارد شده فیلتر مشکی ربای اتاقای پر نور نداره ولی vt20 داره اما اونم فیلترش ضعیفه بهترین فیلتر مشکی برای جاهای روشن ماله پلاسمای پایونیر هست امسال مدل vt30 پاناسونیک فیلتر مخصوص اتاقای روشن داره که تو نور زیادم مشکی نشون میده برای همین تصویرش تو جاهای پر نور خیلی به led نزدیکه تو جاهای کم نورم که از قدیم پلاسما بر تر بوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by die my darling; 15-05-2011 at 13:39.
به نظر من که در خرید هر دستگاهی اعم از TV یا هر وسیله ی دیگه ای که برق مصرف می کنه باید مصرف انرژی رو مد نظر قرار داد شاید به قول این دوستمون اختلاف هزینه مصرف انرژی یه پلاسما با یه ال ای دی دو یا سه هزار تومن در هر قبض برقی بشه ولی نکته اینه که تو خونه هر کدوم از ما ها ده ها دستگاه وجود داره که برق مصرف می کنن و اگه این دستگاه ها مصرف انرژی معقولی داشته باشن اونوقت باعث صرف جویی از اون مهم تر مانع افزایش تصاعدی هزینه برق می شه.... و یه نکته ی دیگه که شاید دونستن بد نباشه اینه که (با توجه به اینکه فصل گرما هم داره فرا می رسه) هر دستگاهی که مصرف برق بیشتری داره اتلاف انرژی بیشتری داشته و در نتیجه تولید گرمای بیشتری می کنه...!
Last edited by sound.vision; 15-05-2011 at 21:25.
die my darling عزیز خیلی از اطلاعاتی که دادید ممنونم ولی یه سؤال برام پیش اومده. الآن شما به یه کرنومتر نگاه کنید واقعاً چشم انسان توانایی تشخیص صدم ثانیه رو نداره تو کل یک ثانیه که کرنومتر صدم ها رو رد میکنه شاید نهایت 2 یا 3 تا از صدم ها رو بتونیم با چشم رو استاپ کنیم و تشخیص بدیم چه برسه دیگه به تفاوت بین مثلاً 2 هزارم ثانیه با 6 هزارم ثانیه؟
مثلاً این کرنومتر رو ببینید هزارم ثانیه هم داره:
نمی دونم کجا خونده بودم که انسان زمان تاخیر کمتر از 5 میلی ثانیه رو نمی تونه تشخیص بده.
خوبه بحث داره کم کم تخصصی میشه این که بحث تاخیر یا رسپانس تایم برای نمایش سرعت تغییر جهت کریستال مایع مطرح شده دلیلش تاثیری هست که این عدد بر روی حرکت به عنوان مثال یک جسم متحرک بر روی صفحه نمایش داره و اینکه این عدد رو کسی بخواد به صورت مبنا قرار بده و به علت اصلی توجه نکنه مشکلی رو حل نمیکنه شاید خیلی از اعداد مطرح شده برای چشم انسان قابل تشخیص نباشن ولی بتونن تاثیر کلی روی اصل موضوع داشته باشن.
مسئله رسپانس تایم در پیکسلهای LCD به صورت مستقیم و پیکسل به پیکسل مطرح نیست!! مسئله اون Side effect یا عارضه جانبی ای هست که بر اثر این تاخیر به وجود میاد توی نمایش اجسام متحرک در یک صفحه نمایش مسئله ای مطرح هست که به اون PPS یا پیکسل بر ثانیه میگن اگر شما یک صفحه نمایش رو در نظر داشته باشین که 1920x1080 تا پیکسل داره و جسمی با سرعت 100 پیکسل بر ثانیه از جهت افقی (مثلا چپ به راست) بر روی اون حرکت کنه 19.2 ثانیه طول میکشه تا از یک طرف صفحه نمایش به سمت دیگه برسه حالا اگر جسمی حرکت خیلی سریعی داشته باشه مثلا 1200 پیکسل در ثانیه 1.6 ثانیه طول میکشه تا از یک طرف صفحه نمایش به سمت دیگه برسه حالا محاسبه کنبد اگر یک صفحه نمایش LCD مثلا و به روش صحیح 0.002 ثانیه یا به عبارتی 2 میلی ثانیه رسپانس تایم داشته باشه 1920x0.002=3.84 یعنی 3.84 ثانیه طول میکشه تا شما با حداکثر سرعتی که یک LCD با رسپانس تایم 2 میلی ثانیه ای توان نمایش اون رو داره پیکسلهای افقی صفحه نمایش رو طی کنید بنابراین بدیهی هست که شما اگر جسمی داشته باشید که با سرعت مثلا 500 پیکسل به بالا بر روی این صفحه نمایش حرکت کنه به مشکل موشن بلور اضافی بر خورد میکنید.
حالا اینکه شما در چه سناریوهایی اجسامی داشته باشید که بالاتر از 500 پیکسل بر ثانیه حرکت کنن بسته به محتویات نمایشتون داره مثلا توی ویدئو گیم این مسئله زیاد اتفاق میوفته یا توی مسابقات ورزشی و صحنه های اکشن.
این یکی از دلایلی هست که پلاسماهارو برای فرمتهای 4K و 2K که تراکم پیکسلها بالاتر هست برتر نگه میداره چون توی رزولوشن 4K برای یک جسم متحرکت کند 200pps پیموده میشه.
Last edited by *Alucard*; 15-05-2011 at 17:11.
دوستان اگر لطف کنند و جواب تخصصی بدهند ممنون میشم
دوستان من تلوزیونی میخواهم
بین 37 تا 42 اینچ
دارای بلوتوث تا بتوانم با گوشی بیسم گوش کنم
Wifi تا بتوانم شبکه بشم
ورودی lanتا بتوانم به اینترنت دسترسی داشته باشم
Internet@TV
قابلیت DLNA
ورودی usb داشته باشه و بتونه فایل های ویدئویی با فرمت های مطرح را پخش کند
ورودی کامپیوتر
Full HD باشد
کنتراست تصویر بالا باشد
موتور پردازش صوت و تصویر XD داشته باشد
یه چیزی تو مایه های UA46C8000XR سامسونگ اما در سایز 37 تا 42 البته همین مدل هم نمیدونم آیا مدل خوبی است یا نه؟
البته 3d مهم نیست
اصلا آیا تلوزیونی زیر 42 است که تمام امکانات جدید را داشته باشد؟ امکانات بالا
یکی از دوستان در جواب سئوال من v20 را گفته بود که فکر کنم منظورش پاناسونیک است ولی اگر لینک بدهد وایا گزینه های من را دارد فکر کنم ورودی lan نداشته باشد
لطفا لطف کنید راهنمایی کنید لطفا
-در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
-در بقيه موارد تقريبا هم ال جي وهم سامي مدل هاي زيادي با اين شرايط دارند
كه معروف ترينشون در رنج قيمتي مناسب اينهاست :
lg ld650
samsung c650
-در مورد v20 هم تاپيك داريم عزيز :
-اين هم مشخصات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)