تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1211 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟
    دقیقا 5 روز

2. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.
    دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...
    البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
    شرمنده که بی ربط به تاپیک بود

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اتفاقا من با مسعود کینگ موافقم تو تاپیک جدید فقط ایشون و 4039 عزیز بحث کنن تا تاپیک وارد بحث های هاشیه ای و نظرات احساسی و بچه گانه بعضی از دوستان نشه ...
    اما ....
    یه پیشنهادم دارم
    دوستانی که دارای اطلاعات بالا وبار فنی از هردو بازی هستند میتونن تحیلی ها و نظراتشونو به صورت پیام خصوصی بره این دو دوتس عزیز بزارن و با تایید این دوستان توسط خودشون داخل تاپیک قرار داده بشه ...
    نظرات سالم و فنی نه نظرات احساسی ...
    حسین جان فقط بالاغیرتن فروتن بازی در نیار فعلا دیگه همه میدونن شما در حال حاضر اطلاعاتت بیشتر از همس در زمینه پیس البته یه دوست جدیدی هم اضافه شدن که معلمه اطلاعات و تحصیلات خوبی دارن اقای اصغر پور ما میشینم و از مبا حث فنیه شما استفاده میکنیم ...
    دوستان هم نظرات و تحلیل هاشونو واسه 4039 بفرستید اگه خوب بود بزاره تو تاپیک که هم شلوغ نشه هم بار فنی بالایی داشته باشه...

واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن

فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره

6. 5 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...
    البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
    داداش اینا مهم نیست
    این مهمه تا دو سه روز دیگه به احتمال زیاد بازی به دست ما میرسه
    دوستان با سرعت بالا در تهران که سریع میدانلودن اعلام کنن تا بازی رو از اونا بگیریم

8. این کاربر از mamadosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن

فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره
    عزیزم شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی ...
    وقتی میگم نظرات احساسی مربوط میشه به همن پستی که شمادادی شما مثل اینکه جدیدا اضافه شدی من از همون 8 سال پیش عاشق فوتبال های کونامی بودم و با ps1 , ps2 , pc بازیهاش رو دنبال میکردم هنوز هم طرفدارشم ولی دوست دارم اگه قراره از بازیه محبوبم دفاع بشه با منطق و دلیل باشه نه از رو احساس آدمیم نیستم که خوبیهای فیفا رو در نظر نگیرم و همین جوری بکوبمش ....
    در ضمن شما اگه میبینی پیس امسال اینقدر پیشرفت کرده به خاطر نظرات و پیشنهادات و انتقادات منطقی بوده که طرفداران کونامی به گوش این کنپانی رسوندن و کونامی هم استفاده کرده ، نه با یه سری مظرات احساسی که من عاشقتم من یوونتم من میمیرم برات اگه با این ها بود مطمئن باش کونام الان ورشسکت شده بود ....
    Last edited by maximiliyanus; 17-10-2009 at 19:34.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز شما یکم خبر و بیشتر تحقیق کنید کیبینید که من دورغی ندارم بگم.پسر خالم به من اینطوری گفته راست و دروغشو نمیدونم.ولی من خبر های زیادی شنیدم که سرعت اینترنت بالا تر 20 mb هم دارم.

شرمنده که بی ربط به تاپیک بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا چند وقت پیش عکسی تو تاپیک فیفا گزاشته شده بود که ماله دموی فیفا بود که یکی از کاربرا داشت با idm با سرعت 100 mb دان میکرد حالا از صحتش اصلاع ندارم ولی عکسش رو دیدم ...
    نمیدونم مال کاربر کدوم کشور بود ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا تایید میشه مخصوصا اون قسمت که فروتن بازی در نیار
    ولی به نظر من بهتره به جای یک نفر ، دو نفر واسه هر بازی باشن چون واقعا یکی کمه و اینکه اگر اون یک نفر مشکلاتی واسش پیش اومد کلا تاپیک نخوابه
    ایشالا که تاپیک به بهترین نحو اداره شه و از دوستان خواهش دارم تاپیک نه اونقدر پست هاش پشت سر هم زیاد شه که به سمت یکم بی محتوایی بره مثل همین تاپیک نه اون حد که هر روز بیایم ببینیم کلا 2-3 تا پست داده شه
    ایشالا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
    موفق باشید
    بله منم منظورم این بود که هر کسی اطلاعاتش رو بزاره ولی با تایید 4039 که اگر مفید بود گزاشته بشه نه نظراتی که اکثرا اسپم هست

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

خب حالا بازی منتشر بشه کی لینک دانلودش میاد؟
    راستی قیمت اصلی بازی توی کشورهای دیگه چقدره؟
    راهی هست که بشه از خود کونامی بازی رو بخریم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شرمنده که بی ربط به تاپیک بود __________________
    منظور ایشون پهنای باند بود

سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •