اره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود
بله مهم شلوغ یا خلوت بودن مرکز مخابرات هست اگه خلوت باشه سرعتت 64 ثابته و بیشتر ولی اگه نباشه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود
بله مهم شلوغ یا خلوت بودن مرکز مخابرات هست اگه خلوت باشه سرعتت 64 ثابته و بیشتر ولی اگه نباشه...
آها !! از اون نظراره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود![]()
من که با 512 اکو توی مرند با سرعت ثابت 59.8 دانلود دارم یعنی در ایام عادی در زمان رایگان حدود 1.2 گیگ هم دانلود داشتم و همیشه هم همین سرعت هست وقت روز عید تونستم 65 هم دانلود کنم یعنی موقع تحویل سال اگه روزه جمعه و 5 شنبه هم رایگان بشه دیگه میشه نور علی نور
ای بابا شما از کجا دان میکنید؟اون لینکهای adrive که همش خرابه و break میشه.
من یه 10 گیگی کلاً دان کردم ...
Last edited by ashkan_mc; 26-03-2009 at 14:51.
تو شب اگه وضعیت خوب باشه و شما با اکانت دانلود کنید از یک سرور خوب حدود 1360 مگ میتونی در شب دانلود داشته باشی
مدیافایر خیلی خیلی عالیه !! من بدون مشکل دارم ازش دان میکنمای بابا شما از کجا دان میکنید؟اون لینکهای adrive که همش خرابه و break میشه.
همه ی ادرایو ها رو هم به مدیا انتقال دادم !!
من با 128 حدود 450 مگ دانلود می کنم بعد شما میگید...!
تازه یک شب شاتل قاط زده بود سرعت شده بود افسانه ای!
ساعت 3 شب که بیدار شدم با سرعت 67 کیلو بایت شروع به دانلود کرد و همین طور زیاد می شدتا اینکه از ساعت 06:15 تا 07:00 با سرعت فیکس 114 کیلو بایت دانلود می کرد!!!!!!!!!!!!!
جاتون خالی 842 مگابایت در عرض 4 ساعت با Eco 128 دانلود کردیم.از اون به بعد هر شب به این امید بیدار میشم!
البته بیشتر پنج شنبه و جمعه ها شب ها سرعت همانند دایال آپ هست ولی دیگه کمتر از 250 مگ در شب نمی شه و بطور متوسط میشه گقت 350 مگ.
من فکر میکردم اگر 512 بگیرم باید 1.5 گیگ هر شب دانلود کنم ولی انگار از این خبرا نیست!
والا شما سرعتتون خوبه شبامن با 128 حدود 450 مگ دانلود می کنم بعد شما میگید...!
تازه یک شب شاتل قاط زده بود سرعت شده بود افسانه ای!
ساعت 3 شب که بیدار شدم با سرعت 67 کیلو بایت شروع به دانلود کرد و همین طور زیاد می شد تا اینکه از ساعت 06:15 تا 07:00 با سرعت فیکس 114 کیلو بایت دانلود می کرد!!!!!!!!!!!!!
جاتون خالی 842 مگابایت در عرض 4 ساعت با eco 128 دانلود کردیم.از اون به بعد هر شب به این امید بیدار میشم!
البته بیشتر پنج شنبه و جمعه ها شب ها سرعت همانند دایال آپ هست ولی دیگه کمتر از 250 مگ در شب نمی شه و بطور متوسط میشه گقت 350 مگ.
من فکر میکردم اگر 512 بگیرم باید 1.5 گیگ هر شب دانلود کنم ولی انگار از این خبرا نیست!
من حداقلش رو گفتم
من تا الان حدود 13 گیگ
خیلی کمه
چون بازی زیاد کردم![]()
Last edited by R@R#M@N; 26-03-2009 at 15:24.
نه. يعني 7 اسفند سال 1342 ! (سوتي !)7 اسفند یعنی همون 7 فروردین دیگه؟!؟!؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 233 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 233 مهمان)