جالب بود ! همچین چیزی ندیده بودم ! این چینی ها هم رو هوا میزنن همه چی رو !
جالب بود ! همچین چیزی ندیده بودم ! این چینی ها هم رو هوا میزنن همه چی رو !
من که رفتم نو نخش بد جور....اصلا نمی صرفه گوشی بگیرم با این قیمت ها....
الان نسل 2 شم تو راهه...
اون که دیگه میشه یه پا آیفون 4
130 هزار تومن قیمتشه...:(
به نظر من اصلا جالب نیست !!من که رفتم نو نخش بد جور....اصلا نمی صرفه گوشی بگیرم با این قیمت ها....
الان نسل 2 شم تو راهه...
اون که دیگه میشه یه پا آیفون 4
130 هزار تومن قیمتشه...:(
کجای این به ipod Touch 4G شباهت داره !!
ضمنن این رو هم بگم که سیستم عاملشون ios نیست !!
پوریا جان نگرفتی قضیه رو...این الان یه کیته...یه کاور ه که آیپاد 4 ای که داری رو میکنه گوشی...تلفن...نه اینکه یه جیز دیگست...
Peel دستگاهیست که قابلیت تماس تلفنی، پیامک، GPRS و رادیو را به آیپاد اضافه میکنه.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
حداقل فیلم ها رو میدیدید!!!!!!!!!![]()
مصطفی جون شرمنده !!پوریا جان نگرفتی قضیه رو...این الان یه کیته...یه کاور ه که آیپاد 4 ای که داری رو میکنه گوشی...تلفن...نه اینکه یه جیز دیگست...
من یه لحظه با این مشابه های تقلبی اشتباه گرفتم !!
آخه یکسری هست که تقریبا شبه هست ( 90%) ولی تقلبی هست دیگه !!
چیزه خوبیه اگه پیدا میشد منم میگرفتم خداییش هر چی باشه بهتر از حمل 2تا دیوایسه ! : (
برا مدرسه بردن خیلی سختمهباید 2تا دیوایس رو قایم کنم که خیلی سخته ولی اگه این باشه دیگه میشه آیپاد تک
( بلوتوثم که داره
![]()
)
آره چیز خوبیه ! اگه کسی فهمید که کجا میشه از اینا گیر آورد اینجا اعلام کنه !
این یارو که صفحه قبل گفتم میگه اگه ببینه خوبه قصد داره وارد کنه از چین....
ضمنا الان هر کی بخواد میتونه سفارش بده....از چین برات میفرستن ایران....طرف هم همین کار رو کرده....فقط باید کارت اعتباری رو داشته باشید...
150 براش کلا آب خورده.....اگه خواستین میتونین سفارش بدین....20 روزه میاد در خونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که رفتم تو کارش....اگه خواستین پی ام بدین به یارو میگم شاید تونست برای هممون بیاره با قیمت کمتر![]()
این فیلم رو حتما ببینید:
اصلا کپی آیفون 4 ههههههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GPRS Access: Access the internet in any country through the GPRS standard.
Custom Ringtones: Customize SMS and Call ringtones to your liking using the included software.
Powerful Phone App: Yosion has developed an app very similar to Apple’s own Phone application. Caller ID, Call History, Address Book and Vibration mode are all standard.
FM Radio: A breakthrough feature on any iPod or iPhone, listen to any local FM station on the go!
Bluetooth: Bluetooth support is included, with the possibility to use headsets.
فقط یه آرم اپل کم داره
قیمتش 130 دلاره.....خیلی خوبه
سفارش بدین میاره براتون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iMosi; 26-04-2011 at 19:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)