تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 513 از 1137 اولاول ... 134134635035095105115125135145155165175235636131013 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,121 به 5,130 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

پيش كه خود كتاب لغت نداره . tick 8 هم دارم ولي خيلي كمه حالا برا لغت چه كتابي رو پيشنهاد ميكنيد؟
    لغت های آخر کتاب رو می تونی از دیکشنری دراری!
    لغت های تیک8 کمه؟! کجاش کمه؟!!!

2. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

12

فیزیک:راستش واسه تست من خودم شخصا کتابای تستای سالهای گذشته رو میپسندم مثلا چند سال کنکور آبی کانون یا این فیزیک های سفید گاج که پر تست های سال های گذشتس...واسه همین فیزیک گاج رو میگیرم چون پایشو دارم...از اون جا که هنوز دبیرامون مشخص نیستن و از مهر مدرسه شروع میشه و همگام با دبیر میخوام پیش برم میخوام فار رو هم بگیرم که کامل یاد بگیرم در واقع میخوام از رو فار بخونم و تستای گاج رو بزنم.الان دیگه گیج شدم
    پس در کل پیش 1 دو جلده و پیش 2 یک جلد؟قرار نیس جلد 2 منتشر شه که؟همون یک جلد کامله دیگه؟
    راستی لینکای دانلود کتب فار برام فیلتره...کسی میتونه یکی از کتابای آموزششو یه جای سالم آپ کنه لطفا؟اگه نحوه آموزششو ببینم شاید راحت تر بتونم انتخاب کنم...مثلا جناب nits واسه فیزیک پایه خوشخوان رو فکر کنم بهم معرفی کردند...اما من تو کتابفروشی که نگا کردم دیدم جزوه دبیرمون مثل همینه واس همین نخریدمخدا رو چه دیدی شاید دبیر امسالمون هم به اندازه فار مطلب بگه
    گسسته: خوشخوان من تو سایتش دیدم سه تا کتاب واسه گسسته داشت که من اینو قراره بگیرم:
    رياضيات گسسته و علوم پايه مرتبط با آن ويژه ي دانش آموزان ممتاز
    مولف:رسول حاجی زاده
    الان یعنی کتاب کلاس رمزینه بگیرم + همین کتاب خوشخوان که گفتم اما فقط تستاشو بزنم؟یا یه کتاب دیگشو بگیرم که همش تست باشه؟! کاش واس گسسته و تحلیلی هم کتبی بودن که همه تستای سال های گذشترو دسته بندی کرده باشن مثل فیزیک گاج
    تحلیلی: این مبتکران الان تسته یا آموزشه؟یعنی الان آموزش رمزینه و تست مبتکران؟چیز دیگه ای لازم نیس؟مثلا تست های سال های گذشته؟!یه چی مثل همون فیزیک گاج تحلیلی گاج یه نفر گفته بود سخته واسه همون نمیگیرم

سلام ! بدجوری درگیر کتاب شدی !
    الا روشنت می کنم :

•°o.O گسسته O.o°•

آموزش رمزینه (بهترین کتاب آموزشی جهان!) - خوشخوان آموزشش آشغاله !
    تست گسسته ی خوشخوان (برخی ها میگن این خوبه و سطحش بالاست) البته رمزینه یا کتاب سبز هم تستاش خوبن (تست تسته دیگه فقط آبی کانون نبشه !)

•°o.O تحلیلی O.o°•

آموزش رمزینه (بهترین کتاب آموزشی جهان!)
    تست مبتکران (رضا نونهال آذر) هم تست های آموزشی داره هم کنکور هم کتاب جمع و جوریه !

هـــــــــــمــــــــــــ ـیــــــــــــــن
    کلک کارو بکن !

4. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تست گسسته ی خوشخوان (برخی ها میگن این خوبه و سطحش بالاست)
    نه سوالم اینه که الان خوشخوان سه تا کتاب داره:
    پرسش هاي چهار گزينه اي رياضيات گسسته ويژه ي دانش آموزان ممتاز
    khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=55
    مجموعه سؤالات كنكور رياضيات گسسته
    khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=51
    khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=52
    هر سه تست دارند منظور شما و دوستان کدوم یکی از این سه تاست؟ لینکاشونم گذاشتم مشخصات و جلدشونو ببینید... فکر کنم سومی باید منظورتون باشه.
    ===
    در ضمن فار رو بالاخره تونستم دانلود کنم...دیگه نیازی نیس کسی زحمت بکشه...ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

لغت های تیک8 کمه؟! کجاش کمه؟!!!
    عزيز دل 2000 تا لغت زياده؟؟!! نه ولي يه كتابي ميخوام كه اگه تا كنكور 90 زنده بودم علاوه بر جواب دادن سوالات واژگان بتونم ريدينگ و كلوز رو راحت معني كنم ( دامنه لغاتم زياد بشه ) و تو درك مطلب پر از كلمات خارج از كتابه ولي tick eight فقط مربوط به كلمات كتابه

tick eight و واژگان سطر به سطر گاج رو دارم ولي اگه درباره اون چيزي كه بالا گفتم يه كتاب خوب معرفي كنيد ممنون ميشم براي تست هم همينطور

در ضمن كتاب ابي قلمچي و گاج سبز و سفيد و گرامر گاج هم دارم ولي اصلا خوشم نيومد حالا برا گرامر هم يه كتاب كم حجم معرفي كنيد

لطفا بي انصافي نكنيد و همتون نظر بدين

[در ضمن فار رو بالاخره تونستم دانلود کنم...دیگه نیازی نیس کسی زحمت بکشه...ممنون.
    لينكشو ميذاري ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نگفتم که لینک پیدا کردم همونو تونستم دانلود کنم
    اگه همون لینکارو هم میخواین که تو وبلاگش هست:
    entesharatefar.blogfa.com

همچنان منتظر جواب:
    هر سه تست دارند منظور شما و دوستان کدوم یکی از این سه تاست؟ لینکاشونم گذاشتم مشخصات و جلدشونو ببینید... فکر کنم سومی باید منظورتون باشه.

8. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزيز دل 2000 تا لغت زياده؟؟!! نه ولي يه كتابي ميخوام كه اگه تا كنكور 90 زنده بودم علاوه بر جواب دادن سوالات واژگان بتونم ريدينگ و كلوز رو راحت معني كنم ( دامنه لغاتم زياد بشه ) و تو درك مطلب پر از كلمات خارج از كتابه ولي tick eight فقط مربوط به كلمات كتابه
    اینجوری که معلومه شما یک عدد دیکشنری باید بگیری تا کارت راه بیفته

===
    همون ریاضیات گسسته و پایه ها هم تست تالیفی داره و اون آخرا از 76 به بعد تستای کنکورو گذاشته البته اگه تغییری نکرده باشه

10. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

منم اوایل فکر می کردم حتما باید تمام کلمات رو بدونیم. ولی هر کلمه خرچنگ قورباغه ای و ناآشنایی ممکنه بیاد. فقط کسی می تونه از روش حدس معنی لغت استفاده نکنه که آیلتسش رو گرفته باشه. کتاب های درک مطلب می تونه تو این زمینه کمکت کنه.

12. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 و 2 عباس مرادی انتشارات کوله پشتی واقعا کتاب توپی هست اصلا از دستش ندید

14. این کاربر از fmps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 و 2 عباس مرادی انتشارات کوله پشتی واقعا کتاب توپی هست اصلا از دستش ندید
    فقط همین؟؟؟؟ . دوستان این همه در مورد رمزینه صحبت کردن، بازم خیلیا از جمله خودم تو شکیم، بعد با یه خط کتاب معرفی کردی
    یه لینکی، چیزی. مزایاش چیه؟ اصلا ویژگی هایی که خودت دیدی، نه خودش گفته.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فقط همین؟؟؟؟ . دوستان این همه در مورد رمزینه صحبت کردن، بازم خیلیا از جمله خودم تو شکیم، بعد با یه خط کتاب معرفی کردی
    یه لینکی، چیزی. مزایاش چیه؟ اصلا ویژگی هایی که خودت دیدی، نه خودش گفته.
    دوست عزیز من نه رمزینه رو دیدم نه خوندم.این کتاب رو دو تا از دوستام(رتبه 497 و 493 ) معرفی کردن .منم دیروز رفتم گرفتمش.امروز هم 4 ساعت بکوب خوندمش.اولش اینکه هم تست داره و هم سوال تشریحی.هم راه حل تستی گفته هم تشریحی به نظر من هم خیلی کامل توضیح داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •